Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev yeniymiş iyi yapmışsın yeni ev almakla.Hayırlı olsun arkadaşım.
  • Hayırlı olsun hocam. Okul falan bitene kadar borç da biter inşallah.
  • saolun arkadaşlar allah razı olsun. adım adım gidiyoruz evliliğe doğru.
  • hayırlı olsun ömür boyu mutlu olursunuz umarım
  • vayy be 5 senelik konu.helal olsun. ev de güzelmiş.
  • Ev Ahmet Yesevi Yurduna yakınmı ? Mamßo Cafe vardı oraya benzettimde . Hayırlı olsun bu arada .
  • İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz.
  • Hocam helal olsun yaa Allah bir yastıkda kocatsın Mutluluklar...Anladığım kadarıyla artık kızı istemek başka bir engel kalmamış oda adet yerini bulsun die
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

beyler ev aldım:) 50 binlira borum var ama olsun. en azından istemeye gidince evim var diyebilem. bu arda haziranda istemeye gitcez

hocam şaka bi yana Allah mutlu etsin inşallah.. evinizde hayırlı olsun..
  • Allah hayırlı uğurlu etsin, tamamına erdirsin. Hocam eviniz daha yeni ve öğrenciye vermenizi tavsiye etmem. Eğer verecekseniz de sözleşme imzalayın tek bir çivi dahi çakarlarsa onun için dava açabilesiniz. Birçok arkadaşım var öyle evde kalıp evin içine edip çıkan.
  • way anasını bea arkadaş 4 yıldır bi kızla çıkıo ve ev almış çok güzel bir durum.. Allah' ım artık benim gibi sevdiğine kavuşamayanlarıda kavuştursun
  • allah razı oslun arkadaşlar. ev burç erkek yurdunun yanında-yesevi ye de uzak değil. öğrenciye bende vermek istemiyorum fakat o civarda genelde öğrenciler kalıyo. kontrat tabiki yapcaz.
  • Allah hayırlısını göstersin dostum borcunu da rahatça ödersin inşallah.
  • abicim sen bu konuda çocuklarını bile evlendirirsin.
  • kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

abicim sen bu konuda çocuklarını bile evlendirirsin.

inşallah ertanunver.
    maxilopğez nazar boncuğu için teşekkürler
  • süperrr yaa wallahı helal olsunn işte bazı insanlar harbiden sevıo ve beklıo..cok sanslısın arkadasım..allhım mutlulugunuzu daim etsın ıns.

ulan biz köpek gibi sevdik..beklemeyı bırak ihanete ugradık..sırtımızdan vurulduk..allh herkese senın mutlulugun gıbısınden nasıp etsın inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

Allah mutlu, mesut, bahtiyar etsin. Hayırlı olsun yeni eviniz. Allah ayırmasın.

O eve bu araba yakışır. Çam sakızı çoban armağanı.

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 12 Ocak 2010; 0:07:34 >

• kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

2020'de bir daha hortlatın konuyu kız arkadaşım şu anda iş arıyor abisi peşimde internete bile giremiyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.