Şimdi Ara

En Çok Kilo Aldıran Antidepresanlar Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.1 Aydır Doktorumun Tavsiyesiyle Kilo Almak İçin Lustral 50 Mg Ve Rexapin 5 Mg Kullanıyorum.Bunlar İştah Açıyormuş Ve Kilo Aldırıyormuş.1 Aydır Kullanıyorum İştahım Kapandı Kilo Alacağıma Kilo Verdim.Şimdi Sizin Fikirlerinizi Öğrenmek İstiyorum Arkadaşlar.En Baba Kilo Aldıran Antidepresan Hangisidir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Çok Kilo Aldıran Antidepresanlar

Antidepresanlar, depresyon ve kaygı gibi ruh sağlığı sorunlarını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardır. Ancak bazı antidepresanlar, iştah artışı ve kilo alımı gibi yan etkilere neden olabilir.

En Çok Kilo Aldıran Antidepresanlar

İşte en çok kilo aldıran antidepresanlar arasında yer alan bazı isimler:

• Lustral (sertralin): Kilo aldıran antidepresanlar arasında en yaygın olarak bilinenlerden biridir.
    • Effexor (venlafaksin): Noradrenalin ve serotonin geri alımını bloke ederek çalışan bir antidepresandır ve kilo alımına neden olabilir.
    • Cymbalta (duloksetin): Bir serotonin-norepinefrin geri alım inhibitörüdür (SNRI) ve kilo alımına yol açabilir.
    • Remeron (mirtazapin): Atipik bir antidepresandır ve güçlü bir iştah artışı ile ilişkilendirilmiştir.
    • Pristiq (desvenlafaksin): Bir SNRI'dır ve kilo alımına neden olabilir.

Kilo Aldıran Antidepresan İsimleri

Diğer kilo aldıran antidepresan isimleri şunları içerir:

• Paxil (paroksetin)
    • Zoloft (sertralin)
    • Lexapro (esitalopram)
    • Prozac (fluoksetin)

Lustral Kilo Aldırır mı?

Evet, Lustral (sertralin) kilo alımına neden olabilecek antidepresanlardan biridir. Bazı çalışmalar, kullanıcıların %25'ine kadarının Lustral kullanırken kilo aldığını göstermiştir.

Kilo Aldıran Depresyon İlaç İsimleri

Kilo aldıran depresyon ilaç isimleri, kilo aldıran antidepresan isimleri ile aynıdır.

Kilo Aldıran Psikiyatri İlaçları

Kilo aldıran psikiyatri ilaçları, kilo aldıran antidepresanlarla aynı ilaçlardır.

Antidepresanların kilo alımına neden olup olmayacağını tahmin etmek zordur. Herkes farklı yan etkilere sahiptir. Kilo alımı konusunda endişelerin varsa, doktorunla konuşman önemlidir. Doktorun, kilo alımını en aza indirirken depresyonunu etkili bir şekilde tedavi edecek bir ilaç seçmene yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum kilo almak istiyosan ilaca asla başvurma spor salonuna gitmeyi dene (spor salonunda kilo alabiliyosun) eğer spor salonuna param yetmiyo dersen çok yemek yiyceksin günlük 1 tabak yemek yiyorsan 1,5 tabak yiyceksin alıştırcaksın kendini
  • Kilo almak için antidepresan kullanırsan çekeceğin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilo almak için antidepresan nedir ya? hayatınımı karartmak istiyosun
  • Dostum İnan Benim Yediğim Yemeği Kimse Yiyemez.Metobolizmam Hızlı Çalışıyormuş.Spora Gittim Hiç Kimse Bana Kilo Aldıramadı.En Sonunda Psikiyatri Hocam Ben Sana Kilo Aldırcam Merak Etme Sen Dedi.
  • Kilo Aldırıcı Antidepresan Kullananlardan Rica Ediyorum Bi Yardım Edin.
  • antidepresan olmak zorunda mı?antipsikotik de içebiliyor muymuşsun doktoruna sor.olanzapin içerikli olfrex oferta zyprexa gibi ilaçlar bomba gibi yapar.
  • Tuoni Cevabın İçin Sağol Teşekkür Ederim.Bunların Arasından Hangisini Tavsiye Edersin ?
  • Up.
  • tenya olabilir.
  • Yaş boy kilo ne durumda bi söylesen?
  • Arkadaşlar Zyprexa'yı Araştırdım.Herkes Bununla Kısa Sürede Baya Bi Kilo Almış.Bende Doktoruma Bu İlacı Yazdırcam.Cevaplarınız İçin Sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.