Şimdi Ara

Beyler kredi kartı extra borcu hakkında bir yardım edin lütfen konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cahilligimi mazur görün kredi kartı kullanmaya yeni başladım sürekli normal banka kullanırım neyse.

Sormak istediğim nakit taksitli avans çekmiştim kredi kartından son ödeme günüde bugün 21.10.2019 yazıyor borç 400 TL deyelim. Borç ödemeye giriyorum minimum 0 diyor extra borç 0 diyor. Sabahtan beri gir çık ödeyemedim. Bende farklı tutar yazan yere taksit borcumu 400 TL yazdım ödedim. Sonra bir baktım extra borç -400 yazıyor . Şimdi ben borcumu ödedim mi bunu tekrar öde mi diyor valla anlamadım. Sabahtan beri 0 gözüküyordu. Ben ödegince böyle oldu. Biri beni aydınlatsın.😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 😟😟😟😟😟 yardım bekliyorum ona göre bankayla yüz göz olayım

• son odeme olduguna eminmisin hesap kesimden once odemissin gibi gozukuyor

Eger oyleyse hesap kesimden sonra belli olur merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

son odeme olduguna eminmisin hesap kesimden once odemissin gibi gozukuyor

Eger oyleyse hesap kesimden sonra belli olur merak etme
    Takasitli avanstı ilk taksiti kredi kartım kısmında 400 küsür yazıyor. Son ödeme 21.10.2019 diyor bende sabahtan para attım minumun ödencek 0 extra borç 0yazıyordu öylene kadar aynıdı . Ben orada farklı tutar yazan yere bugün ödecek borcu yazdım ödedim. Daha sonra baktım extra -400 yazıyor . Napayım nedemek istiyor bu şimdi

• Tayyi_mekân kullanıcısına yanıt
    İceri para koyduysan tarihi gecince otomatik ceker tekrar kontrol et birde mobil bankacılık kur telefonuna

• Hesabına parayı yatırmışsın tamamdır, ödeme günü gelince hesaptan otomatik çeker.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.