< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancir -- 4 Aralık 2013; 14:07:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancir -- 4 Aralık 2013; 14:07:13 > |
Çok beğenerek aldığım ve henüz 1 yaşında Honda CRV aracımla dün çok önemli bir toplantıya gitmek üzere evden çıktım. Toplantım Ankara' da olduğu için evime en yakın benzin istasyonuna girdim, aracı durdurduktan sonra tekrar çalıştıramadım. Epey bir süre denedim ancak aracım çalışmadı, eşim yardımıma geldi ve toplantıma gecikmemek için babamın arabasını alarak yola koyuldum. Honda yol yardımı aradık, servisten bir teknisyen yönlendirdiler. Gelen teknisyen eşime problemin akü ile ilgili olduğunu, aracın 2 gün serviste kalacağını iletmiş. Ayrıca yaşadığımız tüm bu mağduriyetin üzerine de servis 100 tl ücret talep etmiş. Eşim de "hem sıfır aracımla mağduriyet yaşayacağım hem de yaşadığım bu mağduriyet için para mı ödeyeceğim" şeklinde tepki vermiş. Gelen teknisyen daha da vahim bir yanıt vermiş ve "abi benden keserler" demiş. Eşim de "senden kim kesecekse beni arasın seni elbette mağdur etmem ama bu firmanın yaptığı çok ayıp" şeklinde yanıt vermiş. Özetle Honda alacaklara sesleniyorum, rezalet bir hizmet, araç daha 1 yaşında ve yaşanan sorun tam anlamıyla skandal eğer babam ve eşim olmasaydı dün Honda yüzünden çok önemli bir toplantıma iştirak edemeyecektim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|