Şimdi Ara

Otomatik vites arabayı hareket halinde iken d’den n’ye almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba otomatik vites arabamı bugün yolda giderken yanlışlıkla hareket halinde iken n’ye boşa aldım, arabaya bir sakıncası varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet-13 -- 2 Haziran 2019; 2:37:35 >

• Sürekli yapılmadığı sürece sorun olmaz, sürekli yapılsa da teoride şanzıman içindeki ufak kavrama disklerini normalden fazla aşındırabilir, modern araçlarda herhangi bir arızaya sebep olmaz. Zaten vites kolunu frene basmadan D-N arası geçiş yapabilirsiniz.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam şanzımana zararı varmı diye işkillendim bide yanlışlıkla frene bastım çok üzüldüm ya çiğerim yandı ilk arabam bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet-13 -- 2 Haziran 2019; 2:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-13

Saolun hocam şanzımana zararı varmı diye işkillendim bide yanlışlıkla frene bastım çok üzüldüm ya çiğerim yandı ilk arabam bide
    Araba nedir kaç model?
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    2019 corolla
  • Alışkanlık haline getirmediğiniz sürece bir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun. Hayırlı olsun bu arada araç, Allah kaza bela vermesin
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Saolun 🙏
  • Bi şey olacak olsaydı geçmezdi. Geriye ve p ye geçmiyor. Ben de bazen kompresyon yapmasın diye boşa alıyorum hafif yokuşlarda, ama çok hızlıysan d ye geri geçmeyebiliyor, hatta bazen tamamen durmanı isteyebiliyor.
  • R de iken frene basmadan bile d ye geçiyor hocem sıkıntı yok
  • düz vitesi vitesten boşa almış gibi olur. bir sorun olmaz yani.
  • Hicbir problem olmaz rahat olun
  • Yokus asagiya hep n ye alirim . Hemde sorunlu bilinen dgs sanzimanda :) 4 senedir hic bir sorun olmadi .
  • Cvt şanzımanda ışıklarda n ye almalımıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.