Şimdi Ara

Hiç Deli gibi aşık oldugunuz kız ile sevgili oldunuz mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz tek tarafli sevmeyi, dusunup uzulmeyi sevdik o da beni sevse kim aci cekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

Psikopat aşıkları severim beline kuvvet yiğidim beni mutlaka ara

Her şeyi ince ince işliyorum hocam masum bir karşılaşma gibi karşılaşıcaz gerisi bende
  • 2 senedir platonik şekilde o kadar çok seviyorum ki anlatamam geceleri resminlerine bakarak ağlıyorum. Olurum inşallah 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişiyi sevdim oda olmadı. Başka birine aşık olsam bunun kendimi kandırmak olacağı için aşk meşk işlerinden olabildiğince uzak duruyorum . Her ne kadar olumsuz birşey değilmiş gibi bakmaya çalışsamda sevipte kavuşabilenlere karşı 1-0 geride başlıyorum hayata .

• Evet. Hemde 8 senelik platonikten sonra. Tam tamina 3 gun surdu ve hayatimin en ilginc donemiydi. Ilk sevgilimdi, ilk opustugumdu ve kizlar hakkinda tecrubem yoktu, utangactim, ortamlarimiz bambaskaydi. Benden ayrildiktan bi kac gun sonra baska cocukla kolkola gormustum. Yikilmistim. Sonra toparladim bi sekilde kendimi.

Kizdan intikam icin yaklasik 40 kizin canini okudum. O kix yuzunden baskalarina yazik oldu. Ama deneyim kazandim. Deneyimler onemlidir

• Kavuşursan aşk olmaz ki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.