Şimdi Ara

Kış lastiği: Petlas mı? Goodyear UG 9 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus 3,5 aracıma 205*55*16 ölçülerinde 4adet kış lastiği alma arefesindeyim. Ankara'da yaşıyorum bu ay sonuna kadar takmak lazım. Gelgelelim maddi açıdan da sıkışık bir dönemdeyim bebeğimiz dünyaya gelmek üzere. Gerçi bu durum kış lastiğini bir an önce zorunlu kılıyor.
    Çok fazla bilgim olmamakla birlikte bu iki lastikten birini almak istiyorum, Petlas160tl. Goodyear Ug9 ise 240tl. sizce aradaki kalite farkı fiyat farkı ile orantılı mı, hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizinle hemen hemen aynı durumdayım, Ankaradayım.

tercihim Sava (Good Year ) Eskimo s3+ dan yana oldu. Etiket değerleri C-C-68db !!! Slovenya üretimi, Petlas'tan kesinlikle çok üstün bir lastik. Ve fiyatı da şahane !

size yer tarif edebilirim, bana verdikleri fiyattan verirler umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 4 Kasım 2015; 10:49:13 >
  • 205 55 16 icin ug 9 cikmismi ? Yok diye biliyordum. Ug8 icin o ebatta aldigim fiyat 210 tl bu arada.

Petlas konusunda ise tek diyecegim uzak durun. Zamaninda alip iade etmis biri olarak soyluyorum petlas a verilen para çöpdür.

• Bebeğiniz de olacak eğer çok zor olmayacaksa daha çok güveneceğiniz goodyear almanız taraftarıyım. Zaten genelde 6 taksit yapıyor lastikçiler. Ayda 60 tl daha çok ödersiniz kafanız rahat olur.

Bu arada Ug 9 geçen sene çıkmıştı. Ben taktırdım çok memnunum.
  • Niye Türk malını kötülüyorsunuz ki. Sizin beğenmediğiniz lastiği ben veya başka birisi beğenebilir yada beğenmeyip sizin gibi iade edebilir ne de olsa hakkı var. Böyle kara kampanyalar yaparak sadece ülkemizde ekmek kazanmaya çalışanlara mani oluyorsunuz. Sadece sizin beğenmediğinizi yorunlasanız ve nedenini belirtseniz daha iyi olurdu.

• karda arabanız kayar mayar petlas sizi üzer.. bilindik markaların arasında en hesaplısını almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Niye Türk malını kötülüyorsunuz ki. Sizin beğenmediğiniz lastiği ben veya başka birisi beğenebilir yada beğenmeyip sizin gibi iade edebilir ne de olsa hakkı var. Böyle kara kampanyalar yaparak sadece ülkemizde ekmek kazanmaya çalışanlara mani oluyorsunuz. Sadece sizin beğenmediğinizi yorunlasanız ve nedenini belirtseniz daha iyi olurdu.

Hocam kusura bakmayin bugune kadar Türk mali ve Çin mali ne aldiysam pişman oldum. Bende milliyetçi duygulara sahibim vatanimi milletimi severim ancak henüz iyi bir araba lastigi yapabilecek seviyede bir markamiz yok. Petlas aldim sürekli balans sorunu yaşadim çekme ve titreme sorunu yaşadim. Frenler rezil hale geldi en ufak sert frende abs devreye girmeye başladı. Henüz 1000km yaptigm lastigi Iade edip gidip Goodyear F1 asymmetric 2 almıştim ozaman. Aradaki farklari burada anlatmaya kalksam sayfa sayfa yazi olur öyle diyeyim.. Daglar kadar fark var biri gerçekten Araba Lastigi digeri ise onun yaninda anca bisiklet lastigi olabilir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki markayı yan yana telaffuz etmek bile gereksiz olmuş...

• Ama işte böyle yazsanız millet bilgilenir. Siz direkt sebepsiz yere Petlastan uzak durun sakın almayın deyince kara kampanya olur. Bilgilendirme için sağolun, bende lastik alma arefesindeyim malum kış kendini hissettirmeye başladı.

• Kliksa'da 2015 üretimi Goodyear ug9 209 tl yazıyor, fiyat baya uygun gibi. 2015 yazıp 2014 göndermezler inş

• Bende petlas var. Yol sesi hariç memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Kliksa'da 2015 üretimi Goodyear ug9 209 tl yazıyor, fiyat baya uygun gibi. 2015 yazıp 2014 göndermezler inş

Lastik bu yıl çıktı isteseler de gonderemezler.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    N11'de baktım bazı firmalar üretim tarihine 2014 yazmışlar, bir de bu konuda firmaların dürüst davranmadığı yönünde şikayet vardı

• Sava'da karar kıldım gibi. Fiyat gayet makul

• UG serisi kullanmadım ama 3 sezon Petlas Snowmaster kış lastiğini kullandım. Kullanmayanların sallamalarına itibar etmeyin, gayet iyi bir lastik. Karda, buzda, yağmurda sorunsuz yol tutuyor. Dezavantajları ise biraz gürültülü ve yakıt ekonomisi çok başarılı değil.
  • bi bildiğim var yazayım sağlamlık arayan japon yada türk malı alsın.
    çok yol yapan ticarilerden bunu net biliyorum.
  • 17 ve 18" Petlas W651 kullanıyorum, hafif kış şartlarında önceden kullandığım Gyear ve Nokian ları aratmadı diyebilirim özellikle fiyatına nazaran sunduğu performans pahalı markalara epey yakın ancak lastik ebatları büyüdükçe bu markada balans tutmama - taban atlaması sorunları olabiliyor.

• Kış lastiği konusunda Petlas'a sallayanları afedersiniz ama siz de sallamayın.. Parasının hakkını sonuna kadar veren bir lastiktir. Geçen sene aldım ve her türlü karlı ve buzlu yoldan sıkıntı yaşamadan gitmiştim. Yakıt tüketimi her kış lastiği gibi iyi sayılmaz ve ses değeri de öyle. Ama dediğim gibi parasının hakkını veren bir ürün olduğunu düşünüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik konusunda henüz karar vermedim, para da yok zaten ay sonuna kadar alamıyacam sanırım. Bu forum otomobiller konusunda bana çok şey öğretti yakında lastik konusunda da epey bilgi sahibi olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Kliksa'da 2015 üretimi Goodyear ug9 209 tl yazıyor, fiyat baya uygun gibi. 2015 yazıp 2014 göndermezler inş

kliksa dan 2 takim lastik aldim . goodyear egp ve ug8 ikiside en yeni tarihlerde geldi. egp 2015 yazmadigi halde 2015 2 . ayinda aldim 2015 geldi takan eleman 2015 tarihli lastigi nerden buldugumu bile sormustu :) kliksa 2015 diyorsa 2015 yollar sorunsuz alisveris sunuyorlar tavsiye ederim :)

konuya gelince , ug9 lar suan 209 tl kliksa da . paraniz varsa ug9 alin karlastiginin en iyisi . butce kisitli ise petlas da yolda birakmaz alinabilir yanliz biraz sert bir lastik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.