Şimdi Ara

Lassa Greenways mi Pirelli P1 Cinturato Verde mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki lastik arasında kaldım
    p1 cinturato yakıt verimi C ıslak zemin B 69db
    Greenways yakıt verimi C ıslak zemin B 70db
    Her iki lastik takması dahil 175e anlaştım toplamda 700 ödücem..

Aracımdaki lastik p4 cinturato 7 senedir üstünde dişleri hala çokiyi durumda ama yanaklar belli yerler ufak ufak çatlaklar var araç belli bir hızda yolda geziyor ve virajlarda artık yatıyor özellikle sol arka 2010luk lastiğim tabi yanında sağda 2013 cinturato p4 var birde önde 2 tane petlas pt515 var ne tavsiye edersiniz arkadaşlar perişan haldeyim 1 aydır obsesyonun dibine vurdum kararsızlıktan alamadım

• Pirelli Cinturato P1 verde ADAC testlerinde harika sonuçlar aldı.

İkisini aynı kefeye koymak, Lassa'ya büyük haksızlık olacaktır.
    Sadece birkaç enerji etiketi kriterini baz almamanızı, değerlendirmelerde ADAC tarafından yapılan güvenilir testleri baz almanızı öneririz.

Bölgenizdeki bayilerimizin telefon numaralarına ulaşarak, iki ürün için de fiyat isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastikPark

Pirelli Cinturato P1 verde ADAC testlerinde harika sonuçlar aldı.

Sadece birkaç enerji etiketi kriterini baz almamanızı, değerlendirmelerde ADAC tarafından yapılan güvenilir testleri baz almanızı öneririz.

Bölgenizdeki bayilerimizin telefon numaralarına ulaşarak, iki ürün için de fiyat isteyebilirsiniz.

lassaya ne yönden haksızlık olur anlamadım sonuçta kalite olarak hamur olarak 2 side aynı ayar marka lassa bir bridgestone olamaz.Lassa pirelliyle ancak kapışabilir eşit değilmi sizce bunlar...
  • quote:

Pirelli Cinturato P1 verde ADAC testlerinde harika sonuçlar aldı.

birde p7 modeli üretilyormu var mı 185 65 15 ölçülerde p1 mi alayım hamur olarak sert midir bana dayanıklı bişey lazım
  • Pirelli ile Lassa asla aynı hamur aynı kalite olarak görülmemeli. Bugün Lamborghini, Ferrari, McLaren gibi performans araçları Pirelli tercih ediyor. Lütfen Pirelli'nin tercih ettiği hesaplı fiyatlar politikası sizi kalite konusunda yanıltmasın.

P1 mi P7 mi derseniz, P1 ADAC testlerinde şu şekilde sonuçlar aldı:

ADAC, 1903 yılında kurulan, dünyada 18 milyondan fazla üyesiyle, Avrupa’da ve özellikle Almanya’da son derece itibarlı; yaptığı testler ait sonuçlar tüm otomobil üreticileri ve son kullanıcılar tarafından kabul gören bir Alman otomobil kulübü. Zaman zaman gerek otomobiller, gerekse lastikler ile ilgili testler yaparak bu testlerin sonuçlarını tüm dünyaya duyuruyor.

2017 yılının hemen başında internet sitesiwww.adac.de ‘de yayımladığı lastik testleri sonuçlarına göre Pirelli Cinturato P1 Verde tüm rakiplerini geride bırakıp, en yüksek ADAC notunu alarak 1. olmuştur.

• quote:

Pirelli ile Lassa asla aynı hamur aynı kalite olarak görülmemeli. Bugün Lamborghini, Ferrari, McLaren gibi performans araçları Pirelli tercih ediyor. Lütfen Pirelli'nin tercih ettiği hesaplı fiyatlar politikası sizi kalite konusunda yanıltmasın.

P1 mi P7 mi derseniz, P1 ADAC testlerinde şu şekilde sonuçlar aldı:

ADAC, 1903 yılında kurulan, dünyada 18 milyondan fazla üyesiyle, Avrupa’da ve özellikle Almanya’da son derece itibarlı; yaptığı testler ait sonuçlar tüm otomobil üreticileri ve son kullanıcılar tarafından kabul gören bir Alman otomobil kulübü. Zaman zaman gerek otomobiller, gerekse lastikler ile ilgili testler yaparak bu testlerin sonuçlarını tüm dünyaya duyuruyor.

2017 yılının hemen başında internet sitesiwww.adac.de ‘de yayımladığı lastik testleri sonuçlarına göre Pirelli Cinturato P1 Verde tüm rakiplerini geride bırakıp, en yüksek ADAC notunu alarak 1. olmuştur.

bağcılar güngören sanayiden tanesini 190dan aldım 1 yılda yol yardım aldım süper bir lastik hayran kaldım zaten p4 7 sene kullanmıştım bunuda inşallah uzun süre kullanırım arabanın sanki karakteri değişti lastik sesi hissetmiyorum artık frenleme mükemmel direksiyon yumuşadı arabama birkez daha aşık oldum teşekkürler geç gelen cevabınız için..

• Lassa değil de bridgestone aldım, kolayoto.com'dan tanesine 247 TL verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Lassa değil de bridgestone aldım, kolayoto.com'dan tanesine 247 TL verdim.

çoktan aldım p1 cinto verde
  • vay arkadaş formula yarışınamı katılacaksın, teknik veriler o şu bu...zaten petlasmış öncekiler...taktır birisini olsun bitsin burada ne zaman kaybediyorsun... yordulduğuna değmez...
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 senedeki izlenimleriniz nedir?
  • ARKADAŞLAR LASSA GREENWAYS Mİ PETLAS MI YADA PİRELLİMİ DİYE BAYA TEREDDÜTTE KALDIM. SON OLARAK GREENWAYS I 280 LİRAYA ÜMRANİYE ÇARŞIYA YAKIN LASTİKÇİDEN ALDIM. NİSANIN BAŞINDA. BİÇOK YER TANESİNE 320 FALAN DİODU ARAŞTIRIN UCUZ SATAN YERLER VAR AYNI ÜRÜNÜ.
    BENİM GİBİ KAFASI TAKILANLAR İÇİN YAZIYORUM. İNANIN İYİKİ ALMIŞIM DEDİM. 4 LASTİK ALDIM ARABAM İÇİN. BELKİ PETLAS DA İYİYDİ AMA BEN BUNU ALDIM ŞİMDİLİK BAYA MEMNUNUM. KIŞ LASTİKLERİNDEN SONRA ARABAM BAYA HAFİFLEDİ GİBİ.. YABANCIYA GİDİCEENE PARAM ÜLKEME GİTSİN. ZATEN BRİGSTONE İLE AYNI FABRİKADA ÜRETİLİO LASSALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Show_Me -- 6 Nisan 2018; 15:50:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.