Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu hatunun arka süper ön manyak falan demediysen
    ama yinede kafa sohbet yaptıysan sorun yok
    ha bide kafede bir sorun çıktıysa ve adam akıllı çözdüysen o adam anlarki bu çocuk kendi ayakları üstünde durabiliyo çözüm üretebiliyo onayımı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orjinalden alıntı: alicho

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bizim 3 yıllık ilişkimiz var babası abisi herkes biliyo,abisiyle de kardeş gibiyiz yeri geliyo birlikte abisinin evine kalmaya gidiyoruz sevgilimle,yazın bize tatil bile yaptırmıstı 1.5 ay bence bu konu abiden abiye değişir sanırım

Ne geniş abiler varmış walla helal olsun. Erkek diye dolaşıyorlardır sanırım ortada

sende ortada medeni insan gibi geziniyosundur bunu dedikten sonra ne var adam kız arkadaşının abisiyle kardeş gibiymiş demek ki abisi medeni birisi ki bu tür şeylere izin veriyor inşallah senin kız kardeşin yoktur varsa vay haline...

bende medeniyim diye geçiniyorum. kızımın sevgilisiyle aynı evde kalmasına müsade etmem, kimin evi olursa olsun.
    sever ayrı konu, gönül bu. kapılır gider. ona yapacak bişey yok.

demekki neymiş, "medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden de medeni."

burada 2 durum oluşur şimdi.

1. işine gelmediği için "ne alaka bu söz" dersin. çünkü anlamak işine gelmez. normaldir.

2. durumda ise gerçekten anlamazsın ki örnek ile açıklayayım;

hani olur ya bir konuda "kızlarımızın açık saçık, vicudunun bir çok bölgesini teşhir eden giysiler giymesini doğru bulmuyorum" dersem,

bana yeniden medeniyet diye zırvalayacağın için,

Mehmet Akif'in bu anlam dolu sözünü hatırlatmak istedim

Kız kardeşin yoK konuşma bence fazla hiçbir abi istemez benim tanımadıgım bir erkek kız kardeşimin isminin alıcak öldüürürm onu.

• beyeler seviyeyi düşürmeyelişm lütfen. siizn yüzünüzden konu uctu allahtan adminlr saolsun tekrar yayınladılar.
  • evlendiniz mi...!
  • offf hocam ilk sayfayı okudum çok heyecanlıydı dayanamadım sonuna kadar devam ettim. Sene 2010 olmuş senin yaş 30 , kızın yaş 25 olmuş kızı istemeye gidecekmişsin ev almışsın herşey yolunda sevindim... Allah mutluluğunu bozmasın hep mutlu olun inşallah '' Artık düğüne çağırırsın '' espirisini herkez yapmış ben yapmayayım bari
  • bu gün dananın kuyruğu kopuyo arkadaşlar. ailesi ile görüşecek kısmetse bu ayın sonunda kadar istemeye gideceğiz. şu saatlerde aile toplanmış konuşma yapıyo kız arkdaşım ailesi ile dua edin
  • Hakkında hayırlısı olsun dostum.
  • allah mesut etsin kardeş
  • haberler ii değil. kayımvalide kesinlikle olmaz diyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

haberler ii değil. kayımvalide kesinlikle olmaz diyormuş

yazık
    naz ediyorlardır biraz bence
  • evet kayınvalide ile gecen hafta tanıştım:) az kaldı evliliğe:D
  • quote:

bu gün dananın kuyruğu kopuyo arkadaşlar. ailesi ile görüşecek kısmetse bu ayın sonunda kadar istemeye gideceğiz. şu saatlerde aile toplanmış konuşma yapıyo kız arkdaşım ailesi ile dua edin

dananın kuyrugu koptuktan 1 sene sonra mı kayınvalide ile tanıstın hocam
    sen bu hızla 2015 de falan evlenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

bu gün dananın kuyruğu kopuyo arkadaşlar. ailesi ile görüşecek kısmetse bu ayın sonunda kadar istemeye gideceğiz. şu saatlerde aile toplanmış konuşma yapıyo kız arkdaşım ailesi ile dua edin

oyle olmsı gerekiyorurdu okul bitmeden olmaz demişlerdi. okul bitti bizde tanıştık:D gec olsun güç olmasın:D

• Nerdeeeeeen nereye

Buraya konu açtığın nerden geldi aklına
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Nerdeeeeeen nereye

Buraya konu açtığın nerden geldi aklına

arada güncelliyodum:D hiç unutmadımki. günlük gibi bişe oldu zaten bu konu benim için:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 8 Haziran 2011; 18:56:38 >
  • Geri sayfalarda 2005'te ben de cevap yazmışım konuyu görünce hatırladım. Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

+1Hayırlı olsun

• hayırlı olsun
  • hadi hayırlısı
  • yuzugude takicaz forumda hayirlisiyla
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.