son sınıf ffalan olsa daha ıı olurdu sanırım ne bılım belkı daha okuyor dıye evlılık e sıcak baymaya bılırler ıcını karartmak gıbı olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
son sınıf ffalan olsa daha ıı olurdu sanırım ne bılım belkı daha okuyor dıye evlılık e sıcak baymaya bılırler ıcını karartmak gıbı olmasın
hocam bizim şu anda tek istediğimiz ailesinin bilmesi.yani hem en evlenelim demiyoruz zaten.aslında bana kalsa evlenirim ama neyse..gizli kapaklı yürütmek istemiyoruz. bir nişan yada söz yapalım diyoruz okurken.
son durum aşkım abisiyle konuşmuş bu gün kurs çıkışına gidecek abisi.söylicek ve beni çağıracak. çok heycanlıyım
Kardeşim ne oldu ya, beyler vurdu galiba abisi
evet söyledi arkadaşlar. ama daha abisiyle konuşmadık. ama söylediğine göre kızmamış. herşey yolunda yani
bakalım akşam abisi gelince neler konuşcaz.çok heycanlıyım.
Hadi hayırlı olsun kardesım düğünüe geliriz artık :)
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
Hadi hayırlı olsun kardesım düğünüe geliriz artık :)
eywallah babacan.inşallah o günleri de görürüz.
nereydi yerin? hayır n'olur n'olmaz?
quote:
Orjinalden alıntı: wineleven
izmirdeyim ben. o gün gelince herkese haber vericem merak etmeyin
Hocam bende izmirliyim be nerde oturuyon ınternet kafen nerde bigun ziyarete gelirim seni :)
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: crazy83
Hocam bende izmirliyim be nerde oturuyon ınternet kafen nerde bigun ziyarete gelirim seni :)
quote:
quote:
pm attım
hadi hayırlısı bakalım metin ol panik yapma dik çık abisnin karşısına ama ukela bi tavır takınma oke hadi başarılar umarım herşey istediğin gibi olur
quote:
Orjinalden alıntı: okko
hadi hayırlısı bakalım metin ol panik yapma dik çık abisnin karşısına ama ukela bi tavır takınma oke hadi başarılar umarım herşey istediğin gibi olur
saol okko valla panik yapmıyorum ama dediğim gibi heycanlıyım.
BAba noldu sonuç vurmadıalr dimi topuktan
yaw tam olarak anlatsana meraktan öldük..Yoksa sen hetfield in kız arkadaşınn abisimisn...Napptın cocuuaa katil adam
Alacak borç işlerinde topuktan vururlar. Böyle bir durumda? Bilemicem?
allaha şükür vurma kırma olmadı şimdilik.bu gün abisi gelmedi yanıma.bakalım gelince neler olacak
quote:
allaha şükür vurma kırma olmadı şimdilik.bu gün abisi gelmedi yanıma.bakalım gelince neler olacak
Gelince hala sag olursan anlat bizede dostum
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
derdi vurmak kırmak olsaydı şimdiye kadar beni dünya üzerinden kaldırmış olurdu öyle bi niyeti yok bundan eminim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
quote:
derdi vurmak kırmak olsaydı şimdiye kadar beni dünya üzerinden kaldırmış olurdu öyle bi niyeti yok bundan eminim
hep öyle yaparlar zaten , şimdi seni öldürmek için planlar yapıyordur