Şimdi Ara

Bu saatten sonra twingo alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15-16 bin tl bütçem var. Otobüs izban artık bıktım, ara sıra işe gidip gelirken kullanmak için twingo düşünüyorum siz ne dersiniz alınır mı? İzmirde kullanıcam aracı sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üç dört sene önce toplayıp kullandım görüntüsünün aksine geniş ve hoş bir araç. Donanım olarak da kuş serisi vs. kıyaslanamaz zaten. Ucuz yollu göreceli ekonomik bir araç. Bence alabilirsiniz. Fan Club vardı bir aralar şu an var mı bilmiyorum renkli ve yardımsever bir ortam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınır bende düşünüyorum

• Yedek parça bulunabilirliği ve fiyatlarını da göz önüne almakta fayda var...
  • open air alacaksan tavana iyi baktır su almasın.
  • Teşekkürler en azından alma diyen yok. Birkaç ilana baktım 15-18-19 civarı istiyorlar genelde. Temiz bulursam 18'e kadar çıkarım. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum.

• Alınır 3 aydır twingo kullanıyorum klimalı, hem yakıt hem parça fiyatı sıkıntısız. Open air varsa bakımlı eğer yoksa ön takımlara baktırmanı öneririm.

dipnot : km bilgilerine inanmayın çoğunun saati değişmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 8 Ağustos 2018; 19:13:8 >
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    Bazıları lpg taktırmış üstadım.

Hangisine bakmamı önerirsiniz, lpgli mi yoksa hiç takılmamış olanlara mı bakayım?

• bahtsız77 B kullanıcısına yanıt
    Şehir içi kullanacaksanız lpg, şehir dışı ise benzin iyidir.

Bende benzinli ama lpg olsun isterdim lpg de çok çok az yakıyor 23krş kadar..
  • Bu paraya başka ne olabilir ki zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat geç oldu hocam yarın alırsın

• Cevaplar için hekese teşekkür ederim. İçim rahatladı. 😊 Nasip olursa bu hafta içinde alıcam..

• Saat gece 9 oldu şuan noter kapalı hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Saat gece 9 oldu şuan noter kapalı hocam
    Espiri mi yaptın aklınca? Zeki çocuk

• Saat geçti yarın al ama clio veya palio al

• Alınır , yalnız LPG li olsun mutlaka yada kendin 1.5 bütçe ayırıp kendin taktır. Benzin tüketimi fazla. Klimalı al kesinlikle , trafikte dur kalkta klimasız araçta dili çıkar insanın sıcaktan.(ben çok yaşadım) Parçaları kangoo - clio ile uyumlu ve pahalı değil.Openair olursa güzel olur , olmasada olur. 99 model üstü bakmaya çalış , kilometresi bakımlı olduktan sonra çok mühim değil. Aklına takılan bişey olursa uzun dönem twingo kullanmış biri olarak cevaplayabilirim.
  • ChikoBombare kullanıcısına yanıt
    Yol tutuş nasıl eğer kötüyse 195 lastik ile iyileşirmi bundan önceki aracım 206 idi virajlarda fren yerine gaza basardım yine en ufak güvensizlik hissetmezdim.

• Hocam iki gündür arkadaşa 18-20 arası almera bakıyoruz galiba İzmirde yaşıyorsun eğer bütçeni artırabilirsen aydında güzel bir almera var ilan sahibinin dedikleri doğruysa pazarlıkla alınabilir. Üstelik twingo dan kat kat sağlam ve sorunsuz araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 10 Ağustos 2018; 3:53:52 >
  • Bende twingo arıyorum varsa temiz satan arkadaş ulaşsın

• Bugün iki araca baktık, maalesef araçlar doğru düzgün bakım görmemiş, çok yıpranmış. Bütçeyi 18'e çıkarttım yarın bir araca daha bakıcam 172 bin km diyor resimleri çok temiz görünüyordu. 19 bin istedi bakalım beğenirsem fiyattada anlaşırsak nasipse ilk aracım olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.