Şimdi Ara

Pirelli Cinturato vs Hankook Kinergy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 DSG Caddy için hangi lastiği önerirsiniz. İkisi de 4 mevsim bayi Pirelli için 2.500 TL fiyat verdi. Hankook ise internette 2.100 civarında bulunabiliyor. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba

Aynı araçta Opel Corsa önler Petlas, arkalar Pirelli P1 Cinturato idi.

ön lastikleri Hangkook ile yeniledim. Orta ayar ile orta üstü ayar da nitelenebilir.
    Beklemekten mı ? Yoksa güneşten mı ? Sıfır 2023 model lastiğin rengi kahveye doğru dönmüş.
    Sanki sanayi de çalışmışta, lastiğin üstü başı kirlenmiş.

Petlas benim gözümde sıfır. Kağıt helva.
    Bedavaya verseler, inanın taktırmam.

Diğer araçta Lassa var. Daha önce de Lassa kullanmıştım.
    Sağlamlık hususunda bir yorum yapamam fakat lastikler sert hamur gibi çok konforsuz. Takunya gibi.

Kesinlikle Pirelli Cinturato.

Daha önce Golf7 de Michelin gelmişti araçla birlikte.
    Michelin yumuşak hamur, güzel bir lastik.

Şahsen birisi bir konu açsa ve dese ki; Pirelli Cinturato üzerine lastik tanımam vs. diye.

İnanın iddia etmem.

Pirelli Cinturato gerçekten çok güzel bir lastik.

Michelin kadar konforlu mu değil mi emin değilim ama Michelin'den daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirim.

Şiddetle tavsiye ederim.

Aradaki 400 TL farka kesinlikle değer.

Fiyatından değil, yakınımda Pirelli bayi bulamadığım için Hangkook taktırmıştım. Ne överim. Ne döverim.

Benim için bu saatten sonra, Pirelli Cinturato'ya
    belki Michelin alternatif olabilir.

Bir de sıcak bir şehirdeyseniz, yaz lastiği almanızı tavsiye ederim.
    4 mevsim lastikler, yaz lastiklerine göre daha konforsuz olurlar.

Fikir bizim, Karar elbette sizin.

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 3 Haziran 2024; 22:20:18 >

• mazi09 M kullanıcısına yanıt

Hocam değerli yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Petlas benim için de lastik denilecek bir marka değil. Daha önce imperium serisinden kullandım (başka serisi var mı emin değilim ama) çok ama çok kötüydü. 2 - 3 defa patlamıştır süreç içerisinde.

Sizin yorumunuz üzerine de muhtemelen Pirelli Cinturato'yu alacağım. Zira bayii satışı olduğu için montaj ve rot ayarını da ücretsiz yapacaklar. İnternetten hankook alırsam yine aynı hesaba gelecek, taktırmaya para ödeyeceğim için.

Konya'da yaşıyorum, kışın da lastik almak icap edeceği ve tuzlu olacağı için 4 mevsim düşünmüştüm. Pirelli ve Hankook gibi markalar her mevsim idare eder diye tahmin ediyorum. Nispeten daha düşük seviyedeki ürünler çok verimli olmazdı sanırım.

Taktırdıktan sonra biraz kullanıp görüşlerimi yazacağım. Formula 1 yarışçıları ile aynı lastiği kullanalım bakalım 🙂

• Rica ederim hocam merhaba.

2021 Martta almıştım Corsa'yı üzerinde geldi Pirelli.

2016 yada 2017 demişlerdi ekspertiz de.

Maşallah gıcır gıcır duruyor.

Yeni taktırdığım Hangkook'lar gözle bakınca bile zannedersiniz onlar 7-8 yıllık.

Honda Hrv aldım Ocakta üzerinde Lassa. Tam bir takunya. Nalın gibi sert

Bu saatten sonra bende Pirelli 'den şaşmam.

Ben İzmir'deyim. Yaz lastiği oluyor yaz kış.

Fakat Konya için 4 mevsim kesinlikle mantıklı.

Aynı hesaba gelmeseydi ve arada 5'er yüz lira lastik başına fark olsaydı ben yine Pirelli'yi seçerdim.

Kazasız belasız sürüşler olsun İnşallah.

• Sosyal medyada sürekli pirelli lastik yüksek süratlerde patladığından dolayı kaza yapan araçlar görüyorum. Özellikle ünal turan isimli vatandaş bu konuyu sık sık dile getiriyor. Pirelliye alternatif olarak Falken AS210 bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.