Şimdi Ara

Kaç inç almalıyım ? ve Hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resimde TV'nin geleceği yerle koltuğun ikili kısmının oluğu duvar 4,60 cm. En uzak mesafeden izleneceğini düşünürsek 4,20 falan olacak. Buraya 50 ya da 55 inç almayı düşünüyorum.

Sizce uygun mu ?

Arkadaşlar aynı mesajdan devam edeyim dedim.55 inç almaya karar verdim yorumlarınızdan sonra.Şimdi hangi marka almam gerektiğine karar vermem gerekiyor.

Arayışlarım şunlar
    1)3D benim için çok önemli değil
    2)Oyun oynamayacağım
    3)Çok fazla SD yayın izlemiyorum.
    4)HD kalitesi iyi olması benim için önemli.
    5)Genelde internetten dizi izlediğim için tv'de olması çok önemli.

Bu bilgiler doğrultusunda sizce hangisini almalıyım.Şimdiden yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 2 Haziran 2012; 8:59:01 >

• 4 metre civarından 50" plazma izliyorum sadece altyazı okurken görüntüden biraz uzak kalabiliyor insan :) aklıma takıldı o ortadaki duvarı hangi akla hizmet yapmışlar?
  • orası balkon da ole yapmışlar. Koltukçuya yaptırtmıştım.55 inç çok mu büyük lur.
  • 55 inch cok nbuyuk degil tam olur
    4 4.5 metreye
  • Yorum yapanlara teşekkürler.
    50 -55 inç kullananlar 4 metreden izleme yorumlarını yaparlarsa çok memnum olurum.Aldık büyük geldi değiştireyim diyemeyeceğim.Keşke büyük alsaymışım da demek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igav

Yorum yapanlara teşekkürler.
    50 -55 inç kullananlar 4 metreden izleme yorumlarını yaparlarsa çok memnum olurum.Aldık büyük geldi değiştireyim diyemeyeceğim.Keşke büyük alsaymışım da demek istemiyorum.

internette izleme mesafesi buyukluk tablolari var
    onlara bakabilirsin

4metre icin 55 inch tam olur
    bos endiseleniyorsun
  • 2 gun once 47 aldim 3 metreden ufak geldi gerisini sen dusun imkanin varsa 55 den asagi kesinlikle alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

2 gun once 47 aldim 3 metreden ufak geldi gerisini sen dusun imkanin varsa 55 den asagi kesinlikle alma

Hocam miyopmusun ? hipermetropmu ? 3 metreden 120 cm ekranı nasıl göremiyosun inan çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

2 gun once 47 aldim 3 metreden ufak geldi gerisini sen dusun imkanin varsa 55 den asagi kesinlikle alma

Hocam miyopmusun ? hipermetropmu ? 3 metreden 120 cm ekranı nasıl göremiyosun inan çok merak ettim.

•  Kaç inç almalıyım ? ve Hangi marka?
  • Normal tv yayını 480 p mi oluyor acaba?
  • Gibi. 576 i diyorlar ama bitrate yerlerde. Ben 4 metrenin biraz üstünde bir mesafeden 51 inch izliyorum. Türkiye de ucuz olsaydı 64 inch alırdım.
  • 4 metreden 55 idealdir.4 metreden 50 izliyorum insan 55 i arıyor.
  • İlk mesaja eklemeler yaparak ordaki maddeler doğrultusunda yorumlarınızı bekliyorum.
  • kardesim bizim bizimki 4 m civari , 46 inc var ideal bence , tv buyuk alacaksan odaninda buyuk olmasi lazim aradaki metre fazla olacak yani..

+

sonyden sasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 2 Haziran 2012; 13:12:05 >
  •  Kaç inç almalıyım ? ve Hangi marka?
  • ideal izleme mesafesi ekran boyutu * 3 diye biliyorum.Yani 55 inç 140 ekran *3 = 4,20 m. sizin için ideal bence.Benin de 3,6 m mesafe var ben bile 55 inç düşünüyorum
  • İlk mesajdaki özelliklere göre sizce hangi marka ve model tv almalıyım?
  • quote:

İlk mesajdaki özelliklere göre sizce hangi marka ve model tv almalıyım?

TV tavsiye işi bütçeyle alakalı.ne kadar bütçe ayırdın ona göre tavsiye edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

İlk mesajdaki özelliklere göre sizce hangi marka ve model tv almalıyım?

TV tavsiye işi bütçeyle alakalı.ne kadar bütçe ayırdın ona göre tavsiye edelim

Aynen katılıyorum.Bütçe sorunu yoksa Samsung ES8000 öneririm( 5.000 TL ) .En ucuzu LG LW4500 2.999 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.