Şimdi Ara

Bridgestone Turanza T005 Kullanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım hyundai accent era bilenler bilir viraj konusunda araba kağıt gibi arabayı çok tanımıyorsanız ufak bir virajda savurucak bir araba şuan lastik olarak falken ziex ze310 ecorun var memnunum ama çok balon yapıyor. Birazcık araştırma yaptım Turanza T005ler yol tutuşu olarak çoğu kullanıcı memnunmuş sizce geçmeli miyim? yoksa kullandığınız önerebiliceğiniz lastik var mı?

• Kullanıyorum, tavsiye ederim. Yakıt tasarrufu sağlayan lastiklerden yol tutuşu beklemeyin. Good Year ile Bridgestone bizim yollara uygun oluyor genelde.
  • selam 13 yıldır era kullanıcısıyım 2 yıldır turanza 005 kullanıyorum bizim ebatta en kalite lastik bu diğer markalarda ucuz modeller var maalesef aslında conti alacaktım ama premium contak 6 yok eco kontak var ben de bridgeston aldım hem yerli hem kaliteli kışlık lastiklerim olan lassa lardan çok memnun olduğum için yazlık olarakda turanza aldım memnunum

• bridgestone için genelde fazla sert lastik deniyor, ömrü ve dayanımı uzun ama bu fazla sertlik ten dolayı konfor çok zayıf kalıyormuş. acaba bu yeni T005 serisi yine sert bir lastik mi? yoksa konforu eski serilere nazaran daha iyi hale getirmişler mi T005 ile?
  • Son turanza t001 ile gelen aracimin lastiklerini 2 sene dayanamadan contiyle değiştirdim..Yakinindan bile gecmem şu Bridgestone denen rezil taş gibi lastiğin
  • Bir başka konuda birisi t005 in primacy 4+dan daha yumuşak olduğunu söylüyordu.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

O benim. Lastikçide öyle dedi.

215/55/r17 için söyledim onu.

4+ için bence öğle ancak yakıt verimliliği A olan 4 S1 için durum farklı olabilir.

• turgut reis T kullanıcısına yanıt

Hocam çok ses yapıyor mu? Turanzalara sert deniyor ama benim lastikler 2 defa balon yaptı sert olsun da iki de bir lastik masrafı çıkarmasın bayram öncesi takım değiştireyim başım ağrımasın

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Hocam continentalden hangi modeline geçtiniz hocam memnun musunuz?

• Ben ankara'da leon ile bu lastigin t001 kodlusunu 2 yil kullandim, maalesef yaklasik 25 bin km sonrasinda lastikler bitmeye yakindi. Cabuk aşındığını düşünüyorum ama onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 30 Mayıs 2022; 13:28:11 >
  • T005, T001'den çok farklı bir lastik. 2 yılı aşkın süredir 225/55R19 ebatında kullanıyorum, memnunum.
  • Exommas kullanıcısına yanıt
    Cok arastirdim..nokta atisi yapmak zorundaydım..cunku bitmemis llastikten geciyordum...Cpc6 aldim..memnunum baya
  • Turanza belli bir segmente kadar idare eder bir lastiktir. Ömrü uzundur yollara uygundur. Lakin çok seslidir cpc6 primacy 4 gibi lastiklerin yanında köy çarığı gibi kalır. Turanza kullanmam için ya arabayı düldül niyetine kullanmam lazım yada aldığım arabanın üzerinde gelmesi lazım kaldı ki en son civiclerde geliyordu daha üst marka modellerde görmedim. Focus accent civic rahatlıkla alıp takabilirsiniz.
  • Continental Eco contact 6 mı bu mu? Performanslı bir kullanım yok ama tabi özellikle ıslak zeminde iyi bir yol tutuş ve frenleme bekliyorum. Ayrıca yakıt tüketimi de önemli tercih ne olmalı?
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Passat B6 2.0 TDI da 2 yıldır Turanza t005 kullanıyorum. Özellikle ıslak zeminde yol tutuş ve frenleme konusunda çok memnunum. Continental kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım maalesef.
  • Exommas kullanıcısına yanıt

kusura bakmayın görmemişim geç gördüm ses olayı abartılıyor gibi geliyor bana tabi benim aracın sınıfı kalitesi belli ama ben mişlen de good year de kullandım bu aracımda dediğim gibi 13 yıldır aynı arabaya biniyorum turanzalarda extra bir ses duymadım memnunum

• 30bin km de lastikler bitiyor. Aşırı dayanıksız bir lastik ve çok sesli. Bi daha Bridgestone yanından geçmem. 50bin kmdeki goodyear hala sessiz be çatlama ibaresi yok
  • Son bir yıl içinde hem Megane 4 aracıma ve hem de Polo aracıma aldım. Bridgestone'ların tersine yumuşak ve konforlu bir lastik. Ben öneririm.

• 2 kış kullandım, bu 3. Kış olacak nasipse. Gayet memnunum ve başka lastik aramam kışlık olarak.
  • uzun ömürlü olsun diyorsan continental eco contact 6, yola yapışsın diyorsan premium contact 6

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.