Şimdi Ara

Yeni Fiesta 1.6 Powershift Benzinli Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni fiesta 1.6 powershift benzinli şehir içi değerlerim 66 km yol gitmişim ortalama 7.3 yakmış. Bence yazın 7 litreyi geçmez. Sabahları 5 km işe gidip geliyorum soğuk motor ve sonucun çok güzel olduğunu düşünüyorum :D

• abi süper değer benim 8litreden aşağı düşmedi daha :/
  • Sakin kullanimda 6.5 yakan var forumda. Benim arac 7 diyor bugun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende düşürmek için acayip sakin kullanıyorum ama olmuyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabadey -- 27 Ocak 2014; 17:25:19 >
  • ben 10 litrenin altına indiğini görmedim ki çok dikkatli kullanırım
  • 4200km civarındayım 7.7 ile 7.9 arası gidip geliyorum
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    arkadaslar fiesta otomatik vites ile ilgili-kullanan arkadaslar memnunmu?kullanimi rahatmi?
    2 el almayi dusunuyorum,yokusta kaydirmama vb ozelligi onemli,genelde sehir icinde kullanilacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.4 TSI YAKIT TÜKETİMİ
    14 yıl önce açıldı
    Golf 1.6 tdi dsg yakıt tüketimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukuleta1

arkadaslar fiesta otomatik vites ile ilgili-kullanan arkadaslar memnunmu?kullanimi rahatmi?
    2 el almayi dusunuyorum,yokusta kaydirmama vb ozelligi onemli,genelde sehir icinde kullanilacak.

5361km'ye geldi nazar değmesin ben çok memnunum. Kullanımı çok rahat. Bu dönemki fiyatlara göre bir depo kaba hesap 200 TL civarına doluyor (195 / 197 TL filan) ve benim kullanımımla 500-550km civarı götürüyor.
    Yokuşta kaydırmama gayet başarılı. Hız sabitlemeyi de arada kullanıyorum. Arkaya park sensörü hediye etmişlerdi o da epey iş görüyor. Bir de kendi ses sisteminden epey memnunum.

Özellikle öğrenmeyi istediğiniz bir konu veya soru varsa çekinmeden iletebilirsiniz

• benim fiesta 9000 kmde.eşim kullanıyor.kısa mesafe gidip geliyor.yakıtı 7.5 litre.aldığımdan beri hiç sıfırlamadım.bu arada bu fiestalarda kronik sorun varmı.benim aracım da 120 km yi geçince rüzgar sesi geliyor.
  • Ruzgar sesi b segmenti bir araba icin 120 den sonra geliyor ise daha ne istiyorsunuz ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bu gelen ses o ses değil :D normalde rüzgar sesi zaten var fakat 120 den sonra sanki arabanın bi özelliğiymiş devreye girmiş gibi ses geliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.