Şimdi Ara

Continental UltraContact deneyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1997 model Toyota Corolla 1.6 xei aracıma Continental UltraContact 175/65R14 82T yaz lastiğini satın aldım. Yarın teslimatı yapılacak.

Bu lastiği tercih etmemdeki faktörler. Dayanıklılığı ve fren mesafesi performansı idi. Lastik alırken yakıt ve ses düzeylerine bakmak istemedim.

Evet yakıt çok önemli bir faktör. Ama İstanbul gibi bir megaşehir de bile o kadar çok bozuk yollarımız varki. Sessiz bir lastik yumuşak olmak zorunda. Yumuşak lastik de bozuk yollarda çabuk aşınması demektir. Mevzu yakıta gelirsek hep dayanıklılık, fren derken bu lastik ebatlarında yakıtı da düşük lastik bulamadım. C etiket değeri olmasına rağmen Continental yakıt tasarrufuna da çok değinmiş. Onu zamanla görücez.

UltraContact modeli geçen sene yeni çıktı. Deneyenler, duyanlar var mı?

• Denemedim ama sanırım eco contact ile premium contact arasında bir lastik, ecocontact 4 yıl kullandım normal kullanıcı için gayet yeterli bir lastikti ayrıca yıllar geçtikçe de performansı çok değişmedi. UltraContact mantıklı bir tercih.

• Pirelli Cinturato P1 Verde ve Goodyear Efficientgrip Performance yaz lastiklerinde en yakın rakipleri gibiydi. Ama daha yumuşak hamur lastikler. Siz ne önerirdiniz?

Bu ebatta bir de yeni bir model bulmak zor. Michelin ve Bridgestone yeni model bu ebatlara çıkartmiyor. Onların eski modellerini de almak istemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.