Şimdi Ara

Acemi şoföre araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, acemiliği atmak için araç arıyorum. Kursta dizel punto kullandım.
    ilk başta aklımda otomatik araç almak vardı, ancak manuel araç alıp iyice araç sürmesini öğrendikten sonra otomatik araç almak daha mantıklı geldi.
    acemiliği atmak için; hatchback, dizel ve manuel, modeli fazla düşük olmayan, parçası ucuz olan ortalama bir araç arıyorum.
    Acemiliği atmak için hangi araçları önerirsiniz?
    Bütçe : max. 32-35 bin tl,
    Yıl : 2008 ve üstü
    Yakıt : Dizel
    Vites :Manuel
    Kasa : HB
    Km : max. 160.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz_ -- 6 Ocak 2019; 15:20:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acemi Bayanlar İçin En İyi Araba Önerileri

Acemi bir şoförseniz, sürüş deneyiminizi güvenli ve keyifli hale getirecek doğru arabayı seçmek önemlidir. İşte acemi bayan sürücüler için önerilen en iyi araba modelleri:

• Hyundai i10: Küçük boyutu ve kolay manevra kabiliyeti ile acemi sürücüler için ideal bir seçimdir.
    • Toyota Yaris: Kompakt tasarımı, mükemmel yakıt verimliliği ve güvenlik özellikleri ile bilinir.
    • Kia Picanto: Şık görünümü, rahat iç mekanı ve uygun fiyatı ile acemi bayan sürücüler arasında popülerdir.
    • Volkswagen Polo: Alman kalitesi ve güvenilirliği ile öne çıkar. Kompakt boyutları sayesinde şehir içinde sürüş için uygundur.
    • Renault Clio: Şık tasarımı, geniş iç mekanı ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile acemi sürücülere güven verir.

Bu araba modelleri, acemi bayan sürücüler için uygun fiyatlı, yakıt verimli, manevra kabiliyeti yüksek ve güvenli seçenekler sunar. Araba seçerken kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O halde yine punto ideal olur

Arkadaşımda var 2006 cam tavanlı italya üretimi dizel manuel siyah renk henüz ilan vermedi düşünürsen aranızı yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 Crdi İ20 yada Rio. Rio'yu kullanmadım ama İ20'nin dizeli tam acemiye göre. Trafikte stop ettirmek için ciddi emek isteyen bir motoru var. 1.3 Mjet'ten önce i20 derim.

İtalyan arabaları güzeldir ama biraz alışkanlık ve emek ister. Yada boş boş trafiksiz saatlerde arabaya iyice alışacam dersen 1.3 olabilir.

Tavsiyem atmosferik benzinli başta olmak üzere benzinliden uzak dur. Dizelle daha rahat edersin. Tabi 4-5 litrelik benzinli olursa o ayrı

• Tüm paranı harcama acemiysen 20 bin liralık dandik bir araç al çarparsan canın acınaz bi de acemi olduğun için masraf çıkarırsan kenarda para dursun

• Getz sizin için en mantıklı seçecek

• Düzgün, temiz bulabilirsen biçilmiş kaftan...

https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.5-dci?price_min=25000&price_max=32000&a8=62068&pagingOffset=20#/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı al en azından çarpsam bişey olmaz düşüncesinden vaz geçersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2010 model 2011 trafiğe çıkışlı Chevrolet spark aracım satılık . Ilgilenirseniz bu modelle ilani paylasabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20bin civarina clio, fiesta bak bence

• tam olarak megane 2 hb tarif etmişsiniz. ben de acemiliği atmak için aldım 4 yıl kullandım.
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    2008 ve üstü araçlara bakıyorum.
  • teşekkürler. listeye ekledim.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    hangi araçları önerirsiniz.
  • getz aklımdaydı ancak getz atik bir araç olduğu için sürerken zorlamabilirim.
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    clio listeye ekledim.
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • mekatronikçi kullanıcısına yanıt
    dizel mi yoksa bezinli mi kullandınız?
  • Karadeniz_ K kullanıcısına yanıt
    Dizel. Şehir içi şehir dışı çok az yakıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.