Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş konuyu 5 yıl önce açmışsın şimdi daha istemeye mi gidiyorsun yaş 30 olmadı mı senin
  • Ne konuymuş be
  • Seviyorsan git konuş bence
  • işte mutlu son

hayırlı olsun
  • Hadi hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx-8

Seviyorsan git konuş bence

7 yıl önce konuşmuş
  • rizorvid
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Kardeş konuyu 5 yıl önce açmışsın şimdi daha istemeye mi gidiyorsun yaş 30 olmadı mı senin

ya okulu bekjledik vs..bu arda ev aldık malum ev olmadan kız vermezlerdi vs... derken bu zamana kadar geldik:) yarında istiyoruz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Kardeş konuyu 5 yıl önce açmışsın şimdi daha istemeye mi gidiyorsun yaş 30 olmadı mı senin

ya okulu bekjledik vs..bu arda ev aldık malum ev olmadan kız vermezlerdi vs... derken bu zamana kadar geldik:) yarında istiyoruz:)

iş, askerlik falan anlarım da ev nedir yahu. çalışıp alırdınız birlikte.
  • Azmin zaferi ,kız da düzgünmüş ki sana bağlı kalmış,komşu topiclerde 2 ay sonra aksesuar değiştiren kızlar da var.
    Bu arada evi kaça aldın kredi ile mi?Hayırlı olsun.
  • o ps kafeye gelmiştim 2010 yılı eylül aylarınd kaçırmışım seni :D borç harç noldu 50 bin borcu vardı evin tamam mı o
  • Evlendikden sonra bu konuyu gösterirsin Allah mesut etsin.
    Yenge seviliyorsun,kıymetini bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 23 Eylül 2011; 0:29:25 >
  • vay be !!! baştan sonra kadar okudum... imrendim doğrusu... yengeyede sanada helal olsun gercekten 6 yıl bir ilişkiyi surdurmek buyuk iş valla... Allah tamamina erdirsin...kutluyorum sizi :)))
  • En az 3 çocuk RTE.gif
    Allah mesut etsin
  • Hayırlı olsun abicim. Valla ben 18 yaşındayım, sevgilimde öyle. Ailem bıraksa şu dakika nişanlanacağım ama malum zaman gerekiyor bu konularda.

Tekrardan hayırlı olsun, yarın tüm gelişmeleri buraya yaz.
  • bu konuyu yeminle hatırlıyorum. yıllar önce okumuştum.
  • birbirinizin resmini cafe camına asın altınada abin biz evleniyoruz naber yazın tamamdir.
  • düğün olur :)
  • konuyu açtığın zaman abisine söyleyiverseydin şimdi çocuğunu okula yazdırmıştın

neyse hayırlı olsun şimdiden kızı almadan gelme
  • hala çıkıyonuzmu ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.