|
Kumho ECSTA vs Hankook Ventus Prime 3 vs Falken Ziex ZE310
-
-
kumho almayında ne alırsanız alın her sene 1-2 lastik değişmek zorunda kalırsınız yoksa balon yapıyor -
Tam 39 aydır Honda Civic aracımda Hankook Ventus Prime kullanıyorum. Tesadüf alındı ama iyiki öyle olmuş diyorum. Sessizlik, rahatlık ve sağlamlıkta fiyatına göre çok iyi. Diğer lastikleri bilmiyorum... -
Falken bu 3ü arasından en iyisi. -
Bir yıldır hankook vp3 kullanıyorum. Sessiz ve konforlu, ıslak zemin performansı iyi ama ilginç bir şekilde kuru zeminde çok kayıyor. Test detaylarında da bu konuya vurgu yapmışlar ama aldıktan sonra gördüm. -
ventus prime 3 hepsinin eline verir -
Kumho hariç ikisi de üzmez forumda genel yorumlara göre.. -
Hangi açıdan ?quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
Falken bu 3ü arasından en iyisi.
Fiyat olarak mı ? -
Ventus prime 3 kullanıyorum. Yol tutuşu berbat bir lastik. Yakın zamanda 2 defa araç arkadan kaydı.Sadece bu yüzden lastiği değiştirmeyi düşünüyorum.Bundan önce falken vardı, yol tutuşu ıslak kuru çok iyiydi. Hankook sadece kuru frenlemede iyi, konforu da fena değil.Bunun dışında lastik sıcak ve soğuk havaya çok duyarlı, çok soğuk ve çok sıcak havada lastik yere tutunamıyor.Falken de böyle bir sorun yoktu. -
Nokian wetproof alacağım ben şahsen -
Hankook 1. sınıf bir marka. Diğerleri 2. sınıf. -
Falken kullananlar genelde memnun, as210 modeli bakıyorum ben de.. -
Hankook ıslak zeminde kötü performansa sahip. Gürültü değerleri yüksek, konfor olarak nispeten düşük. Aşınması hızlı bir lastik. Kuru zeminde iyi sanırım ama üstte arkadaş da berbat demiş.
Falkeni 3 araçta kullanıyorum. Önce kendi aracımda başladım, eşimin ve şirket aracına da aldım. Gerek fiyat, gerek yol tutuşu gerekse de konfor olarak iyi bir lastik.
-
Kumho lastikleri 2.el aldığım bir araçta kullandım. garip uğultu ve titreşim zıplama sorunu ile gittiğimde 2tanesinin tel attığının kötü durumda olduğunu ve araştırınca çokça kumho lastikte bunun olduğunu gördüm. Çevremde de benzer sorunu yaşayan varmış. O da pişman idi.
O zamanlar 4 sıfır lastik alacak durumum yoktu çıkma michelin ps3 almıştım onlar güzel olmuştu o zaman.
Şimdi evdeki araçlardan birinde falken ze310 kullanıyorum gayet güzel. sıfır aldım lastikleri öne taktırdım. Daha öncesinden de başka bir aracımızda ze914 vardı baya km yapmış olmasına rağmen ve bitik ön takıma rağmen iyi yol tutuyordu.
Hankook da çok farklı değil 3 yıl sonra perfmansı çok düşüyor. ortalama bir lastik parasının hakkı kadar. Bilindik marka alayım için rahat etsin diyecekler için ilk tercih edilecek marka.
Falken ze310 ve daha sportif olunacaksa dunlop fm800 öneriyorum. dunlop fm800, 3yıl 30bin km kullanan arkadaş çok memnun. keza bu lastiği kullanan 2-3 arkadaşım da memnun idi.
-
Bende geçenlerde Hankook almayı düşünerek yetkili bayisine uğradım, Michelin yeni modeli Primacy 4'den daha pahallı fiyat verdiler, bende taktırmadım.
Eleştirince de kalite olarak aşağı kalır yanımız yok diyorlar ama Michelinde A A yazıyor bunlarınkinde C A yazıyor.
Hankook bundan bir kaç sene önce uygun fiyatlı lastikti, şimdi de abartıldığı kadar mükemmel değil bence, pahallı satıyorlar.
-
niye arada kaldın kardeş ??? hani ekonomimiz çok iyiydi ya alsana conti kumho nokian felan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X