Şimdi Ara

İlk arabam olcak ne tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklımda CC leon ve golf var ama önceliğim CC yine de tavsiyeniz iyi kötü yanlarını duymak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o bütçeye saydığın araçlardan temizini bulabilecek misin malum dsg ile ilgili bolca şikayet var yıl bazında eski modeller alınabilir onlar da sorun çıkarabilir

• Merhaba,

Görünüş olarak CC cezbediyor sanırım ama satın aldıktan sonra hevesini aldığında doğru tercih olmadığını anlamış olacaksın.

O bütçeye saydıklarının arasında temiz 1.2 TSI Style Leon bulunabilir.

• Golf en mantıklısı o paralara da temizi zor şanzımanı komple elden geçmiş servis bakımlı araç bulursanız alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Usta sen ne tavsiye edersin o civar paralarda bı tık da genç arabası istiyorum yalan yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt
    Temiz olarak sen ne tavsiye edersin acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CC doğru tercih olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonsuz42 S kullanıcısına yanıt

800 civarına Leon bulabilirsin diye düşünüyorum alternatif olarak 308 olabilir.

• O paraya temiz vag grubu araç zor, anca polo 1.2tsi lounge donanım olabilir. Onun bile temizleri 900leri zorluyor. Çıkabliyorsanız çok güzel araçtır tavsiye ederim. bu bütçe zor bir aralık temiz araç zor. 900lere çıkınca eli yüzü düzgün şeyler başlıyor.

İlk araç olarak çok km yapmış, eskimiş oradan buradan ufak ufak masraflar çıkaracak araçlar yerine daha ucuz segment ama daha modelli, az kullanılmış temiz bir araç almak, ikinci araca geçişte rahat olacaktır. Hele ilk araç olarak cc çok gereksiz bir tercih. Su tip az km'li temiz araçlardan alırsanız satarken de değerlerini iyi korurlar, süreçte de başınız ağrımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 10 Şubat 2025; 16:22:27 >

• İlk araban olacaksa ve bütçen kısıtlıysa ben olsam, masraf çıkartırsa üzmeyecek olan bir araç tercih ederdim.

• ben o paraya cc bulamadım ama passat cc’den mi bahsediyoruz?
    Bulabildiğim en temiz cc 1150 idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.