Şimdi Ara

Kumho kış lastigi kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kislik lastik almayi dusunuyorum. On lastikler 225/45/17 arka lastikler ise 245/40/17. On lastikler icin petlas var. Ama arka lastikler icin kumho dan baska uygun fiyatli marka bulamadim. 4 lastikte ayni marka olsun diye kumho almayi dusunuyorum. Ya da arka lastik olculerini degistirip farkli marka almam lazim. Arka lastik olculerini degistirsem sorun olur mu. Birebir ayni olcude mi almam lazim. Kumho nasildir kullanan var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kumho kış lastikleri çok başarılıdır.yaklaşık 10 kıştır kumho kullanırım. Önceki arabamda kw22 şimdikinde kw17 kullanıyorum.Kw 22 ağır kış koşulları kw17 hafif kış koşulları için üretilmiş. Kw22 nin çıktığı karlı buzlu bayırlarda michelinlerle falan çıkamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

Kumho kış lastikleri çok başarılıdır.yaklaşık 10 kıştır kumho kullanırım. Önceki arabamda kw22 şimdikinde kw17 kullanıyorum.Kw 22 ağır kış koşulları kw17 hafif kış koşulları için üretilmiş. Kw22 nin çıktığı karlı buzlu bayırlarda michelinlerle falan çıkamazsınız.

Kw22 aratinca hep rus sitelerinde cikiyor. Neden acaba.

• KUMHO 225/45 R17 94T I'ZEN KW22 aramasi yapinca genelde rus siteleri cikiyor.

• Kumho wintercraft wp51 alın devam edin. Sanıyorum bu sene çıktı. Etiket değerleri yağmur c yakıt e ve sessiz güzel lastik. Ben de kw22 düşünüyordum ama yağmur değeri e diye wintercraft aldım. Ayrıca ben de yaklaşık 10 kıştır kumho kullanıyorum farklı araçlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transporter'da 5 kış kullandık.Hala idare eder performansı vardı.Onları arkaya alıp önlere yeni Petlas aldık rezalet,petlasları arkaya takıp yeni kumho alacağız sanırım
  • Kışlıklarını bilmem ama yazlıkları çok çabuk sertleşiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

Kumho kış lastikleri çok başarılıdır.yaklaşık 10 kıştır kumho kullanırım. Önceki arabamda kw22 şimdikinde kw17 kullanıyorum.Kw 22 ağır kış koşulları kw17 hafif kış koşulları için üretilmiş. Kw22 nin çıktığı karlı buzlu bayırlarda michelinlerle falan çıkamazsınız.

Kw22 aratinca hep rus sitelerinde cikiyor. Neden acaba.

O bölgelerde ağır kış koşulları olduğu içindir.

• 2 kıştır kumho kullanıyorum ,sert bir lastik fakat kayma vs hiç yaşamadım,tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.