Şimdi Ara

D&P parfüm acil yardım !!! (AZ ÖNCE ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çarşamba günü orjinal CIO ARMANI aldım, ama herkes "parana günah, D&P parfüm alsaydın aynı kokuyu almış olcaktın" dedi, bugün açık parfüm de bakcam, ama bu açık parfümde D&P markası şart mı? yoksa herhangi bir parfümeride satılan açık parfüm kod numaraları tutuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 10 Nisan 2010; 20:08:34 >

• yani demek istedigim bir çok açık parfüm firması var, açık parfümde D&P şart mı?
  • d&p you&me black point bu markaların kodları birbirini tutar çünkü hepsi dp parfümerinin markası
  • D&P J4 forever
  • D&P B4'ün kokusunu beğenmeyen görmedim henüz. (Hugo Boss)
  • B6 da dene çok güzel
  • hacı ixorada kalitelidir. kodu falan salla açık parfüm konusu var 20 küsür sayfa ordan 3-5 tane koku seç kendine yorumlara göre git dpye parfüm adıyla dene kokuları. kodları bilmek zorunda değilsin. dediğim gibi ixorada kalitelidir ben 100lük one million ve 30 luk lacoste red aldım ixoradan. bu aralar dpden de çok tavsiye edilen hugo boss - boss ve burberry classic almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D&P markası şart diyosunuz yani? benim evimin yakınında da vardı açık parfüm ama D&P degil, peki boyutlar ve fiyatlar konusunda bilginiz var mı? 4-5 tane alıcam ama fiyatlardan haberim yok, şu an 11 tanelik liste yaptım, tek tek denicem
  • versace(versus) blue jeans de var mı d&p parfümeri de?
  • 50 c 13 tl parfümün ismini bilmende yeterli yani koda gerek yok mesela tommy yada hugo , yada roma vs . ben d11 yani davi doof kulanıyorum. zevkler ve renkler tartısılmaz ..... birde ilal d&p şart koşmaa xd
  • ixora da süperdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

ixora da süperdir.

kesinlikle çok daha kalıcı ..
  • arkadaşlar D&P parfümeriye gitmek zor geldi, en yakın açık parfümeriden denemek istedim sadece, önce orjileri verdiler kokladım, sora açıkları verdiler, kokular aynı, ve ben de; (100ml Lacoste Red) + (50ml Paco Rabbene 1 million) + (50ml Burbery classic) = 35tl hepsi, ve 4 saat önce aldım, kokular hala üzerimde nasıl sizce?
  • Güzel fiyata almışsın.. Ben de bugün Dp'den Aqua Di Gio A2 Aldım süper Burberry Classic de denedim tavsiye etmem..
  • Burbery classic biraz agır ilk başta evet, (1 million da agır) ama bu kokular çok kalıcı, az sıkarak kullanılabilir ve ilk 15dk sora koku baya oturuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

D&P B4'ün kokusunu beğenmeyen görmedim henüz. (Hugo Boss)
  • Orijinal Parfüm ve D&P Parfüm Satış Sitesi >>>www.yedikoku.com

Tüm orijinal parfümler sitemizdedir.
    D&P parfümleri ve diğer ürünleri sitemizdedir.

Kapıda Nakit Ödeme / Kapıda Kredi Kartı ile Ödeme / Havale / EFT / Bitcoin Ödeme Geçerlidir.
  • Güzel kokup seni tatmin ediyorsa al gitsin bakma sen millete
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.