Şimdi Ara

VW CC 2.0 TDİ 177 PS YAKIT GİDİŞ KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler aracımı satıp başka bir araç alıcam aklımda CC var dizel 177 beygirlikleri 115-120 gibi fiyatlarda varsa aranızda kullananınız veya bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim yakıt performans piyasa kronik sorun vb şimdiden herkese teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

VW CC 2.0 TDI 177 PS: Kullanıcı Yorumları ve Yakıt Tüketimi

Volkswagen CC 2.0 TDI 177 PS, şık tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeken bir otomobildir. Kullanıcı yorumları, aracın genel olarak olumlu eleştiriler aldığını göstermektedir.

Performans ve Sürüş Deneyimi:

• Güçlü 2.0 litrelik dizel motor, 177 beygir gücü ve 380 Nm tork sunar.
    • 7 vitesli çift kavramalı şanzıman, sorunsuz ve hızlı vites geçişleri sağlar.
    • Araç, sportif bir sürüş deneyimi sunarken aynı zamanda konforlu bir yolculuk sağlar.

Yakıt Tüketimi:

• VW CC 2.0 TDI'ın karma yakıt tüketimi, resmi verilere göre 100 kilometrede 4,8 litredir.
    • Gerçek hayattaki yakıt tüketimi, sürüş koşullarına ve sürücü alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir.
    • Kullanıcı yorumları, aracın yakıt verimliliğinin genellikle beklentileri karşıladığını göstermektedir.

Kronik Sorunlar:

• Bazı kullanıcılar, VW Passat 2.0 TDI 177 PS modellerinde enjektör sorunları bildirmiştir.
    • Motorla ilgili diğer potansiyel sorunlar arasında turbo arızası ve EGR valfi sorunları yer almaktadır.
    • Bununla birlikte, bu sorunlar tüm araçlarda yaygın değildir ve bakımın düzenli olarak yapılmasıyla risk azaltılabilir.

Genel Yorumlar:

• Kullanıcı yorumları, VW CC 2.0 TDI'ın genel olarak güvenilir ve keyifli bir sürüş deneyimi sunduğunu göstermektedir.
    • Şık tasarımı, güçlü performansı ve yakıt verimliliği, aracın popülerliğine katkıda bulunmaktadır.
    • Kronik sorunlar, bazı kullanıcılar tarafından dile getirilmiş olsa da, bu sorunlar tüm araçlarda görülmemektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tercihiniz dsg ise uzatılmış garantili almaya çalışın, zaten 6 ileri ıslak tip kullanılıyor o modelde galiba, 7 ileri dsg'ye nazaran daha sorunsuz bir şanzuman denilebilir.onun dışında yakışıklı araç gerek çıtasız kapı kolları gerek önden arkaya giden çizgileri, farları ile beni cezbediyor. 2017 modelinin fotoğrafları düştü galiba buraya da ama şimdiki modelin daha yakışıklı olduğu kanaatindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 1 Eylül 2016; 2:12:20 >
  • Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    zaten manuel bulmak zor dsg istiyorum şuanki aracım opel astra 1.6 136 hp dizel bakalım arada çok fark varmıymış yakıt artışı illaki olacaktır inşallah performansta artar🙏
  • Üstad şuanki aracın bence çok iyi, ağırlık ve güç olarak gayet seri. 0-100 değerleri astra 9.7 cc 8 saniye civarı bişeydi sonrasını bilemiyorum ama 😄 İnşallah hayırlısı olur
    İnşallah hocam aracımdan memnunum ama otomatik istiyorum insignia baktım gecen bayide 1.6 dizel 136 full 124 bin tl şimdi şöyle bi göz gezdirdim o fiyatlara cc çarptı gözüme veya audi a4
  • Fordfocusopelww F kullanıcısına yanıt
    105'e otomatik+sunroof alanlar vardı forumda. Hangi paket bilmiyorum ama. 0 km araçlarda şişirme fiyat olduğunu düşünüyorum.En düşük a4 149 bin lira. Mesela 320d var bu fiyatlara o da alınabilir eğer performans kalite bir arada olsun istiyorsanız bmw pas geçilmemeli zaten aynı şekilde 320i ed 40. Yıl da iyi bir seçenek benzinli düşünürseniz
    Yok benzinli düşünmüyorum birkaç dostumun önerisiyle insigniadan uzaklaştım audinin 2.elleri bulunuyo 120 küsürlere bmw ninde temizini bulamıyorum f30 kasaları benimde hoşuma gidiyor aslında şu aralar tam muallaktayım araç konusunda ama dizel ve güçlü olması favorim yakıttada cozutmayacak tabiki😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Yok benzinli düşünmüyorum birkaç dostumun önerisiyle insigniadan uzaklaştım audinin 2.elleri bulunuyo 120 küsürlere bmw ninde temizini bulamıyorum f30 kasaları benimde hoşuma gidiyor aslında şu aralar tam muallaktayım araç konusunda ama dizel ve güçlü olması favorim yakıttada cozutmayacak tabiki😂
    Merhaba hocam 15 gün kullandım. 2013 model cc. Öncelikle gaza bastıgınız gibi dehşet bir güçle fırlıyor araç yerinden. Her gaza bastıgımda patiyle kalkıyordu. Lastiklerde çok iyi değildi tabi. Performans anlamında en ufak bir şikayetiniz olmayacak. Comfort sport modu vardı. Pek bir fark göremedim açıkcası değişimlerde. Viraj performanslı fazlasıyla iyi. DSG ile bir sorun yaşamadım zaten çok kısa süre binmiştim. Ön kapıların cam çercevesiz oluşu bayagı iyi duruyor. Ama aracın klimasından memnun kalmamıştım. Gazı felanda yeniydi ama bilmiyorum. Mutlimedya soracak olursanız farklı bir marka takılıydı. Bu yüzden orjinali hakkında bilgim yok. Fren performansınıda begenmiştim. Araçta 4 kişi varken 220KM gibi hızlara rahatlıkla çıktım. 98 bin de 100 BİN TL almıştım 115 e sattım geri.

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    İşte vw farkı kar ettiriyor araba o hızları görebiliyosa iyi baya vw nin ses sistemi güzeldir orjinaldeki caddy de ki bile benim şuanki opeldekinden daha tok ses veriyodu yakıt olarak merak ediyorum acaba kaç yakıyo şuanki aracım 5.7-6.7 aralıgında geziyor hep
    Hocam ben gaza basıyordum sürekli 8 litre civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

İnşallah hocam aracımdan memnunum ama otomatik istiyorum insignia baktım gecen bayide 1.6 dizel 136 full 124 bin tl şimdi şöyle bi göz gezdirdim o fiyatlara cc çarptı gözüme veya audi a4

1.6 cdti 136hp sport+Flexride şasi ile 109.000 e aldık biz liste fiyatı yaklaşık 130 du farklı bayileri dolaşın derim. Zaten yıl sonu bir de kasa değişeceği için ucuza verirler.
  • Cc ve b8 a4'ün iihs'deki kaza testlerini izlediniz mi peki?
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Yok izlemedim sıkıntılımı kaza testleri
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Doğrudur güzel araç ama piyasası yavaş gibi geldi gözüme hocam test sürüşlerini felan izledim 150-160 dan sonra isteksiz çıkıyo diyolar kullananlar ama bilmiyorum
    Ozaman iyiymiş ya yakıtıda içeri ses alımı felan fazla varmıydı hocam
  • Aynı motor a5 tede kullanılıyor o 8litre yakiyormus cc de o civarda yakar tahminimce
    Valla normal passat kadar sessiz degil. Aracın 200km ye kadar hızlanmasında bir sorun yok. Ben 4 kişinin bindigini varsayarak söylüyorum bunu.
    Adamın ayak koptu resmen, izleyin önce sonra karar verin. Tamam konfor, prestij bir yana ama öbür tarafta da can var yani.
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Tabi doğru söylüyosunuz bakarım birazdan o videoyada
    Anladım üstad iyi ya bideşu kaza videosunu izleyeyim bakalım😂
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.