Şimdi Ara

Conti ultra Contact nasıl bir lastik? link var mı testlerini bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Test sıtelrıne bakıyorum premıum ve eco contact modelı var ama ultra contact modelı nasıldır guvenılır kaynak var mı bildiginiz test vb?

• tek bır tane test buldum orda da 7. olmus iyi lastıkmıs premıumdan kotu ama fıyatı sebebiyle ventus prıme , hs51 ve t005 daha mantıklı su anda

• Premium contact ile ecocontsct arası bir lastik ben de 1 aydır kullanıyorum. Bayağı memnunum 15 inç için alınabilecek en iyi lastik bence. Yağmurda fren sınıfı A olan tek lastikti benim araştırmalarım sonucu.
  • momenty kullanıcısına yanıt

hocam bende bır ara bu yagmurda a sınıfı olayına cok takmıstım kafayı ama sonra baktım karadenızde degılım senede 20 gun anca yagmur yagıyor. Birde testlerı cok arastırdım kuruda çok ıyı lastıkler bazen ıslakta b etıketı de olabılıyor o nedenle ıslak etıketıne bakmıyorum sirekt testlerde kuru ve ıslak optımum olanlara bakıyorum, aynı zamanda lastık omru ve fıyatları da . Ha yagmur oldumu zaten yol standartlarımız cok kotu yolun ortasından ırmak geçiyor bazen o nedenle yagmurda hızımı dusururyorum hep rıske gırmemek adına

• Kesinlikle haklısınız bende dandik bi lastik vardı 2021 tarihli olmasına rağmen hafif yağışta bile yerler yağlı gibi kayardı. 1 ay önce yağışlı bir havada önümdeki arabaya 0 durabildim direkt gidip 4 tane aldım. Kışlıklarım da continental 6 senelik ama aşırı memnunum. Ben 1850 den almıştım zam gelmiş tabi ki. Ama tavsiye ederim beni rahatlattı lastik 1 aylık süreçte bile

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olypenmini -- 7 Temmuz 2023; 8:23:50 >
  • Yaza girerken ben de yeni bir lastik arayışındayken hiç hesapta yokken CUC'ları aldım.

Hatta konu açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/2023-yaz-lastigi-secimi-cpc6-egp-t005--155173883

Bayramdı seyrandı derken uzun sayılabilecek km geçmişim oldu.

Her şeyden önce beni sessizliği etkiledi. Bir de eski CPC 5'lerimden daha iyi yol tuttuğu kanısına vardım. Sanki rayda gidermiş hissi veriyor.

Ancak bu bahsettiğim durumlar otoban, duble yol ve ikinci kalite mıcır asfaltta geçerli.

Karadeniz'in dağ ve köy yollarında nasıl bir performans gösterir bilemem.

Bir diğer etmen ıslak yol tutuşu. Kullanım ömrü boyunca bir kere lazım olur ve hayat kurtarır.

Aquaplaning denen, yolda birikmiş su birikintisinin kızaklama etkisi büyük bir kaza sebebidir. Burada A sınıfı bu lastik kullanıcısına güven veriyor.

Bir de CPC 7'den daha dayanıklı olduğu açıklamalarında belirtilmiş. Bu hususu bir kaç sene sonra ancak doğrulayabilirim. Çünkü CPC 5'lerimi 5 yıl 50.000 km sorunsuz ve güvenle kullanmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Hocam 60 bin km sonra hiçbir lastikten aquaplanning performans i beklemeyin. Ben a sınıfı ıslak lastik almıyorum senede 20 gün yağmur yağıyor anca Antalya'da.yagmurlu zamanlarda da hziimi düşünüyorum çünkü ne zmn hangi yolun ortasidnan dere geçeceği belli olmuyor a sınıfı diye güvenden değil a sınıfı traktör lastiği bile olsa şu alıp goturur insanı öyle bir altyapisizlik var Antalya'da. O nedenle yavaş gitmek en iyisi. Zaten arabayla akıntıya kapılıp denize uçan bile olmuştu meteoroloji turuncu alarm dedi mi arabayı bile çıkartmamak lazım. Zaten turuncu en üst seviye Ortadoğu bolgesinde kırmızı alarm sadece tornado el nino fırtınası fln olursa veriliyor bizim iklimde o olmuyor anca amerikada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 7 Temmuz 2023; 13:37:32 >
  • Dilediğin seçimi yapmakta özgürsün sevgili forumdaşım.

Ramazan bayramı dönerken yola çıktığımdaki günlük güneşlik havanın Yeniçağa'dan itibaren çılgınlar gibi yağan bir yağmura dönüşeceğini bilseydim ben de o yola çıkmazdım.

Yolda istem dışı karşılaşılan senaryolara karşı hazırlıklı olacağım donanım ve ekipman için yorum yapıyorum.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Arkayada zodiac bağla o halde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 7 Temmuz 2023; 15:39:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.