Şimdi Ara

7 Kişilik Dacia Logan bilği ve öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aile büyümeye başladı ve araç Değişikliği gerekiyor. Dacia Logan Mcv düşünüyoruz. 7 Kişilik. Resimde görünen komşunun Arabası 2010 model. Biz bunun full olanını düşünüyoruz. Ve euro 5 motorlu olanı. Resimde gözüken kasadan. Biraz bilgi ve öneri alabilirmiyim ?. İlğiniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artexalp -- 7 Eylül 2015; 13:17:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: artexalp

Merhaba forumdonanım. Kış ayları geliyor. Klasik bir Türk gibi bende kışın araç eriştirmek istiyorum. Fiyat bakımından tatilinde. Elimde şu anda 2010 model Logan Mcv var. Araçtan çok memnunum tek şey Hariç. Artık küçük gelmeye başladı. Aile büyüyor her geçen gün. 9+1 minibüs düşünüyordum ama vergi , yakıt , park sorunu Yüzünden vaz geçtim. Bende Logan 6+1 düşünüyorum. Black line modeli olmak kaydı ile. Full+full yani. Motorlarında değişiklik olmuş herhalde. Pek bildim yok şu anda. Kullanan yada daha önceleri tecrübeleri olanlar var ise lütfen bilgi bekliyorum. Son kasayı düşünmüyorum. İlğiniz için teşekkürler.

hiçbirşey anlamadım

• Lodgy mi istiyorsunuz c segment MPV 7 kişilik oturma düzeni onda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Merhaba forumdonanım. Kış ayları geliyor. Klasik bir Türk gibi bende kışın araç eriştirmek istiyorum. Fiyat bakımından tatilinde. Elimde şu anda 2010 model Logan Mcv var. Araçtan çok memnunum tek şey Hariç. Artık küçük gelmeye başladı. Aile büyüyor her geçen gün. 9+1 minibüs düşünüyordum ama vergi , yakıt , park sorunu Yüzünden vaz geçtim. Bende Logan 6+1 düşünüyorum. Black line modeli olmak kaydı ile. Full+full yani. Motorlarında değişiklik olmuş herhalde. Pek bildim yok şu anda. Kullanan yada daha önceleri tecrübeleri olanlar var ise lütfen bilgi bekliyorum. Son kasayı düşünmüyorum. İlğiniz için teşekkürler.

hiçbirşey anlamadım

Dacia Logan Mcv 7 Kişilik. Euro5 motorlu hakkında bilgi istiyorum. Öneri bekliyorum. Daha net oldu herhalde

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Logan Modeli'nde de var. Hususi ruhsatlı hemde. Logy kasa Şekli Hoşuma gitmiyor malesef.

• 7 Kisilik Lodgy

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

7 Kisilik Lodgy

Logan nın da 7 Kişilik olanı var. Logy daha dün çıktı. Biraz araştır istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aracın bazı versiyonları hususi otomobil, bazı versiyonları ise kamyonet geçiyor. Öncelikle buna bakmanız gerek. Otomobil olanın benzer kriterlerde rakibi yok zaten, aynı model grand scenic, grand c-max vs. almak için neredeyse iki katı ödemeniz gerekiyor.
  • 2012 hususi Euro 5 motora sahip,resimdeki gri füme araç kullanıyoruz yanlız bizde ki 5 kişilik şirketimiz içinde kullanılmakta.Araç haddinden fazla işimizi görüyor.Yakıt ta katiyen üzmüyor,altı yüksek olduğundan vurma derdimiz de yok şükür genel olarak sorularınız varsa yardımcı olabilirim

• En arka 2 koltuğu çok kötü kafan vurabiliyor emniyet kemeri diye bir şey yapmışlar ama lafta gibi en arka 2nin, araba virajlarda fazla yatıyor ama onun fiyatına da başka 7 kişilik araç yoktur herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outbacklive

2012 hususi Euro 5 motora sahip,resimdeki gri füme araç kullanıyoruz yanlız bizde ki 5 kişilik şirketimiz içinde kullanılmakta.Araç haddinden fazla işimizi görüyor.Yakıt ta katiyen üzmüyor,altı yüksek olduğundan vurma derdimiz de yok şükür genel olarak sorularınız varsa yardımcı olabilirim

Euro 5 motor hakkında bilgi almak istiyorum. Kasası 2013 den sonra Değişti. O Yüzden 2012 almayı düşünüyorum. Black line olacak şekilde. Ama motora yabancıyım.

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Aile büyümeye başladı ve araç Değişikliği gerekiyor. Dacia Logan Mcv düşünüyoruz. 7 Kişilik. Resimde görünen komşunun Arabası 2010 model. Biz bunun full olanını düşünüyoruz. Ve euro 5 motorlu olanı. Resimde gözüken kasadan. Biraz bilgi ve öneri alabilirmiyim ?. İlğiniz için teşekkürler.

3 yıl boyunca şirketimizde 2012 model 1.5 dci 75 bg lik ambiance donanımlı olanını kullandım. Ruhsatta hususi olarak geçiyordu. Konfor anlamında birşey beklemeyin. 110dan sonra güvensizlik hissi yaşayacaksınız. Yakıtı harika, karma kullanımda klima yaz kış açık ekonomi derdi olmadan 6 lt mazotla 100 km yol yapıyordum. Direksiyonu berbat, çok ağır. 53000 km sonunda iki üç kez ön far ampul kesmesi haricinde arıza yapmadı. Tamamen bin-git gerisini sorgulama arabası.

• iyidir güzeldir tek sıkıntısı malzeme kalitesi ve işçilik başkada sorunu yok çokda genişdir bende sedanı var çok memnunum ama alıncaksa dizel olsun bendeki 1.4 yokuşu zor çıkıyoz
  • Km de 25 kurusun uzerinin yakilmasi mumkun olmayan. Malzeme kalitesi berbat güvenliği rezil konserve kutusu gibi bir araç, genellikle taksicilerin gözdesidir.

Parcasi ucuzdur. Bakimlari cok cok ucuz cikae

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Km de 25 kurusun uzerinin yakilmasi mumkun olmayan. Malzeme kalitesi berbat güvenliği rezil konserve kutusu gibi bir araç, genellikle taksicilerin gözdesidir.

Parcasi ucuzdur. Bakimlari cok cok ucuz cikae

net 😁

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bunlarin 7 kisiligi hususidir. Butcenizi bilmiyorum ama bu arac bes kurus etmez. Sirkette kullaniyoruz 7 kisiligini 2011 model. Motorda zaten performans diye bir sey yok. Frenleri cok zayif oldugu icin performansinin zayif olmasi bir + aslinda. İsciligi hic yazmiyorum. Sirketteki lada niva ile en kotu araba.en guzel tarafi ariza yapmiyor.

• Ucuz etin haynisi demişler. Daha üst sınıf bir araç almayı bende isterim ama bütçe değerleri kurtarmıyor. Kasası Hoşuma gidiyor. Düz Çizgiler ve toplu duruşu. Yeni nesil Kartal misali bu araçlar. Yakıt tasarrufu cabası. Evet kalitesiz bit iç dizayn var. USB çalar radyo bile yok 2010 modelin de. Peki euro 5 motorun avantajları nelerdir ? Daha az mı yakıyor yada daha mı güçlü ?

• Vay be foruma komple volvo s60 dağıtmışlar haberimiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Vay be foruma komple volvo s60 dağıtmışlar haberimiz yok

Nerdeymiş o ya bizde alaydık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.