Şimdi Ara

Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kedi getir kaçar

Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enforcer26

cevabın için teşekkürler.sineği çıkarttım biraz zor olduda neyle besleniyorki bunlar bulgur ıslatıp verdimde.
    ne yapayımki şimdi kafes alıp besliyimmi yoksa sahibinin gelmesinimi bekliyim.

Simdi guvercinler kafes hayvani degildir; daha cok kumeste beslenirler ve ev içi icin uygun degillerdir ancak 1 hafta misafir olurlar. Islatmana gerek yok genelde bugday cok severler ve bulgur da tuketirler. Suyu ayri bir kapta koy (cay tabagi olur yada ufak agir bi tabak. Kafes falan alma sakin yazik hayvana yani alabiliyorsan 1 metrekarden buyuk kafes ancak olur. Ucucu hayvan bunlar, balkona alisinca al gotur ankaradan istanbula , o gelir bulur yine ankarayi cinsinin kalitesine gore. Ekmek de yerler ancak cok verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

cevabın için teşekkürler.sineği çıkarttım biraz zor olduda neyle besleniyorki bunlar bulgur ıslatıp verdimde.

Simdi guvercinler kafes hayvani degildir; daha cok kumeste beslenirler ve ev içi icin uygun degillerdir ancak 1 hafta misafir olurlar. Islatmana gerek yok genelde bugday cok severler ve bulgur da tuketirler. Suyu ayri bir kapta koy (cay tabagi olur yada ufak agir bi tabak. Kafes falan alma sakin yazik hayvana yani alabiliyorsan 1 metrekarden buyuk kafes ancak olur. Ucucu hayvan bunlar, balkona alisinca al gotur ankaradan istanbula , o gelir bulur yine ankarayi cinsinin kalitesine gore. Ekmek de yerler ancak cok verme.

Alıntıları Göster
    Onun sahibi vardır kardeş , normal güvercin değil o.

• Perçinli ve paçalı. 20TL gibi ucuz bir fiyata gitmez sanırım. MaşaAllah çok güzelmiş kerata.
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için sağol. şimdilik kutuya koydum suyu falanda var sabihin gelmesini bekliyim 1-2 gün yoksa teras var orda ona göre bişiler ayarlıyım
  • quote:

Sineği nasıl zor çıkardın tutunuyor muydu? kene olmasın
  • Aman hocam iyi bak.
  • Akıllı davran ve sat ;)
  • Kapasitif Etki kullanıcısına yanıt
    yok kene okadar büyük değildirde ya kanatları falan vardı büyük ihtimal değildir ben tuttum babam aldı tüylerin arasından kacıp duruyordu süreklide
  • quote:

yok kene okadar büyük değildirde ya kanatları falan vardı büyük ihtimal değildir ben tuttum babam aldı tüylerin arasından kacıp duruyordu süreklide
    Senden korkmuyo mu yada ısırmaya filan çalışmıyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Collmorr

güvercin ısırığı la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çam ağacı -- 30 Mayıs 2014; 14:21:07 >
  • yok valla hiç geri çekilme falan yok ısırmayada calışmıyor tek elimle rahat tutuyorum baya bi alıştırmışlar insana. İlk başda odaları geziyorduda kutuya koydum baya bi mıçmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Bu guvercin çipetpet ama lezzetli çipetpet degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ucubemert

quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Bu guvercin çipetpet ama lezzetli çipetpet degil

Alıntıları Göster
    balkonda kutusu açık bi şekilde koy uçmaya hazır olunca gitsin kendisi.

• quote:

yok valla hiç geri çekilme falan yok ısırmayada calışmıyor tek elimle rahat tutuyorum baya bi alıştırmışlar insana. İlk başda odaları geziyorduda kutuya koydum baya bi mıçmaya başladı.
    Buğday, arpa türü şeyler de verebilirsin. Fakat güvercin öyle evin içinde kutuda beslenmez hayvana eziyet. En azından kaçmasını istemiyorsan kanatlarını bantlayıp balkona koyabilirsin böylece eve de alışmış olur. Yoksa salın gitsin büyük ihtimal yeni alınmış kaçmış bir kuştur.
  • quote:

yok valla hiç geri çekilme falan yok ısırmayada calışmıyor tek elimle rahat tutuyorum baya bi alıştırmışlar insana. İlk başda odaları geziyorduda kutuya koydum baya bi mıçmaya başladı.
    Bizim de özellikle mübarek Cuma günleri camın önüne gelir beyaz güvercin, bulgurunu yer ve gider

Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li  Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: Collmorr

Güvercinler ve kumrular asla AMA ASLA ısırmazlar, insanlara saldırmazlar, kendi içlerinde bile ancak eş seçiminde kavga olur oda ısırma şeklinde değil gagalarlar ve yaralayıcı değildir. Görebileceğin en zararsız hayvan.
  • quote:

İlgilendiğin için sağol. şimdilik kutuya koydum suyu falanda var sabihin gelmesini bekliyim 1-2 gün yoksa teras var orda ona göre bişiler ayarlıyım

Kaliteli bir kuşa benziyor, sahibinin geleceğini sanmam muhtemelen uçmaktan yorulmuş ve sizin eve gelmiş. Gördüğüm kadarı ile kaliteli bir kuşa benziyor. Sanrım cinside erkek ama boynunu net görmem lazım. Ben muhabbet kuşlarından daha iyi anlarım ancak yıllar yıllar önce güvercin besledim ve çok yabani güvercin eti yedim
    Hiç korkmana gerek yok güvercinler dediğim gibi asla ısırmazlar insanı, mübarek hayvanlardır, peygamber efendimi Hz.Muhammed (S.A.V.) mağarada saklanırken bu kuşçağızlarda işe yaramışlardır.

Kutuda tutabilirsin hayvanı büyük bir koli olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Kaliteli bir kuşa benziyor, sahibinin geleceğini sanmam muhtemelen uçmaktan yorulmuş ve sizin eve gelmiş. Gördüğüm kadarı ile kaliteli bir kuşa benziyor. Sanrım cinside erkek ama boynunu net görmem lazım. Ben muhabbet kuşlarından daha iyi anlarım ancak yıllar yıllar önce güvercin besledim ve çok yabani güvercin eti yedim
    Hiç korkmana gerek yok güvercinler dediğim gibi asla ısırmazlar insanı, mübarek hayvanlardır, peygamber efendimi Hz.Muhammed (S.A.V.) mağarada saklanırken bu kuşçağızlarda işe yaramışlardır.

Kutuda tutabilirsin hayvanı büyük bir koli olur .

Alıntıları Göster
    30 liraya alayım kargo parasıda benden

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bizim de özellikle mübarek Cuma günleri camın önüne gelir beyaz güvercin, bulgurunu yer ve gider

Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li  Eve güvercin girdi beyler yardım SS'li

Melek gibi ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.