< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcihan00 -- 8 Mart 2018; 9:29:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcihan00 -- 8 Mart 2018; 9:29:44 > |
Ortalama hız önemli ama ben daha forumdaki arkadaşlar gibi 3 litre 4 litre yakan araba görmedim. En çok övülen 75hp clio bile 6 litrelerde geziyor.
Biraz daha ilerleyen zamanlarda düşüş olsa bile 7nin altını görmeyi beklemeyin. Hesabıda düzgün yapmıyorsunuz 600 liralık yakıtla sizin hesaba göre 1600-1700 km yapması gerek. |
Trafikte ortalama asla ama asla 5 lt yakmaz.Servis çalışanları sallamış.Uzun yolda 5 lt yakarsa öpüp başınıza koyun.İlk bakımdan sonra ve yaz aylarına girmek üzere olduğumuz için kısmen düşecektir.6,5 civarı yakar.
|
Resmen sallamissiniz Rodaj diye birsey yok diyerek butun makina elamanlarinda rodaj vardir toleranslara gore sureler degisir sadece
|
Bir yanlışınız olmasın. Şehir dışı sayılır yolunuz. Böyle bir yolda benzinli araç bu kadar yakmaz.
Yol bilgisayarı verisi nedir? |
dizel araç ve 7 litre tüketim
ben de benzinli otomatik aracım 7 tüketince çok yaktı diyorum meğer bedavaya geziyormuşum |
Şu an dizel aracım yok, ancak birçok dizel araç kullandım. Belirttiğiniz değerler oldukça yüksek geldi. 0km araçta yakıtta düşüş kesinlikle olacaktır. Ama yine de 7-8litre yüksek. Ortalama hızınız nedir?
|
Egea dizelde 6 ileri çift kavrama dct var. Benzinlide 6 ileri klasik tork konvertörlü şanzıman var. Cvt ürün gamında yok.
|
Rodaj denen olay hala var ve var olmaya devam edecek. Neye dayanarak yok diyebiliyorsunuz hakikaten anlamak güç, araç kitapçıklarında bile yazıyor bu durum.
Yanlış bilgilere kanmayın diyip, yanlış bilginin hasını, bu kadar inanarak söylemek tuhaf. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|