Bildirim
Hangi Marka Bujiyi Önerirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bosch un bujileri iidir, tavsiye ederim. -
Bosch bujide iyidir. Bosch-Türkiye'nin sayfasından aracınıza uygun bujiyi ve fiyatını öğrenebilirsiniz. -
servise danışın sorun olmazsa bosch alın -
quote:
Orjinalden alıntı: hesheit
Bosch bujide iyidir. Bosch-Türkiye'nin sayfasından aracınıza uygun bujiyi ve fiyatını öğrenebilirsiniz.
önerileriniz için Teşekkürler arkadaşlar. bende bosch düşündüm modellerinide inceledim ancak fiyat bilgisini bulamadım bu yüzden burayada sorayım dedim -
en iyisi bosch'dur ama biraz pahalı olablir tabi!! -
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
Orjinalden alıntı: hesheit
Bosch bujide iyidir. Bosch-Türkiye'nin sayfasından aracınıza uygun bujiyi ve fiyatını öğrenebilirsiniz.
önerileriniz için Teşekkürler arkadaşlar. bende bosch düşündüm modellerinide inceledim ancak fiyat bilgisini bulamadım bu yüzden burayada sorayım dedim
Önceden çok daha kolaydı veb sayfaları. Ürünün adını ve aracın markasını yazınca çıkıyordu. Şimdi elektronik katolog koymuşlar ama ben de altından çıkamadım. Siz de bir bakın isterseniz:
http://aa.bosch.de/boaa-tr/Category.jsp?ccat_id=148&language=tr-TR&publication=1
Ya da bir Bosch Servis'i veya parçacısını arayıp fiyat sorun. Ben dört adet dört tırnak Bosch iridum'a iki yıl önce 25 tl (+ %18 kdv) ödemiştim. Fiyatlar Avro üzerinden.
-
dci larda kızdırma bujisi yok mu ya ondan mı bahsediyorsunuz ben olsam yerinizden içinden ne çıkıyorsa onu takarım -
DİZEL lerde ateşleme bujisi değil ısıtma bujisi olur. Orjinali valeo gibi bir marka ise bayağı kaliteli olyor genelde valeo ürünleri. Ama bujide bosh genel tercihtr.
Arkadaşalar Bosh super4 gümüş buji hakkında fiyat bilgisi olan varmı. Performans bujisi olarak kullanılıyormuş siz ne dersiniz bilgisi olan var mı? -
Dizellerde buji var mı ki??? dizellerde ateşleme bujiyle değil sıkıştırma sonucu oluşan basınçla oluyo benim bildiğim. Yanlış da biliyor olabilirim ama... Sanmıyorum. -
Aracın dizel ve sen bujisini mi değiştirmek istiyorsun?
Dizel motorlarda benzinli motorlarda olduğu gibi ateşlemeyi sağlayan buji yoktur.
Isıtma bujisi vardır ve normal bujilerden farklıdır.Kontak açılınca anlık olarak ısınırlar ve püskürtülen mazotu yakarlar.
Onu değiştireceksin muhakkak;o hâlde aracın motorunda orijinalinden hangi marka söküldüyse onu tak;öyle Bosch iyidir diye gidip te Bosch takma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 9 Temmuz 2008; 21:12:48 > -
Bosch, ateşleme bujisine ek olarak, kızdırma bujisi de üretiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X