Şimdi Ara

Astsubayım Bütcem Bu Hangi Aracı Almamı Tavsiye Edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Astsubay Meslek Yüksek Okuluna kabul edildim. 2 yıl sonra şuan ki şartlar ile 2290 TL maaş alacakmışım. Kira yemek su doğal gaz ıvırı zıvırı 290-300 TL gideri var ortalama. 2000 TL bana kalıyor. Aylık 400-500 TL taksitler alabileceğim bir araç istiyorum. İşe servis ile gideceğim için sadece gezmek amaçlı olucak. Tayinin ilçeye dağa tepeye çıkacağı için dayanıklı bir araç olması gerekiyor. Ne önerirsiniz ?

• Full dağ tepe diyorsan Lada niva senin aracın, veya toyota corolla alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcn_99

Full dağ tepe diyorsan Lada niva senin aracın, veya toyota corolla alabilirsin

Dostum dağ tepe derken çukur toprak zemin köy yolunu falan kastettim ben bu araçla himalayalara tırmanırım naptın sen
  • Önce bir okulunu bitir, kur'anı çek bakalım.. İlk tayinin, araba götürüp kullanabileceğin bir yer olacak mı ?

Olmazsa orada para biriktirir, 2-3 sene sonra dönüşünde çok daha iyisini alırsın..

Ağır ağır çık merdivenleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Önce bir okulunu bitir, kur'anı çek bakalım.. İlk tayinin, araba götürüp kullanabileceğin bir yer olacak mı ?

Olmazsa orada para biriktirir, 2-3 sene sonra dönüşünde çok daha iyisini alırsın..

Ağır ağır çık merdivenleri..

Tabiki o da var ama sonuçta ilk tayinim İstanbul'da çıksa 2 yıl sonra Doğu çıkması yüksek İlk tayinim doğu çıksa 2 yıl sonra batı çıkması yüksek ihtimal bana iki bölgedede tepe tepe kullanabileceğim bir araç lazım abey :)
  • Reno Oyak kampanyaları senin için avantajlı olabilir aklında bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamyo ya girdiysen işin zor

ama yazdığın maaşa göre kamyo galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Jamyo ya girdiysen işin zor

ama yazdığın maaşa göre kamyo galiba

kamyodayım ben jamyodakiler daha fazla maaş alıyormış. Yaklaşık 500 tl gibi bir fark var aramızda neden jamyoya girdiysen işin zor dediniz gerçekten merak ettim.
  • Butun askerler gibi sen de oyak'in avantajini kullan...

• doğu ihtimali dizel araç ihtimalini götürür. hiçbirşey değil de soğuk dizelin düşmanı. bence ilk araç LPG li honda hrv veya crv olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeFallen037

Astsubay Meslek Yüksek Okuluna kabul edildim. 2 yıl sonra şuan ki şartlar ile 2290 TL maaş alacakmışım. Kira yemek su doğal gaz ıvırı zıvırı 290-300 TL gideri var ortalama. 2000 TL bana kalıyor. Aylık 400-500 TL taksitler alabileceğim bir araç istiyorum. İşe servis ile gideceğim için sadece gezmek amaçlı olucak. Tayinin ilçeye dağa tepeye çıkacağı için dayanıklı bir araç olması gerekiyor. Ne önerirsiniz ?

evlat öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. bende tsk çalışanıyım.. az sakin davran derim bende bırak bi okul bitsin 2 yıl şarkını yap sonra bak duruma göre.. bugün kenara 2 k atarsın yarın hayırlı bi kısmetin çıkar aylık 1k tl kredi ödersin.. ama diyorsan olsun bi aracım bence ucuz yollu bi araca bak sonra değiştirirsin.. ama zor yerler olursa kaskosuz olmaz bunu unutma memlekette vatan hayini dolu...

• Vay be. Dağ tepe gez 2290 lira maaş al.en kotu devlet memuru 1900 aliyo zaten.ALLAH bereket versinmecburi hizmet var bide.özgürlüğün karsiligi bu demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih19812014 -- 19 Ekim 2014; 19:12:22 >
  • fatih19812014 F kullanıcısına yanıt
    Özgürlük müsen askerlik büyük ihtimal yapmadın herhalde,dağ tepe gezdiği yerler ,senin bildiğin yerler değil ,öyle ailesiyle mangal yapmaya ,avcılık yapmaya gitmiyorlar ,bence 2290tl değil 4.000tl olmalı maaşları hakkının parası odur derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangun1992

Özgürlük müsen askerlik büyük ihtimal yapmadın herhalde,dağ tepe gezdiği yerler ,senin bildiğin yerler değil ,öyle ailesiyle mangal yapmaya ,avcılık yapmaya gitmiyorlar ,bence 2290tl değil 4.000tl olmalı maaşları hakkının parası odur derim.

Askerlik yapmasına yaptimda beni yanlis anladiniz sanirim sizin söylediklerini le ayni şeylerssöylemeye calistim.4000 bin kirada olsa yapilmaz dediğimiz gibi evde hanimin ddediğine bazen sabredemiyon orda yiyosa sesini cikar

• Çömezim sen önce bi maaşı eline al sonra hangi sınıf olduysan onun sınıf okuluna git orda düşün

• Tayin yerine göre değişir maaşın, ama standart-ortalama 3 bine yakın alıcaksın maaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.