Bildirim
Michelin PilotSport3 mü Pirelli Pzero mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Araç 3.16i mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cesc_
Araç 3.16i mi?
320d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman performansın yanında konfor istiyorsanız Michelin Pilot Sport 3 alabilirsiniz. Michelin'ler daha yumuşak hamurlu olur. Pzero'lar taş gibiydi. Continental ContiSportContact 5'leri de listeye ekleyebilirsiniz. -
alternatif olarak iki lastik öneririm.
conti sport contact 5
goodyear eagle F1 assymettric2
iki lastik de p zero ve ps3 göre daha iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: budak_1903
alternatif olarak iki lastik öneririm.
conti sport contact 5
goodyear eagle F1 assymettric2
iki lastik de p zero ve ps3 göre daha iyidir.
Continental de yeniden RFT taktırmamı önerdiler.Bmw lerde yarılma balon yapma çok oluyormuş normal lastikte deniyor.Fakat rft lerden kurtulan insan çok fazla.
Conti5 çok yumuşak olur conti3 verelim size sıkıntı yaşama dendi.
Benim gördüğüm 3 serilerinde pzero çok kullaniliyor.tavsiye etmiyor musunuz?
Cevap zaten Pirelli'nin kendi sayfasında yazıyor... Bmw 3 serisi ile test sonuçlarında, tabi ki önce Michelin sonra biz demiş adamlar. Sen neyi soruyorsun ki ??.
http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/find-tyre/test-results/test-results-cinturato-p7-autobild.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 3 Nisan 2015; 18:38:13 > -
Auto zeıtung un testini okuyun.
Goodyear 1. 269 puan ıslak 129 kuru 140 fren 54,5m 37,5m konfor 8
Pırellı 2. 263 puan ı 134 k 129 fren 50,7m 36,8m konfor7
Michelin 6. 245 puan ı 121 k 124 fren 55,6m 38,8m konfor8
Özellikle ıslakta pırelli çok iyi. -
225/40/18 pzero nero kullanmistim 2 yil kadar. Acikcasi arabaya biraz fazla geldi.
Kaldirima yanasinca cok kolay sekilde jant korumasi bozuluyor ama balon vs.. gibi bir sorunla karsilasmadim.
Yol tutus ya da fren gibi konularda fikrim yok.
Tabi sp3 tek geçerim
michelin ps 3ü 2 yıl kullandım. kesinlikle tavsiye etmem. michelinler 18 bin km de tel kırdılar.( arka 2 lastik)
geçen hafta dunlop sport max rt aldım. aracım dünya varmış dedi.
p zero yu bilmiyorum. ama dunlop hem fiyatıyla hem performansı ile çok daha başarılı -
Goodyear ay sonuna kadar türkiyede yokmuş.1700 lira fiyat verdiler nisan sonuna
quote:
Orijinalden alıntı: canmert2005
michelin ps 3ü 2 yıl kullandım. kesinlikle tavsiye etmem. michelinler 18 bin km de tel kırdılar.( arka 2 lastik)
geçen hafta dunlop sport max rt aldım. aracım dünya varmış dedi.
p zero yu bilmiyorum. ama dunlop hem fiyatıyla hem performansı ile çok daha başarılı
Aracınız neydi? Michelin'i çok tavsiye ettiler en sıcak ona bakıyordum şimdi kararsız kaldım.
skoda octavia 1.4 tsi
lastik ebadı 225-45-17
birde dunlopu araştır derim.
konfor olarak michelinden çok çok önde.denemek için çevre yolunda 180-190 km hıza çıktım. 100 km hızda yol sesi neyse 180 de de hemen hemen aynı.
çukurlarda ise çok daha yumuşak bir geçişe sahip. kış lastiklerimin ebadı 205-65-15 onlardan bile daha rahat hissettiriyor. gerçi kış lastiklerim 5. yılında bununda çok fazla etkisi var.
yalnız yüksek hızlı virajlarda ps3 yanal destek olarak daha iyi hissettiriyordu.geriye kalan herşeyde dunlop çok daha iyi. -
Yanak destekli primacy 3 iyidir. 225-45-17 ölçülerinde kullanıyorum ve memnunum. Pilotsport biraz eski seri zannedersem. -
P Zero kesinlikle. Şimdiye kadar pistte veya trafikte neredeyse her lastiği denedim. Kullandığım en iyi 2. lastik P Zero. -
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
P Zero kesinlikle. Şimdiye kadar pistte veya trafikte neredeyse her lastiği denedim. Kullandığım en iyi 2. lastik P Zero.
Şehirdeki bütün lastikçileri altüst ediyorum günlerdir, birçok arkadaşımla konuştum.Kafam allak bullak oldu.Pzero ya internetteki testlerde başarılı diyorlar.Fakat lastikçilerde pirelli satsın yada satmasın pirelli için kısa ömürlü, içeriden damarlanmaya daha müsait şeklinde tavsiye etmiyorlar.
Ek olarak şunu sormak istiyorum. Elimdeki jantlarım orijinal 18". RFT söküp XL lastik takacağımı söylediğimde, arabanın jantları da rft ye uygun yarılması çok kolay olur tavsiye etmiyoruz diyorlar.
Ek olarak söküp takarken jantlarım bozulur diye bi takım replica almayı düşündüm fakat 18 orijinal jantım varken 18 replica almak mantıksız geliyor. 19 olmalı ki değsin diyorum.O zaman da yanak 35 olacağı için Eskişehir'in yollarında sürekli yarılır korkusu var.
Havalar ısındı hala lastik seçemediğim için arabamı kullanamıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum dostlar
Edit: Continental conticontact 5
Michelin pilot supersport
Michelin pilotsport 3 seçenekleri kaldı elimde.Ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeSpr -- 8 Nisan 2015; 19:24:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangisini aldınız bu lastiklerden ve memnuniyet durumunuz nedir acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur31
Hangisini aldınız bu lastiklerden ve memnuniyet durumunuz nedir acaba ?
Pzero aldım lastiğin yol tutuşu, performansı çok iyi.Fakat ömrü biraz daha kısa ve yol sesi yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- chevrolet cruze çelik subap nedir
- aynı trafik cezasını 2 kere ödedim ne yapmalıyım
- süspansiyonları en konforlu araba
- opel movano hakkında yorumlar
- honda civic hangisi tutuluyor
- corolla gr
- chery euro ncap
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- dacia jogger yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X