Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Hocam bende izmirliyim be nerde oturuyon ınternet kafen nerde bigun ziyarete gelirim seni :)
    quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

nereydi yerin? hayır n'olur n'olmaz?

izmirdeyim ben. o gün gelince herkese haber vericem merak etmeyin

bende izmirdeyim internet kafen nerde??

pm attım

bende izmirdeyim internet kafen nerde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 8 Şubat 2009; 14:29:29 >

• 2. sayfada gördüm tarihi ama okumadan edemedim
    Allah mesut bahtiyar etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bizim 3 yıllık ilişkimiz var babası abisi herkes biliyo,abisiyle de kardeş gibiyiz yeri geliyo birlikte abisinin evine kalmaya gidiyoruz sevgilimle,yazın bize tatil bile yaptırmıstı 1.5 ay bence bu konu abiden abiye değişir sanırım

senin kız liseli degilmi o ilişkide gelecek yok bence
  • bu konu bitmez
  • quote:

bizim 3 yıllık ilişkimiz var babası abisi herkes biliyo,abisiyle de kardeş gibiyiz yeri geliyo birlikte abisinin evine kalmaya gidiyoruz sevgilimle,yazın bize tatil bile yaptırmıstı 1.5 ay bence bu konu abiden abiye değişir sanırım

Ne geniş abiler varmış walla helal olsun. Erkek diye dolaşıyorlardır sanırım ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

bu konu bitmez

Arkadaşın düğününe kadar konuyu devam ettircez
  • merak etmeyin. snowor un dediği gibi. evlenene kadar konu devam 2 sene kaldı fazla değil.
  • Sakla konuyu torunlara gösterirsin..
  • Vay be 4 yıl olmuş :) Herşey gönlünce olsun hocam.
  • ßak Deki ßenim Abim Damat Oluyor De Sonra Abim Damat Oluyor Şarkısını Çal
  • ee sonuç ne
  • 2020'de bir daha hortlatın konuyu kız arkadaşım şu anda iş arıyor abisi peşimde internete bile giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Ne geniş abiler varmış walla helal olsun. Erkek diye dolaşıyorlardır sanırım ortada

sende ortada medeni insan gibi geziniyosundur bunu dedikten sonra ne var adam kız arkadaşının abisiyle kardeş gibiymiş demek ki abisi medeni birisi ki bu tür şeylere izin veriyor inşallah senin kız kardeşin yoktur varsa vay haline...

• quote:

quote:

kardeşinin turşusunu mu kuracak. evde mi kalsın kızcağız

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Şöyle yap sevgilinin resmini telefonuna koy ve abisi geldiğinde telefonu masada kurcalayabileceği şeklde bırak.. Eğer gözü kayarsa bilki öğrenir...

Valla benimde kızın abisi senin telden 1-2 mp3 atayım ver demişti alınca film koptu..

Kesinlikle sonuç hüsran olur diye düşünmekteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicho

quote:

quote:

sende ortada medeni insan gibi geziniyosundur bunu dedikten sonra ne var adam kız arkadaşının abisiyle kardeş gibiymiş demek ki abisi medeni birisi ki bu tür şeylere izin veriyor inşallah senin kız kardeşin yoktur varsa vay haline...

Aklima Cok guzel hareketler bunlardan bir skec geldi. Mezhebi Genis

http://www.youtube.com/watch?v=tSC2UcN23iY

• yaavv bede ciddi ciddi okuyorum

3 sene önceki konuymuş
  • Abisi sana diklendiğinde senin gözlerinde korkuyu görürse bilki sen onun gözünde beş kuruşluk adamsın..Delikanlı ol ne olursa olsun gittiği yere kadar korkma ve çekinme(seviyorsan tabi)..Kavga isterse git dövüş..Asla geri adım atma..Senin için bu büyük bi aşamadır.Ondan sonra onunla kavga etmiş olsan bile (kimin dayak atıp yediğinin bi önemi yok) kız kardeşini sonuna kadar her zaman her yerde ne olursa olsun koruyabilecek bi insan olduğuna inanır..Zaten abisi sana diklendiğinde geri adım atarsan bilki abisi seni daha çok döver..buda bi gerçektir..Büyük balık küçük balığı yutar hesabu..Bu arada niyetin ne kadar ciddi olursa olsun kız arkadaşınla sağda solda findirgeme abisi duyarsa harbiden o zaman komaya sokulmalıksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axu067 -- 17 Nisan 2009; 5:24:50 >

• ses seda yok! Noldu hakkaten durum!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.respect

ses seda yok! Noldu hakkaten durum!?

durum hala aynı beklemedeyiz. abisi ile de bir sorun yok. herşey normal yani:) okul bitince inşallah evlencez:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 1 Mayıs 2009; 2:35:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.