Şimdi Ara

Sizce hangi saat modelini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında çok kaldım zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz ama sizim de fikirlerinizi merak ediyorum. İkisinden birini istiyorum ikisinin de linklerini ve mağazada çektiğim fotoğraflar;
    www.saatvesaat.com.tr
    VRSCVEVK01021 Kol Saati
    https://www.saatvesaat.com.tr/versace-kol-saati-p-vrscvevk01021

www.saatvesaat.com.tr
    VRSCVE6A00423 Erkek Kol Saati
    https://www.saatvesaat.com.tr/versace-erkek-kol-saati-p-vrscve6a00423

Sizce hangi saat modelini alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetDA -- 9 Ekim 2024; 19:16:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mekanizmaları ne ki içindeki? Normalde versace gibi başka işleri olup da saat de üretelim marka adı altında diyerek üretilen saatleri direkt alma derim ama swiss made imiş, iyi bir mekanizması varsa tercih edilebilir. Bilezik kalitesini de değerlendir tabii.
    İyi bir para vereceksin başka markaları da bir değerlendir. Düz, herhangi bir extra özelliği olmayan versace yerine bir diver, chronograph vs özellikli bir şey düşünülebilir. Openheart bile alsan bir şeydir
    Gerçi quartzmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soldakinin takvimi yukarı kaymış, sağdakinin rakamları hizasız özellikle tam 12 pozisyonundaki 0 göz tırmalıyor.

İsviçre2de sadece iyi saatler yapılmıyor. Üçüncü, dördüncü kalite İsviçre saatindense kaliteli Japon, hatta Çin tercih ederim. En ucuz Citizen / Seiko'lar bunlardan iyi.

• Moda markalarının yakınından geçmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık valla ikisinin de takvim penceresi eğri duruyor gibi. İşçiliği olmayan dünya para moda markası saati tam.

Kardan olarak ilki daha iyi gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Hangi telefonu almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.