Şimdi Ara

Bu saatten sonra twingo alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtsız77 B kullanıcısına yanıt
    Twingo ya 19 çok para
  • Alternatif

Alfa Romeo 145

Opel Corsa B

Peugeot 106

Citroen Saxo

Mazda Lantis

Nissan Micra

Toyota Starlet

Lada Samara

Lada Vega

Aralarindan en az yakan twingo heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twingo'ya 13 bin'den fazla verilmez... 20 yazanlar fantezi yapmış o kadar etmez.
  • Başlık tam gündeme uygun olmuş.

Alınır kardeşim alınır, bu saatten sonra Twingo alınır.

• Yeni twingo'yu gördünüz mü dışı çok hoş duruyor 😄

• 19 bencede çok para fakat temiz araç bulmak çok zor. Piyasalar zaten malum söylemeye bile gerek yok. Biraz daha beklesem mi acaba? O kadar heveslendim 40 yılda ilk kez araba almaya niyetlendim onda da kriz vurdu. Ne yapayım arkadaşlar bekliyim mi, fiyatlarda düşme olur mu?

• bahtsız77 B kullanıcısına yanıt
    Düşme olmaz hocam, iyi araştır içine sinen olursa bin iki bin bakma al geç. 1.25 fiesta flair de bakabilirsin, uygun olanları var.

• Kalbinin sesini dinle

• 19a twingo alınırmı ya. Max 13-14 verilir o da temizse. Git 98-99 Fiesta veya corsa al bak keyfine

• Yukarıda da arkadaşın dediğine katılıyorum. Çoğunun km saati değişmiş, km müşürü bozulmuş vs. dir :) ama çok da problem değil eski araba nasıl olsa, boya değişen falan bakmayın, araba yeni boyanmış düzgün olsun, iyi dursun yani. Klimalı alırsanız çok hoş olur. Tente tavanlı alırsanız almadan bi üstünden su dökün su alıyorsa sıkıntılı azıcık. Çoook ekmeğini yedim twingo nun. Bende tavan yoktu ancak klima vardı. Balköpüğü rengi idi. Yaklaşık 185 binde km saati bozulmuştu, bi 2 sene daha bindim sanırım öyle. Sonra yaptırıp muayeneye sokmuştum :))

Araba düzgün olduktan sonra sıkıntı değil. Çok oynanmamış olsun yeter.

Ayrıyetten çok keyifli arabadır. Hız yapmadığınız sürece tabii. Kullanması vs çok pratik ve keyifli. Bence o paralara alınacak en iyi araçlardan biri.

• Yorumları tek tek okudum. İlk olarak 15-16 bütçe düşünmüştüm, baktımki piyasada temiz araç bulmak çok zor bütçeyi 18-19 yapmaya karar vermiştim. Gerçekten bu parayıda verince başka model araç bulmak daha kolay gibi geliyor fakat ben hala twingo almak istiyorum.

Öyle boya değişen takıntım yok sonunuçta 20 yıllık araçlar. 15 civarına temiz bakımlı bulursam alıcam.

Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..

• 99 model twingo kullanıcısıyım. Aracımdan gayet memnunum. 25 lt tüple 350 ile 360 km arası yol yapıyorum. Fakat yeni çocuğum oldu tek kapalı araba bebek arabasıyla felan biraz uğraşıyor. Dilerseniz bana ulaşın. Bende kafama göre araba bulabilirsem satabilirim o zamana kadar almamış olursanız konuşuruz. Telefon numaramı özelden atıyorum

• Pm göndermede sitede bir sıkıntı var sanırım. Buradan yazıyorum 05056676390

• Alternatif olarak Clio 1_2 de bakabilirsin

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    20-25 istiyorlar onlarada, bende düşünüyorum. Bayram sonrası fiyatlarda düşme olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANEBRAD -- 17 Ağustos 2018; 10:59:8 >
  • EFSANEBRAD kullanıcısına yanıt
    Sanmam, belki kışın düşer

• Open air çok sorun çıkartıyormuş ve yaptırmaya kalkınca kimse yüzüne bile bakmıyor dedi bir arkadaş. Ayrıca üzerinde sürekli kedi yatıyordu, bu yüzden tavan sarkıyor ve tırnaklarını sürtüp yırtıyordu tavsiye etmem dedi.

Siz ne diyorsunuz?

• Open air bir sanruf değil, neticede kumaş yapılı, kedi olur kötü niyetli biri olur bir cırt darbesine bakar.

+Onca yıllık araba, yağmurlarda artık normal yağmıyor ülkemizde mümkünse düz tavan ya da sonradan sanruf takılanlar var (cam tavan yapıyorlar) onlardan bulabilirseniz daha iyi olur.

Altenatif olarak, TS motor Alfa 145 ve 146 larda düşünülebilir, temiz bulunursa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.