Şimdi Ara

AUDİ A3 1.4 TFSI'DE HB VE SEDAN'DA ULTRA SEÇENEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Audi, 150 hp güç üreten 1.4 litrelik TFSI motora sahip A3 ailesinde, Ultra seçeneğini sunacak.

Güncel modellerini Ultra versiyonları ile daha ekonomik ve çevreci haline getiren Audi, şimdi de A3 modelinin 3 kapılı, Sportback, sedan ve cabriolet karoser seçeneklerinde 1.4 litrelik TFSI motor ile birlikte bu alternatifi sunmaya başlayacağını duyurdu. 150 hp güç üreten 1.4 litrelik turbo benzinli motor, silinidir kapatma fonksiyonu (COD) ve Ultra teknolojisi, A3'ün hem ekonomik hem de sportif olmasını sağlıyor. 0'dan 100 km/s hıza 8.1 saniyede ulaşabilen Audi A3 1.4 TFSI ultra'nın son hızı ise 220 km/s. Ortalama 4.7 litrelik tüketim değeri ile ekonomil olmayı başaran Audi A3 1.4 TFSI ultra'nın, karbondioksit emisyon değeri ise 109 gr/km olarak veriliyor. Audi A3 1.4 TFSI'lerde ultra seçenği hem 6 ileri manuel hem de 7 ileri DSG şanzıman ile birlikte tercih edilebiliyor. (ototeknikveri.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 5 Haziran 2014; 13:56:46 >

• Bu araca oldum olası ısınamadım. Ama güzel görünüyor kağıt üzerinde değerleri ama gerçekte o yakıttan fazlasını yakar bence.
  • 7 litre benzin yaksa. litresi 5 tl den 35 tl yapar. km de 35 kuruş gibi bir değer olur.buda iyi bir sonuç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 160 lık 1.4 tsi gibi yakar.
  • VW'nin söylediği değerler ve kullanıcının aldığı değerler asla tutmuyor bu da uzun yolda 5 şehiriçi 8 yakar ha 150HP'ye göre gayet iyi o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz alternatifi leon fr. Neredeyse aynı veriler. Tipide aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon a gelse bu motor,ki gelecek.Tahminim 0-100 7.9 sn,0-1000 m 29.1 sn olur.Tam da fp aracı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Leon a gelse bu motor,ki gelecek.Tahminim 0-100 7.9 sn,0-1000 m 29.1 sn olur.Tam da fp aracı olur.

1225 kg polo 150 0–100 7.8 sn. Yani leon daha bile iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Leon a gelse bu motor,ki gelecek.Tahminim 0-100 7.9 sn,0-1000 m 29.1 sn olur.Tam da fp aracı olur.

1225 kg polo 150 0–100 7.8 sn. Yani leon daha bile iyi olabilir.

Ben düz mantık yaptım direk.140 lık tfsi da 0-100 8.4 saniye idi.8.1 olmuş.Leon 140 beygir şu an 8.2 sn.O da 7.9 saniye olur.

• Bir de cam tavan koysalar güzel olurmuş.
  • dısı harıkada iç tasarım yine golf 7 daha ıyı bence golf ve leona gelse hemde dsg ile daha cok satarda
  • ACT motorlu 140'lık A3 kullanıyoruz araç 12.000 km yaklaştı genel ortalama 7.4 lt ağırlıklı şehir içi kullanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

Bu ne simdi? Gundem cabalarini seveyim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

Bu ne simdi? Gundem cabalarini seveyim senin

benimle yarıştıgını biliyorum joe ama ben her zaman öndeyim

• xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin de seninle yarisicam forum senin cöp konularinla dolu. Acilmis konularin ustune konu acip duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Sen kimsin de seninle yarisicam forum senin cöp konularinla dolu. Acilmis konularin ustune konu acip duruyorsun.

asıl sen kendini ne sanıyorsun doğru düzgün daha başlık yazmasını bilmiyorsun googlede ve forum aramasında bile konu çıkmıyor asıl senin açtıgın konular çöp git konu açmayı öğren önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.