Şimdi Ara

VW CC 2.0 TDİ 177 PS YAKIT GİDİŞ KULLANICI YORUMLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fordfocusopelww

Doğrudur güzel araç ama piyasası yavaş gibi geldi gözüme hocam test sürüşlerini felan izledim 150-160 dan sonra isteksiz çıkıyo diyolar kullananlar ama bilmiyorum

Sport modda kullanınca inanın her şey çok değişiyor. Motor ciddi anlamda çok atik oluyor. Bunun için de flexride opsiyonu gerekli. Arabayı uşaktan getirirken 4 kişiydik otobanda gayet atik davranıyordu araba motor yeni diye çok yüklenmek istemedim 190 civarına kadar çıkıp sonra bıraktım. Tahminince 205-210 gibi tıkanır artık. Bunu da biraz ağırlığına vermek gerekiyor. Ama saf performans istiyorsanız 1.6 SIDI beklentilerinizi cc den daha çok karşılayacaktır kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem o bütçede 2.0 TDI B8 kasa A4. Kalite ve prestij konusunda CC'den daha iyi. Genelde 150 bglikleri var bunun performansı mevcut aracınızdan iyidir. Yetmezse yazılımla 180-185 bg civarı güç alınabilir.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 2013 model a4 buluyorum 177 liklerden 70-80 bin km civarı aklım kaymıyor değil

• o arabanın iç mekanı hakkında baş mesafesinin sıkıntılı olduğu yorumlarını okumuştum,, birde çarpışma testleri iyi değil diyorlar ,, dsg zaten herkesin malumu , ne zaman patlar belli değil ,,, ben olsam bulaşmazdım
  • algülümvergülüm kullanıcısına yanıt
    Hocam attıgınız tüm araçlar bmw dışında benzinli seçenekler ben dizel istiyorum yılda 30 bin km yapan bir insanım oyüzden dizel en baştaki önceliğim

• royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Forum geze geze cc den vazgeçmiş bulunuyorum sorunları epey varmış

• fiyat konusunda yorum yapmam ama tipik vw sıkıntıları haricinde güzel araba bende 2009 vardı otomatik park özelliğine kadar doluydu araç servisten çıkamıyodum her hafta ayrı bi lambası yanıyodu motor arıza lambasını hiç söndüremedik zaten 170 lik olandı şehir içinde yakıyodu araç ortalama 8 lt gösteriyodu ama bana doğru gelmiyodu uzun yolda gerçekten tüketim çok azdı 1350 km gördüm içinde 4 kişi ve dolu bagajla basınca hakkını veren bir araç 235 km gördüm sahibi bulunduğum süre içinde 3-4 bin lira radar cezası ödemişimdir şanzuman konusu dert değilse o paraya alınabilecek en yakışıklı araçlardan biri
  • algülümvergülüm kullanıcısına yanıt
    Adam haklı dağılın beyler

• Dede olmuş b7 altyapılı arabaya 120bin mi

• 3.20d al gec

• Şimdi şöyle bir durum var. Mevcut passat ile eski kasa passat arasında dağlar kadar fark var.

Sizin alacağınız cc ise eski passatla aynı altyapıda.

O fiyatlara a4 daha mantıklı olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.