Şimdi Ara

Albea dan sonra hangi araba alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki albeanın ortalama piyasası 350 civarı. 60 nakit param var. 410 lira desek geriye Max 200 bin lira taşıt kredisi çekebilirim tabi uzun vade olmak kaydıyla. Maximum 600 bin liraya ne alınır.

Şunalık şehir içi çok kullanmıyorum ama iş değişikliği olursa kullanırım.

Son 1 senede mesela 7 bin km yapmışım yarısı uzun yolda.

Ailemle beraber yaşadığım için polo Ibiza tarzı araba alamıyorum biraz daha geniş araç olması lazım.

Başka çok aradığım birşey yok ama otobanda giderken 160-170 devamlı bir şekilde gidebilsem yorulmadan çok güzel olucak ama bu bütçelere zor.

Taşıt kredisi çekiliceği için yıl olarak yeni olması gerek sanırım arabanın.

Aklımda bütçeyi çok aşmadan Linea almak var ama ondanda motor konusunda tereddüte düşüyorum çünkü şuanda 1.3 Multijet kullanıyorum.

• Albea 350 bin TL ediyorsa bu ülke harbiden bitmiştir. 35 bin TL bile verilmez.
  • Ayı Kayra A kullanıcısına yanıt

Ben albea'nın ne kadar edip etmiyiceğini sormadım. Clio nun 1 milyon ettiği yerde albea 100 binde mi kalsın.

• Joseph4 kullanıcısına yanıt
    Clio da çöp araba. Arabalar bu ülkede haddinden çok daha pahalı ÖTV meselesi yüzünden. Millete yazık.
  • Temiz Golf 6 1.6 işinizi görür,yıllık 10 bin kmden fazla yaparsanız LPG taktırıp rahatlıkla gezebilirsiniz.Üstelik Albea dan sonra kalite arşa çıkmış olur,içi de nispeten geniş.

Örnek ilan;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hasar-kayitsiz-degisensiz-140.000-km-2010-vw-1.6-trendline-golf-1113205807/detay
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Hocam araba çok güzel duruyor ama 2010 model araca taşıt kredisi çıkmıyor birde bana daha büyük bagaj gerekiyor.

• Egea veya Peugeot 301 (1.6 hdi) olabilir hocam, en azından yaptığınız değişikliğe değeruzum yolda güç problemi de yaşamazsınız…
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Albeadan sonra Linea alinir
  • 301 veya c-elysee

yeni her zaman iyidir ayrıca krediyi daha kolay çekersiniz

• Joseph4 kullanıcısına yanıt
    Egea ve Symbol
  • Albea nın hatchvack versiyonu olan 2008 model Palio kullandım. 2 senedir de 1.3 egea kullaniyorum. Zaten senede fazla km yapmamışsın. 1.3 egea tam sana göre. Temiz ve bakımlı bulursun. Haaa illa yakıtı dert edecem dersen 1.4 egea al. Benzin LPG bedava dolaşırsın.

Almadan önce arkadaşımın 301 i kullandım. Egea nın yanında yalıtım, iç hacim konusunda tatmin etmedi. Tek motoru avantajli. O da benim beklentim değildi. 301 sanki direkt şirketler için yapılmış. Çok belli oluyor. Egea daha aile aracı.

Symbol önerenler olmuş. O paralar symbole verilmez. Direkt egea.

Genelde Fiat kullanıcıları Fiat serilerinden devam ediyor.

Renault kullanıcıları da genelde Renault serilerini seviyor.

Ben Fiatcı olarak alıştığımdan mıdır nedir, o paralardaki Clio, Megane, symbol çok plastik ve boş geliyor.

Arkadaşım renaultcu, o da Fiat ı beğenmiyor. Tahminim sende Renault beğenmezsin benim gibi. Egea al geç derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 6 Eylül 2023; 14:15:26 >

• mazda 3 2009 HB. impressive

• bir ara sıfır boş paket egealar 600bindi. şimdi kaç bilmiyorum ama bu devirde alınacak tek araba da o sanırım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.