Şimdi Ara

Kumho lastik kullanan var mi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aldgm 2.el aracın üzerinde vardı ,lastik değil aslında resmen Taş Devri çizgi filmindeki araçların tekeriyle aynı konfora sahip diyebilirim .Aldıktan kısa bı süre sonra yumuşak lastik alarak kurtuldum tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 QQ 1.5 dci'de 4 yıl kumhonun kış lastiklerini kullandım. fena değil gibiydi
  • Ben kumho ecowing kullanıyorum. Uygun fiyata , yeterli performans verdiği için almıştım.

İlk alındığında gayet iyi. Şu an kuru zemin tutuşu tatminkar, iyi diyemem. Fakat ıslak zemin biraz problem. Aquaplanning dediğimiz hadiseden çok etkileniyor. Islakta çok patinaja kalıyor. Aşınması ise fena değil. Zorlayarak da kullanıyorum, henüz iyi durumdalar alalı 1.5 sene oldu, 30 bine yakın yol yapmıştır. Bu yazın değiştireceğim muhtemelen.

Konfor, eh işte. Yanağa da bağlı. 60 yanak var bende. 185 60 r15. Yol sesi de sıradan. Ne çok sesli ne de sessiz.

Muhtemelen bir daha almam kumho. Lastiğin iyisi kendini ıslakta belli eder. Orada benim için yeterli değil. He, parasının lastiği mi ? Parasının hakkını veriyor ne yalan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 25 Mart 2018; 23:35:13 >
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Ben yeni 2 tane lastik aldım. Goodyear effection grip 185/65/r14. Ama bir tanesi 2016 üretim biri 2017 üretim. Fiyat 160 a. Aldım. Daha uygun olduğu icin. Sizce nasıl. Eski üretim tarihli olmasi falan

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Petlas imperium nasıl peki. Ya da sizn Öner’iniz marka

• quote:

Orijinalden alıntı: asım2

Ben yeni 2 tane lastik aldım. Goodyear effection grip 185/65/r14. Ama bir tanesi 2016 üretim biri 2017 üretim. Fiyat 160 a. Aldım. Daha uygun olduğu icin. Sizce nasıl. Eski üretim tarihli olmasi falan

Efficientgrip sanırım. Fiyat fena değil, arabayı fazla kullanıyorsanız sıkıntı olmaz. Zaten yıl ömrü gelmeden aşınma sebepli olarak yenisini alırsınız. İyi lastiktir. Eagle sporttan iyidir en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Starmaxx kullanan var mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Günlük şehir içinde kullanıyorum eski tarihli almam dan dolayı kaç sene gider ortalama

• asım2 kullanıcısına yanıt
    Kumho daha iyi.sava yada barum olabilir.petlas kullandım çabuk sertleşiyor ve 4 yılda ikisinde derin çatlaklar oluştu.

• Kumhonun kış lastikleri iyidir

• asım2 kullanıcısına yanıt
    Petlasa bulaşma lassa bakabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.