TurkNet Giga Buluşmasına Mutlaka Gitmenizi Öneririm
Merhaba TurkNet GigaFiber kullanıcı olmak isteyenler
Bende TurkNet GigaFiber bekleyenlerdenim. Mahallemizde altyapı çalışmaları sürerken bu etkinliği gördüm ve gitmeye karar verdim.
Sorularımi yanıma aldım ve yola koyuldum. Bir daha buluşma olursa gitmenizi şiddetle tasviye ediyorum.
Şimdi gelelim asıl konumuza; Deneyimler. Tüm yetkililer son derece cana yakın bizi karşıladı. Sorular sorulmaya ve cevaplanmaya başladıkça TurkNet yetkilileri hakkında oluşan tüm ön yargilarim kırılmaya başladı. Tahattutsuz ve bu fiyata gigabit internet hizmeti veren zaten başka bir iss firması yok. Ben de bu süreçi yonetmelerinde ki kendimce gördüğüm eksikleri soyledim. Aklımdaki yeni proje önerilerini de sundum. Tüm sorularıma çok net cevaplar alabildim. Bu konuda çok mutluyum. Bir anda böyle büyük bir işe giren TurkNet in artık üstündeki tüm acemiliği tamamıyla attığını düşüyorum. Denetleme mekanizmaları üzerinde konuştuk. Sokaklarda çalışma yapan ekipler hakkında konuştuk.
Sizlerin de sorunlar yaşadigini sık sık konularda görüyorum. Sorununuzu kibar bir dille ve net açık bir şekilde kanıtlar ile ifade ediniz. Süreçler uzuyor ise bu konu hakkında neden uzadığını tespit edelim. Kimseyle sert konuşmayıniz. Her zaman yapıcı olalım. Bu işi yapan başka bir örnek yok. Bu işe destek olalım. Bende bir dönem kırıcı konusmalar yapmış olabilirim. Kelimelerimi her zaman seçerken çok dikkatli olmaya çalıştım.
İletişim kurduğum, oim kisminda çalışan, saha da çalışan tüm TurkNet ekiplerinin bu iste tamamen özveriyle çalıştığını gördüm. Sizlerde bunu görebilirsiniz.
Beni buluşma için kabul edip cagirdiginiz için çok mutluyum. Çok güzel keyifli vakit geçirdim.
Şu an aracımda yaz lastiği var. Kış lastiği takmak istediğimde aynı janta sök tak mi yapmak daha doğrudur? Yoksa yeni jant ile kullanmak mi? Bazı kaynaklarda lastiklerin 3 4 defa sök tak yapıldığında zarar gördüğüne dair bilgiler vardı. Kafamı çok karıştırdı.
Merhaba;
1997 model Toyota Corolla 1.6 xei aracıma Continental UltraContact 175/65R14 82T yaz lastiğini satın aldım. Yarın teslimatı yapılacak.
Bu lastiği tercih etmemdeki faktörler. Dayanıklılığı ve fren mesafesi performansı idi. Lastik alırken yakıt ve ses düzeylerine bakmak istemedim.
Evet yakıt çok önemli bir faktör. Ama İstanbul gibi bir megaşehir de bile o kadar çok bozuk yollarımız varki. Sessiz bir lastik yumuşak olmak zorunda. Yumuşak lastik de bozuk yollarda çabuk aşınması demektir. Mevzu yakıta gelirsek hep dayanıklılık, fren derken bu lastik ebatlarında yakıtı da düşük lastik bulamadım. C etiket değeri olmasına rağmen Continental yakıt tasarrufuna da çok değinmiş. Onu zamanla görücez.
UltraContact modeli geçen sene yeni çıktı. Deneyenler, duyanlar var mı?
Meslek: Ön muhasebe
muhasebeci |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.186 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar