Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wineleven

en iyi yöntem, cesurca söylemen. kendisiyle niye muhabbet etmek istediğini felan da sor. niyetini öğrenmeye çalış yani..

abi adamın bi niyeti yok. internete gelip giderken.samimi oldu.son 2-3 gündürde benle muhabbete geliyo.hatta gecen gün kapıda karşılaştık benim kızda yanındaydı. kıza"yakup seni benim yanımda görünce şaşırdı" demiş.adamın habari yok yani.
  • niye bu kadar çekiniyorsun..kalıplımı adam..otur adam gibi söyle başka yolu yok..
  • Seviyorum de bunda ne şey olabilirki.

Arkadaşlığın fazla ilerlemeden söyl yoksa ilerleyen zmanlarda kötü olur. Bence al onuda git bi yere bişeyler konuşacam falan de götür bi dönerciye ya da başka bi yere ciddice konuş. Niyetinizin ciddi olduğunu anlat olur ya da olmaz der sende ona göre davranırsın.
  • eğer hiçbişeye cesaret edemiyorsan ,

abisiyle konuşurken mafya ayakları falan yap işte arkamda şu bu var .... geçen şöyle bi çocuğu dağa kaldırdık kestik doğradık falan filan bişiler salla :D
    abisi korkmaya başlar belqi ;)

snra söylersin senin kardeşini seviom len itirazınmı var gibisine :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

eğer hiçbişeye cesaret edemiyorsan ,

abisiyle konuşurken mafya ayakları falan yap işte arkamda şu bu var .... geçen şöyle bi çocuğu dağa kaldırdık kestik doğradık falan filan bişiler salla :D

• quote:

Orjinalden alıntı: hetfield
    abi adamın bi niyeti yok. internete gelip giderken.samimi oldu.son 2-3 gündürde benle muhabbete geliyo.hatta gecen gün kapıda karşılaştık benim kızda yanındaydı. kıza"yakup seni benim yanımda görünce şaşırdı" demiş.adamın habari yok yani.

evlenmek istiyorsan cesur olman lazım, yarın birgün eşin için canını ortaya koyacağın bir olay olabilir (Allah göstermesin), çekincen nedir anlayamıyorum. ama yok biz öylesine takılıyoruz dersen bilemiyorum. olmazsa yolla sizinkileri..
  • quote:

quote:

ne yaf mantıksızmı sanki ;p
    baktın hiç bişi olcak gibi değil son çağre bu ;p
    uehuehueheu

• quote:

quote:

quote:

ne yaf mantıksızmı sanki ;p
    baktın hiç bişi olcak gibi değil son çağre bu ;p
    uehuehueheu

mantıklımı? bir daha kızın yüzünü görmek istemiyorsa uygulayabilir..

• quote:

quote:

evlenmek istiyorsan cesur olman lazım, yarın birgün eşin için canını ortaya koyacağın bir olay olabilir (Allah göstermesin), çekincen nedir anlayamıyorum. ama yok biz öylesine takılıyoruz dersen bilemiyorum. olmazsa yolla sizinkileri..

benim korkum beni dövmesi yada ne biliim öldürmesi felan değil.ya istemezsse,ya bir daha kzıı göremezssem.okula felan göndermeyebilirler diyo kız.telefonumu alırlar diyo.böyle olunca da korkuyo insan.tabii bu söylediklerim düşünebildiğimiz en kötü olasılık. başka korktuğum bişe yok.

• bu pazar kız arkadaşım ehliyet kursuna başlıyo.kurs çıkışı abisini çağıracak tabii bende orda olacağım ve beraber söylicez.bizim için dua edin
  • Allah yardımcın olsun kardesım Kalbimiz senınle
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

Allah yardımcın olsun kardesım Kalbimiz senınle

saol crazy83 allah razı olsun.çok saol
  • Madem abi ile samimiyet var. Kızın ismini vermeden başla dertleşmeye. Böyle böyle bi kız var seviyorum. çok ii kız. Evlilik düşünüyorum. Nikah şahidim olurmusun muhabbetine gir. Kabul ederse (ki eder) bi taşla 2 kuş vurmuş olursun
  • adam seni tanımaya çalışıyo bariz bence korkçak bişey yok

bu arada:
    birden ilk kız arkadaşımın abisiyle aynı asansörde denk geldiğimi hatırladım.(kendisi komşumuz oluyoduda)adam durumu fakt etmiş gibiydi.asansörle topu topu 4 kat çıktık ama bana bi kaç yıl gibi gelmişti.
    sonra çektim bunu kenara yermisin yemezmisin....şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 14 Aralık 2005, 1:22:16 >
  • 2 gün kaldı.zaman da gecmiyo yaw
  • Geçer geçer arkanda koskoca donanım haber var ha gayret
    quote:

2 gün kaldı.zaman da gecmiyo yaw
  • quote:

bir sevgilim var ve biz bir yıldır birlikteyiz.çiktıgımızın ilk haftası biz sahibi oldugum internet cafede kız arkadaşımın abisine yakalandık.sonra kız arkadaşım abisine ayrıldığımızı söyledi;ama biz ayrılmadık.sımdi bir yıl oldu ve abisi cafeye geliyor,gelmeyi bırakın son bir haftadır internetle işi olmamasına rağmen benimle sohbet etmeye geliyor ve biz arkadas oluyoruz.ilşkimizi söylemek istiyoruz;ama bir türlü cesaret edemiyoruz!siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? nasıl söylerdiniz?

konuyu şöle açarım abi sen beni bi baştan döv iyice rahhatla sonra bişey diyecem sana (en azından azıcık yorulur)
    Kardeş Allah kolaylık versin

• MEZARIMI SATIN ALIRDIM
    NE OLUR NE OLMAZ
    işin esprisi bi yana gider erkekçe söylerdim dayak yiycemi bilsem bilee
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

bir sevgilim var ve biz bir yıldır birlikteyiz.çiktıgımızın ilk haftası biz sahibi oldugum internet cafede kız arkadaşımın abisine yakalandık.sonra kız arkadaşım abisine ayrıldığımızı söyledi;ama biz ayrılmadık.sımdi bir yıl oldu ve abisi cafeye geliyor,gelmeyi bırakın son bir haftadır internetle işi olmamasına rağmen benimle sohbet etmeye geliyor ve biz arkadas oluyoruz.ilşkimizi söylemek istiyoruz;ama bir türlü cesaret edemiyoruz!siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? nasıl söylerdiniz?

konuyu şöle açarım abi sen beni bi baştan döv iyice rahhatla sonra bişey diyecem sana (en azından azıcık yorulur)
    Kardeş Allah kolaylık versin

doğru söylüyon

• quote:

Hacı bende aynı durumdaydım ama benim sonum hazin bitti kız arkadaşımla ayrıldım ama bence kız arkadaşınla konuş haberi olsun ve abisine en yakın zamanda beraber hala çıktığınızı ve niyetinizin ciddi olduğunu söyleyin yoksa iş çok sarpa sarıyo bizim 3 yıllık ilişkimiz bitti ve hala kızı çok seviyorum ama nafile bilmem tavsiyeni dinlermisin ama biraz düşün böyle kaçamak ilişkiler sağlıklı olmuyo hacı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.