Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir açıdan abi olması iyi birşey, en azından kafam rahat oluyordu ben olmadığımda başında koruyan kollayan abisi var diye, abilerden de tırsmaya lüzum yok, gerçekten içten seven adamın korkacağı bir durum yok aksine kızın abisinin memnun olması gereken bir durum var
  • 4 yıldır bekliyor musunuz yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

4 yıldır bekliyor musunuz yaa

evet 1,5-2 yıl daha beklicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

4 yıldır bekliyor musunuz yaa

evet 1,5-2 yıl daha beklicez

gerçekten sevdiğin ve gerçekten seni seven biri olsun da 10 sene bekle nolucak, biz itler gibi sevdik tekmeyi yedik

• Bence Kızın abisi Kız'la cıktıgınızı bilmeli ama biraz yumuşatman abisinin kendisini salak yerine konması gibi bi duygu içinde olmuyacak şekilde söle başlıyabilirsin.

Senle arkadaşlıgımız var iyi bi insansın ama ben senin kardeşinle yine barıştık ve cok ciddiyiz evlenmeye kadar yolu var sen
    başkasından duymanı istemiyorum benden bil ve yüzünü kızartıcak hiç bi şey yapmıyoruz birbirimizi gerçekten seviyoruz
    gerekirse nişan evlilik'te yapmaya hazırım de
  • Bende Dedim Heralde Çocukları Olmuştur 4 Sene Olmuş Yav
  • ne konuymuş kardeşim
  • Bende okuyorum 4 senelik konuyu kim hortlattı konuyu
  • 2. sayfaya kadar okudum sonra nolmuş ? :/
  • İlk sayfada çaktım köfteyi. Tam cevap yazacaktım tarihe baktım 4 yıllık konu. Yahu bu kadar zamanda okulun bitmesi gerekiyordu daha üçüncü sınıfa yeni geçmiş. Seninde yaşın bir hayli olmuştur artık. Zamanında iyi yapmışsınız abisine bahsetmekle. Senin gibi adamı öpüp başına koysun.

Aynı durum benim başımda da var. Bende şimdi senin zamanındaki yaştayım, kız arkadaşım öss ye girecek. Kazanırsa bende senin gibi konu açar 4 yıl sonra hortlatırım.

• ..................4 sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 1 Mayıs 2009; 22:57:29 >
  • Adamın yakında torunları yazacak foruma ben ondan korkuyorum
  • Şu hortcuları çok seviyom ya
  • Bak Şöyle Yap Şimdi Karşına Geldiği Zaman Dur 1 DK De Hemen Eline Kağıt Kalem AL Yaz Ver Cafe Dışına Cıkın Ama Oyle Ver Müşteriler Rahatsiz Olur....

Dedğim Yap Söyleyemiosan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicho

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bizim 3 yıllık ilişkimiz var babası abisi herkes biliyo,abisiyle de kardeş gibiyiz yeri geliyo birlikte abisinin evine kalmaya gidiyoruz sevgilimle,yazın bize tatil bile yaptırmıstı 1.5 ay bence bu konu abiden abiye değişir sanırım

Ne geniş abiler varmış walla helal olsun. Erkek diye dolaşıyorlardır sanırım ortada

sende ortada medeni insan gibi geziniyosundur bunu dedikten sonra ne var adam kız arkadaşının abisiyle kardeş gibiymiş demek ki abisi medeni birisi ki bu tür şeylere izin veriyor inşallah senin kız kardeşin yoktur varsa vay haline...

bende medeniyim diye geçiniyorum. kızımın sevgilisiyle aynı evde kalmasına müsade etmem, kimin evi olursa olsun.
    sever ayrı konu, gönül bu. kapılır gider. ona yapacak bişey yok.

demekki neymiş, "medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden de medeni."

burada 2 durum oluşur şimdi.

1. işine gelmediği için "ne alaka bu söz" dersin. çünkü anlamak işine gelmez. normaldir.

2. durumda ise gerçekten anlamazsın ki örnek ile açıklayayım;

hani olur ya bir konuda "kızlarımızın açık saçık, vicudunun bir çok bölgesini teşhir eden giysiler giymesini doğru bulmuyorum" dersem,

bana yeniden medeniyet diye zırvalayacağın için,

Mehmet Akif'in bu anlam dolu sözünü hatırlatmak istedim

• şimdi sen islamiyetçi şair örneği verdin bizde batıcı şair örneğimi verelim
  • Mehmet Akifin Dizeleridir
    "medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden de medeni."
  • Deli gibi sevdik manyak gibi evlendik
  • beyler ev aldım:) 50 binlira borum var ama olsun. en azından istemeye gidince evim var diyebilem. bu arda haziranda istemeye gitcez
  • bu arda ev kiralık http://www.sahibinden.com/tinaztepe_acem_market_ust_sokagi-82WQQaXQQ20244948WQQpXQQdisplayitem

üniversiteye ye yakın. ihtiyacı olan varsa iletişime gecssin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.