Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

allaha şükür vurma kırma olmadı şimdilik.bu gün abisi gelmedi yanıma.bakalım gelince neler olacak

Gelince hala sag olursan anlat bizede dostum

derdi vurmak kırmak olsaydı şimdiye kadar beni dünya üzerinden kaldırmış olurdu öyle bi niyeti yok bundan eminim

hep öyle yaparlar zaten , şimdi seni öldürmek için planlar yapıyordur

ölmem gerekiyosa ölürüm

• Valla abicim ilk mesajdan itibaren okudum topiği açıkcası meraklandım acayip son sayfaya gelene kadar... Belliki çok seviyosun... dediğin gibi adamın vurmak kırmak gibi bi niyeti olsa bunu çoktan yapardı...... Artık darısı düğün haberinize diyeyim..... Artık kalplerin içinede baş harflerinizi yazmakda sana kalıyo tabi

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

-------------Ömür Boyu Mutluluklar -------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 19 Aralık 2005, 4:48:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atag

Valla abicim ilk mesajdan itibaren okudum topiği açıkcası meraklandım acayip son sayfaya gelene kadar... Belliki çok seviyosun... dediğin gibi adamın vurmak kırmak gibi bi niyeti olsa bunu çoktan yapardı...... Artık darısı düğün haberinize diyeyim..... Artık kalplerin içinede baş harflerinizi yazmakda sana kalıyo tabi

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

-------------Ömür Boyu Mutluluklar -------------

allah razı olsun atag. darısı tüm dh nin başına inşallah

• Ne oldu ya hala abisinden haber yokmu.Yoksa adam sinir krizlerimi gecirio
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Ne oldu ya hala abisinden haber yokmu.Yoksa adam sinir krizlerimi gecirio

hetfield bir namus cinayetine kurban gitti herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

walla hala glip benimle konuşmadı.bende merak etmeye başladım.
  • Orjinalden alıntı: hetfield

[quotjavascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))e]Orjinalden alıntı: crazy83

ben dedim planlar yapıyor , hiç bir abi buna kayıtsız kalamaz ve kabullenemez , bu abiliğe ters bir durum , bence sen meraklanmayı bırakda tırsmaya başla

• Orjinalden alıntı: 17_Ocak

[quotjavascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))e]Orjinalden alıntı: crazy83

ben dedim planlar yapıyor , hiç bir abi buna kayıtsız kalamaz ve kabullenemez , bu abiliğe ters bir durum , bence sen meraklanmayı bırakda tırsmaya başla

tırsmalımıyım.

• evt tırsmalısın
  • quote:

evt tırsmalısın

walla hocam ilk söylemeye karar verdiğimiz zaman tırsmadım desem yalan olur. ama rtık üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi.çok rahatın anliyacağın.ben değilde adam ben den tırdtı galiba gelmiyo yanıma
  • bak sana şaka gibi geliyor ama bence bu adamın bu halini ben olsam beğenmem , sanki fırtınadan önceki sessizlik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17_Ocak -- 20 Aralık 2005 23:56:28 >
  • Yapma ya
    quote:

quote:

evt tırsmalısın

walla hocam ilk söylemeye karar verdiğimiz zaman tırsmadım desem yalan olur. ama rtık üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi.çok rahatın anliyacağın.ben değilde adam ben den tırdtı galiba gelmiyo yanıma

• quote:

Bunu hemen "ölmeden evvelki son sozler" arsivime kopyaliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

quote:

Bunu hemen "ölmeden evvelki son sozler" arsivime kopyaliyorum...

• e baba başlıga söledik yazmışşında cevap yazmaşşın topigine.neyse inş istedigin gibi olur herşey. dügüne çagırırsın. ankaradayım yol masraflarını çekersin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxc

e baba başlıga söledik yazmışşında cevap yazmaşşın topigine.neyse inş istedigin gibi olur herşey. dügüne çagırırsın. ankaradayım yol masraflarını çekersin artık

baba yol masraflarını cekerim sorun değil. ama bak sakın haa gelirken takı için adana burması bilezik yada ne biliim böyle pahalı mücevher felan alma.gercekten.masraflarını adana burması içn karşıladığımı düşünmeni istemem

• Kardeş bence sadece absine bel bağlama yani abisinin bilmesi çok şeyi değiştirmez (Babası ve Annesi dururken abisine başka bişey düşer)Anne veya Babasını bi yolunu bulup ulaşabilirsen Abisi 2. planda kalır BENCE
  • Ya iyiki kız kardeşim yok yav ben böyle şeyleri zor kaldırırım...

İnsanın kızı başka ,kız kardeşi başka , kız kardeş emanet gibi oluyor biraz farklı ne bileyim...

Ya düşünülesi zor şeyler kafa yormayayım nasıls kız kardeşim yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxc

e baba başlıga söledik yazmışşında cevap yazmaşşın topigine.neyse inş istedigin gibi olur herşey. dügüne çagırırsın. ankaradayım yol masraflarını çekersin artık

baba yol masraflarını cekerim sorun değil. ama bak sakın haa gelirken takı için adana burması bilezik yada ne biliim böyle pahalı mücevher felan alma.gercekten.masraflarını adana burması içn karşıladığımı düşünmeni istemem

merakla bekliyorum abinin ne diyecegini.benim kızdada abi varda olayı bilmiyo abi bakalım kızın abisi ne dicek.kız senin hakkında abisine attı tuttu mu acaba asar da keserde falan diye baksana abi yok hala piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_alper -- 21 Aralık 2005 2:29:25 >

• ABİSİNE CİLLOP GİBİ MANİTA AYARLA BUDUR

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.