Şimdi Ara

Bridgestone Blizzak LM32 mi Goodyear ug 8 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar çok acil sizden öneri bekliyorum.ben ug 8 aldım ama satıcıda yokmuş aradı Bridgestone Blizzak LM32 gönderelim mi dedi, yada bir hafta bekleyin ug 8 gönderelim dedi,Bridgestone Blizzak LM32 nin biraz daha pahalı oldugunu ama fark istemeyeceklerini falan söyledi sizce ne yapmalıyım. ii günler.

• GOOD YEAR al .......
  • aralarında çok fark varmıdır,varsa bir hafta daha bekleyebilirim fakat aynı veya daha iyiyse Bridgestone Blizzak LM32 alayım.testlere baktım biraz yabancı sitelere falan birinde biri öndeyse birindede digeri çok güven vermiyorlar insana.kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız sevinirim.
  • Ug8 al kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniyi denemektense bende ug8 alayım tecrübelerinize dayanarak
  • ne yazlık ne kışlık artık bridgestone nin yanına yaklaşmam.

ug8 iyidir hocam, karda çok çok iyi. konforlu, az da yaktırıyor araca, ama çok yağmurlu kışl geçiren yörelerde su tahliyesi daha kuvvetli bir lastik daha iyi bir tercih olabilir.
  • Yorumlarınızdan sonra arayıp bir hafta daha bekleyim ug 8 gönderin dedim.yorum yapan herkese teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Falken mi Kumho mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya 1 hafta bekle yada alternatif olması için CONTINENTAL TS850 alabilirsin..
  • Bu gün Aksaray'da baya kar var(35-40 cm). Lastiklerim ug8 çok rahat yol aldım. Hiç kaymadım Baya dik olan bir rampa çıktım ASR bile çok kısa bir an çalıştı hiç ihtiyaç bile olmadı. Tavsiye ederim.
  • yazdıklarınızdan sonra beklemekle dogru yaptıgımı düşünüyorum artık.zaten 20 gün bireye gidecegim yok,beklememdede sıkıntı yok o yüzden.
  • bridgestone yolunu bilir
  • Lm32'nin Ug8'den geri kalmayacağını düşünüyorum,üretim tarihini kontrol ettikten sonra lm32 yi alabilirsin bence.
  • 4 gün önce bende arada kaldım.ancak yurtdışı testlerinde UG8 in biraz daha iyi olduğu hissine kapıldım.LM32 için 140 TL,UG8 için 145 TL fiyat aldım(185-65-15R 88T için)
    arada fiyat farkı çok olmadığından UG 8 i tercih ettim.Kışın asıl performansını İstanbulda test edeceğim.olumsuz bir sonuç olursa buraya not düşerim.
  • geçen sene ug8 aldim ve memnun kaldım gayet yumuşak bir lastik soğuk iklimde guzel ama istanbul çok soguk olmayan bir yer belki briston daha iyi olabilir.ug8 i istanbulda hu kış deneyecem insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracımda (306) hep Petlas snowmaster kullandım 3 yıl boyunca hiç bir sıkıntı yaşamadım,Ankara'da yaşıyorum.. Agrasif sürüş tarzıma rağmen Karda kışda yağmurda hiç bir şekilde beni üzmedi..
    Yeni aracıma (Octavia) dün Ankarada tam 4 saat aramama rağmen hiç bir yerde Petlas bulamadım bulsam tereddütsüz alacaktım çünkü dediğim gibi beni hiç üzmedi..
    Bende Bridgestone LM32 aldım 205/55/16 (4*200=800 TL)
    Islak zeminde,kalkışta ve kızaklamasını az test ettim durma mesafesini pek beğenmedim,
    Şu an Ankara'da kar buz yok bakalım ne derece iyi ne derece kötü burdan paylaşırım..
  • Bridgestone Pişmanlıktır.
  • Bridgestone çok km yapar zorlu şartlara çok dayanır balon yapan görmedim , goodyear az km yapar zorlu şartlarda kolay zarar görür balon yapar vs.

Bridgestone Blizzak LM32 mi Goodyear ug 8 mi ?

• binek aracımda kar lastiği ve yazlık lastik Bridgestone 2 sene önce aldık hala kullanıyorum bi skıntısı yok, ticari aracıma bu sene ultra grip 8 aldık. bence aynı fiyatsa bridgestone almalısın
  • ben ug8 aldim erzurumda yolda firtinaya yakalandim ama sorun cikmadi hic ben goodyear dan memlunum

• İki aracım var.Hafif ticari olana geçen sene UG8 almıştım.Gayet memnunum.
    Diğer aracıma bu sene Blizzak aldım.Fazla test etme şansım olmadı ama UG8'den daha fazla ses yapıyor gibi geldi bana.Kar yağmadığı için performans kıyaslaması yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.