Herkese merhabalar maximum 1.5 milyona kadar araba almak niyetindeyim su 3 model arasında kaldım mg hs luxury omada 5 excellent swm g 01 f En az 2-3 yıl binerim diye düşünüyorum bugün alayım yarın satarim gibi bir düşüncem yok belki bunlara altarnetif tiggo 7 pro excellent modelinide ekleyebiliriz Mg ile alakalı servis ağının çok kötü olduğunu duydum ne derece doğru ayrıca geçenlerde youtubede birisini gördüm 700 km deki mg hs aracı motor arıza lambası yakıp durmuş ne bayi nede distribütör aracı değiştirmiyor Muş ayrıca rampada bayılma gibi şikayetler okudum iyi yönü ise sessiz konforlu oluşundan bahsediliyor Cherry ile alakalı yakıtı dışında şimdiye kadar olumsuz birşey okumadım duymadım Swm aslında dıştan bence en çekici yakışıklı durani diyebilirim ayrıca araba çok büyük fakat motor şanzıman uyumsuzluğu sorunu olduğundan dert yanıyorlar bu tabloya bakınca benim için en mantıklısı cherry gibi duruyor fakat ben bizzat kullananlar kıyaslayanlar var ise onlardan da bilgi alıp son kararımi ona göre vermek istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaan77 -- 23 Mayıs 2024; 17:14:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim