Şimdi Ara

otomatik bayan arabası ilk arabam olucak tavsiye alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• i20

• ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt

Evet i20 bakıyoruz ama maalesef biraz düşük km Li ve temizini bulmak imkansız sahibinden den tavsiyeleri alırım

• 1.4 fiesta 1.4 i20 1.4 corsa artık hangisi temiz denk gelirse şanzımanlari dertsiz motorları basit

Ekseriyetle bu kombinasyonlari alınır.
  • 1.4 aveo. 100 bin tl cebinde kalır. Zaten ne alırsan al bi bakım lastik eksper noter sigorta vs derken 40 bin gidiyor.
  • Toyota auris 1.6 tam otomatik bakabilirsiniz, c segmentinde sorunsuz masrafsız ekonomik ve konforlu bir modeldir, yukarıdaki yorumlarda önerilerin diğer b segmenti modellerden çok daha üstündür her anlamda

Örnek ilanlar:

https://www.sahibinden.com/s/dZibiU6z

https://www.sahibinden.com/s/IsXOcV6h

https://www.sahibinden.com/s/g7Pvb9VW

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Forumda bugün biraz gezdim çok aşırı Auris önermissiniz,
    Sahibinden fiyatlarına baktığımda 8/9 senelik araba için istenilen fiyatlar çok uçuk değil mi? Auris çok severim düşünüyorumda ama bana fiyatlar abartı geldi.
    Daha güncel arabalar alınamaz mi?
    Bilginiz ve tecrübelerinizi merak ediyorum
  • corsa D kasa, 1.4-tam otomatik.
  • İ10 veya İ20 başka da araba bakmana gerek yok

• Eğer büyükşehirde yaşıyorsanız önereceğim iki araç konusunda yedek parça ve bakım olarak sorun yaşamazsınız.

Birincisi A sınıfı tam şehiriçi aracı Kia Picanto ;

İkincisi B sınıfı ve bence gelmiş geçmiş en az yakan araçlardan bir tanesi Mitsubishi SpaceStar ;

İlanlar tamamen örnektir. Her ilanda muhakkak ama az ama çok pazarlık payı vardır.

Kendiniz sarı site üzerinden gözünüze kestirdiğiniz marka/modelleri iyice araştırıp, hatta yeni ilanlar geldiğinde bildirim gönderecek şekilde ayarlarsanız, temiz ve uygun fiyatlı bir ilana denk gelebilirsiniz.

• i20 veya rio.
  • TheKill02 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Forumda bildiğim ve kullandığım araçları bütçeye uygun olarak öneriyorum, deneyimlemediğim bir arabayı belirli bir fiyat aralığında önermem saçma olur diye düşünüyorum, zamanında daha alt bütçe aralığında focus avantajlı idi onu deneyimledim ve avantajlı olduğunu düşünerek önerdim tabii ki bütçeye göre,

Diğer sorunuza gelecek olursam da c segmentinde olup da sorunsuz masrafsız ekonomik motor ve şanzımana sahip yürütme ve bakım maliyetleri en uygun araçlardan birisi auris, ki sadece ekonomik sorunsuz masrafsızlığıyla öne çıkmıyor İngiltere üretimi olup yerli toyotalara göre daha kaliteli iç trimleri ve tam bağımsız arka süspansiyonlarıyla da öne çıkıyor, c segmentinde bunları sunup 8-9 yaş aralığındaki en uygun ve makul seçenek olduğunu düşünüyorum aurisin, bu sebeple öneriyorum mantıklı olduğu fiyat aralığında.

Daha güncel arabalar alınabilir ama b segmenti olur motoru küçük olur şanzımanı eski tip olur performans olarak üzer oturaklılık olarak üzer vs. vs. umarım anlatabilmişimdir, c segmentinde olup da 8-9 yaşlarında auristen daha uygun seçenek yok bence, c segmentinde olup aynı bütçeye auristen daha yeni yaşı daha düşük seçenek de yok, o yüzden mantıklı buluyorum ve öneriyorum,

Bir de aurisin avantajı şu kullanıcı profili çok düzgün araçların geneli iyi kondisyonda ve düşük kilometrede, model yılı birkaç yıl eski olsa bile hem yukarıda saydığım sebepler hem de toyota araçlarının uzun ömürlü araç üretim mantığı ve İngiltere üretimi olması hasebiyle sizin söylediğiniz daha yeni araçlarla benzer kondisyonda oluyorlar diye düşünüyorum.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur,

İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.