Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya durum bence pozitif. abisi kardesinin üzülmesini istemiyo buda en dogal hakki.
    kardesine sorcak konuscaklar kardesi eger seni sevdini söylerse git bayram et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

ya durum bence pozitif. abisi kardesinin üzülmesini istemiyo buda en dogal hakki.
    kardesine sorcak konuscaklar kardesi eger seni sevdini söylerse git bayram et

zaten söyledi sevdiğini

muhammedda babası yok annesine de zmanı gelince söylicez. şu anda okulu var zaten o yüzden şimdi söylemeyi ben istesemde abi ve kız istemiyo

bakalım zman ne göstercek

• birader noldu son durum yaw üşenmedim arattım we buldum
  • gerçekten ne oldu yav son zamnalarda gazetede okumadım
    3 sayfa haberi mi oldu caba
  • mezarını kazmaya başla yok yaw şaka bi yana abisi seni anlar
  • uleannnnn o kızın abisi benim uleaann HETFIELD nasıl yaparsın lan bunu

şaka bi yana ben de kız abisiyim we böyle bişey hoşuma hiç gitmez yapman gereken şu, sohbet ederken çok terbiyeli aile çocuğu gibi davran asla küfür etme hatunlardan konuşma!

ama mert bir insan ol tabii ki belki adam bişey demez yani en kötü...ölürsün ne olacak!
  • kardeş noldu son durum? nişanlandınız mı? biraz geç oldu ama
  • Benide sardı aksiyon ya Allah kolaylık versin Allah mutlu bitirsin
  • yaw konu havada kalmış:D

abisi bana bişe yapmadı çok şükür hala hayattayım. ilişkimiz hala devam ediyor. 3. sınıfta kız arkadaşım. okul bitince inşallah evleneceğiz. abisi dışında annesi henüz bilmiyor. sonuç bu yani:)
  • Bende yarım saattir okuyorum.Senin son mesajı okuyunca ne oluyor lan dedim.Meğersem başlık açılalı kaç sene olmuş.

• 2 sene olmuş insan aileyede söyler.
  • 20 yaşında kızın turşusunumu kuracaklar elbet erkek arkadaşı olacak hayret bişey ya hayret bişeyyyyyy
    ben olsaydım oyle kıllık yapan abisinin boynunu kırar çöpe atardım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 8 Şubat 2009; 13:47:59 >
  • şimdiye evlenmişsinizdir siz
  • heyecan yaptık ya meğer 2005 konusuymuş kardeş yaşadığına sevindim
  • Abisi yok ailelerimiz biliyor rahatız
  • bizim 3 yıllık ilişkimiz var babası abisi herkes biliyo,abisiyle de kardeş gibiyiz yeri geliyo birlikte abisinin evine kalmaya gidiyoruz sevgilimle,yazın bize tatil bile yaptırmıstı 1.5 ay bence bu konu abiden abiye değişir sanırım
  • konuyu artık bi de evlenince hortlatırsın
  • Bende de öyle bi durum var , son iki kız arkadaşımın da abisi vardı . Hep diken üstündeyiz hacı ya
    kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion35

Abisi GeLdiginde Ufaktan UFaktan Konu$ Bence Seni AnlıyacakTır..

Bencede ufaktan ufaktan konu$

İnsan gibi yazınca bir şey kaybetmiyorsunuz.Denendi...
  • önce biraz kızıp köpürürler, sonra eğer kızın babasıda bişey demiyorsa paşa paşa susarlar. bu iş böyledir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.