Hangi aküyü almalıyım ?
-
-
İlk dediğiniz durduğunda devreye girendir. Zaten tüm aküler arabayı çalıştırmak içindir. -
Pek anlamıyorum bu akü işinden kandırılmak da istemiyorum araç modelini yazdım hangi aküyü almam gerekir -
Senin arabanda star-stop yokki o yüzden agm (destekli akü) almana gerek yok
Alırsan uyar evet ama gerek yok inci 72 amper al -
www.tr.varta-automotive.com552 400 047 | Varta Automotivehttps://www.tr.varta-automotive.com/tr-tr/urunler/varta-blue-dynamic/552-400-047
-
Start Stop özellikli araçlar için Agm akü almanız lazım. Biraz pahalıdır. Ama Daha ekonomik olanları da alırsınız, start stop çalışmaz.
Ayrıca Star stop değil, start stop. İlanlarda da hep aynı yanlışlığı yapıyorlar.
-
start stop yoksa normal akü yeterlidir
-
Hocam aşağıdaki tuş varsa START-STOP lu akü almanız gerekiyor ama yoksa normal her akü olur.
Bazı akü satıcıları renaultlarda kontak anahtarı olmadığı için motor çalıştırma tuşunda yazan START-STOP yazısını yanlış anlıyor ve motoru START-STOP özellikli sanıyor ama o başka bir şey bu başka bir şey.
Dediğim tuş yoksa aracınızda normal akü alın, kandırılmayın.
-
Mutlu akü iyidir. -
anlamıyorsan aracın üzerindeki akünün aynısından al
-
Efb aküde olabiliyor -
Efb akü ile start stop çalışıyor mu
-
2018 peugeot 3008 1.6bluehdi eat6 aracımdan varta efb akü vardı. gecen sene varta efb ile değiştirdim :)
-
Bulursan exide çok kaliteli akü -
varta-bosch
-
Aracınızda start-stop varsa AGM akü almanız gerekiyor.
-
Yanlış bilgi vermeyin start stop özelliği olan araçlarda iki tür akü kullanilir.Efb ve agm efb nispeten ucuz ama daha kısa sürede bitebilir agm pahalıdır ama daha dayanıklıdır her araçta agm kullanilacak diye kaide yok mesala benim araçta start stop var ve efb akü kullaniliyor ama vw grubu fren enerji dönüşümü sağlayan araçlarda agm kullanılıyor
-
Renault grubunda start stoplu araçlarda fabrika çıkışı AGM akü kullanılıyor. EFB akü ile start stopu kullanamazsınız.
Ford grubunun start stoplu modellerinde EFB akü kullanılır örneğin.
Selamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X