Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuhaf ülkemizin tuhaf işleri bunlar walla..
    kendi kız kardeşimizi seven olursa kabarıyoruz sinirleniyoruz ama başkasının kız kardeşini sevdik mi anlayış bekliyoruz..

sevgilinin abisinin karakteri nedir, eğitim durumu nedir, teknolojik cihazlara olan ilgisi nedir, çeşitli ayrıntıları bilmek lazım..
    nedense teknolojiyle haşır neşir olan adamlar biraz daha medeni oluyor gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

tuhaf ülkemizin tuhaf işleri bunlar walla..
    kendi kız kardeşimizi seven olursa kabarıyoruz sinirleniyoruz ama başkasının kız kardeşini sevdik mi anlayış bekliyoruz..

sevgilinin abisinin karakteri nedir, eğitim durumu nedir, teknolojik cihazlara olan ilgisi nedir, çeşitli ayrıntıları bilmek lazım..
    nedense teknolojiyle haşır neşir olan adamlar biraz daha medeni oluyor gibi geliyor bana

Hacı öyle deme teknoloji krolarıda çok
  • BANA KALIRSA ANLAT KARDESIYLE YASADIĞIN ILISKIYI NIYETINI DAHA SONRA ARKADAS OLUNCA HIÇ SÖYLEMEYE CESARET EDEMEZSIN BENCE SENIN YANINA GELMESI SENIN KARAKTERININ NASIL OLDUGUNU ARASTIRMAKTIR OTEKI TARAFTA DOSTLUGU BİRAK DUSMANLIĞI YASARDI SAKIN OL VE ILK ONCE KIZ ARKADASINLA KONUS AGİZ BİRLIĞI YAPIN SONRA ABISINI ÇAĞIRIP OTURUN KONUSUN KENDINI O KADARDA SIKMA ALLAH YARDIMCIN OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

tuhaf ülkemizin tuhaf işleri bunlar walla..

walla çok iyi birine benziyo. bana sanki çok büyük tepki vermicek gibi geliyo.teknoloji ile arası pek iyi değil sanırım. ram i anakart ı biliyo ama bundan daha fazlasını bildiğini sanmıyorum. iyi biri dedik ama işin içine kardeşi girince ne olur bilemem. kıskanır ve koruma iç güdüsüyle hareket ederse işimiz yaş.gerci niyetimiz ciddi ama nasip....

• Bence sen karışma kız arkadaşın halletsin bu işi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Bence sen karışma kız arkadaşın halletsin bu işi...

planımız şu pzar günü abisini yanına çağıracak sürücü kursuna. sonra oturacaklar bir yere ve kız söylicek.söyledikten sonra o an ki duruma göre beni aricak ve bende gitcem yanlarına. umarım herşey dilediğimiz gibi olur.
  • Allah yardımcın olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Allah yardımcın olsun kardeş

saol subsonic allah razı olsun
  • İyi haberini bekliyoruz
  • Dünya'da her *oka abiler karışıyor zaten.Babalar iskele babası mı bence kararı veren baba olmalı astım kestim rolü yapanlar da başkalarının kardeşleri ile çıkıyor.Buna ne demeli???????????????????????
  • walla abicim seni çoook iyi anlayabiliyorum...
    biz kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz...
    ilk başlarda o abisine söylemeye niyetlendiği zamanlarda çok korkuyordu ve hafiften çıtlattı ilk başta, ben ahmetin(yani abisinin) msn'ini aldım ve direk olaya girdim(ahmet yakında biyerlerde olsa yüzyüze konuşurduk ama biz mersindeyken o kocaeli'deydi), ilk başta beni cesaretimden dolayı kutladığını söyledi ve bana "onu üzme yoksa karşında beni bulursun" tarzı şeyler söyledi ki bu kızkardeşini savunan bir ağabey için çok normal...daha sonra da bizim ne kadar ciddi olduğumuzu gördükçe aramızdaki samimiyet de bi o kadar arttı. hatta şöyle söyleyeyim, güzel bir arkadaşlığımız var diyebilirim. ara sıra telefonlaşıyoruz, o memlekete geldiğinde görüşüp konuşuyoruz, ve ne olursa olsun şunu bilmek gerekir, eğer niyetin gerçekten ciddi ise sen ilerde bu adamla enişte-kayınbirader muhabbetine gireceksin demektir yani yüzyüze bakacaksın demektir. bunu unutma sakın dostum. eminim ki o da kabullenecektir ilişkinizi ama kafa yapısına göre bu süre biraz zaman alabilir. sana sabırlı olmanı öneriyorum. çocuğa karşı fazla yalaka olmamanı öneriyorum çünkü bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir. olduğun gibi davran. ne olursa olsun o da biliyordur ki kızkardeşi birgün birisine yar olacak. peki o da senden hoşlanırsa neden bu kişi sen olmayasın ki? olumlu düşün, bak ne güzel dükkanın da varmış yani iyi kötü bir gelirin de varmış, yaşın da evlenmek için uygun bir yaş... içini ferah tut dostum... herşey çok güzel olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

walla abicim seni çoook iyi anlayabiliyorum...
    biz kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz...
    ilk başlarda o abisine söylemeye niyetlendiği zamanlarda çok korkuyordu ve hafiften çıtlattı ilk başta, ben ahmetin(yani abisinin) msn'ini aldım ve direk olaya girdim(ahmet yakında biyerlerde olsa yüzyüze konuşurduk ama biz mersindeyken o kocaeli'deydi), ilk başta beni cesaretimden dolayı kutladığını söyledi ve bana "onu üzme yoksa karşında beni bulursun" tarzı şeyler söyledi ki bu kızkardeşini savunan bir ağabey için çok normal...daha sonra da bizim ne kadar ciddi olduğumuzu gördükçe aramızdaki samimiyet de bi o kadar arttı. hatta şöyle söyleyeyim, güzel bir arkadaşlığımız var diyebilirim. ara sıra telefonlaşıyoruz, o memlekete geldiğinde görüşüp konuşuyoruz, ve ne olursa olsun şunu bilmek gerekir, eğer niyetin gerçekten ciddi ise sen ilerde bu adamla enişte-kayınbirader muhabbetine gireceksin demektir yani yüzyüze bakacaksın demektir. bunu unutma sakın dostum. eminim ki o da kabullenecektir ilişkinizi ama kafa yapısına göre bu süre biraz zaman alabilir. sana sabırlı olmanı öneriyorum. çocuğa karşı fazla yalaka olmamanı öneriyorum çünkü bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir. olduğun gibi davran. ne olursa olsun o da biliyordur ki kızkardeşi birgün birisine yar olacak. peki o da senden hoşlanırsa neden bu kişi sen olmayasın ki? olumlu düşün, bak ne güzel dükkanın da varmış yani iyi kötü bir gelirin de varmış, yaşın da evlenmek için uygun bir yaş... içini ferah tut dostum... herşey çok güzel olacak

walla babacan içime su serptin umarım herşey senin dediğin gibi olur. dükkan felan var amakız okuyo ünivde mimarlıkta.benim tahsili hiç sormayın bunların sorun olcağından korkuyorum yalakalık yapmam bundan eminim kendimi biliyorum çünkü bu yaşıma kadar kimseye yalakalık yaptığımı hatırlamıyorum yapmamda iyi dileklerin için tekrar tşekkürler.

adoniss abiler neden karışıyo demişsin ama malesef kızın babası yok.ne tesadüftür ki benimde yok

işte böyle arkadaşlar inşallah pazar akşamı size güzel haberler yazarım. yardımcı olmaya çalışan, bu topic e yorumlarını yazan yada okuyup içinden "inşallah olur" diyen herkese sonsuz teşekkürler. allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar çok saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 17 Aralık 2005, 2:33:09 >

• Allah kolaylık versin kardeş inşallah her şey istediğin gibi olur
  • düğüne bizleri de çağırırsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

düğüne bizleri de çağırırsın artık

inşallah o duruma gelirsek bütün dh yi davet ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

bence hiç kalkışma.. 300 kişi 800ytl
    120000 kişi

• quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

bence hiç kalkışma.. 300 kişi 800ytl
    120000 kişi

yaw bi topic açar durmu anlatırım.ve vereceğim hesap numarasına herkesin 5 ytl yatırmasını istewrim. dh dekiler yardımcı olur. düğünü de izmir atatürk stadında yaparım nasıl fikir

• kız kac yasında
    okul durumu ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

kız kac yasında
    okul durumu ne

kız 20 yaşında ve mimarlık okuyo.hyazırlıkta şu anda.
  • kardeş son durum ne???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.