Merhaba TurkNet GigaFiber kullanıcı olmak isteyenler Bende TurkNet GigaFiber bekleyenlerdenim. Mahallemizde altyapı çalışmaları sürerken bu etkinliği gördüm ve gitmeye karar verdim. Sorularımi yanıma aldım ve yola koyuldum. Bir daha buluşma olursa gitmenizi şiddetle tasviye ediyorum. Şimdi gelelim asıl konumuza; Deneyimler. Tüm yetkililer son derece cana yakın bizi karşıladı. Sorular sorulmaya ve cevaplanmaya başladıkça TurkNet yetkilileri hakkında oluşan tüm ön yargilarim kırılmaya başladı. Tahattutsuz ve bu fiyata gigabit internet hizmeti veren zaten başka bir iss firması yok. Ben de bu süreçi yonetmelerinde ki kendimce gördüğüm eksikleri soyledim. Aklımdaki yeni proje önerilerini de sundum. Tüm sorularıma çok net cevaplar alabildim. Bu konuda çok mutluyum. Bir anda böyle büyük bir işe giren TurkNet in artık üstündeki tüm acemiliği tamamıyla attığını düşüyorum. Denetleme mekanizmaları üzerinde konuştuk. Sokaklarda çalışma yapan ekipler hakkında konuştuk. Sizlerin de sorunlar yaşadigini sık sık konularda görüyorum. Sorununuzu kibar bir dille ve net açık bir şekilde kanıtlar ile ifade ediniz. Süreçler uzuyor ise bu konu hakkında neden uzadığını tespit edelim. Kimseyle sert konuşmayıniz. Her zaman yapıcı olalım. Bu işi yapan başka bir örnek yok. Bu işe destek olalım. Bende bir dönem kırıcı konusmalar yapmış olabilirim. Kelimelerimi her zaman seçerken çok dikkatli olmaya çalıştım. İletişim kurduğum, oim kisminda çalışan, saha da çalışan tüm TurkNet ekiplerinin bu iste tamamen özveriyle çalıştığını gördüm. Sizlerde bunu görebilirsiniz. Beni buluşma için kabul edip cagirdiginiz için çok mutluyum. Çok güzel keyifli vakit geçirdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Giga Buluşmasına Mutlaka Gitmenizi Öneririm
-
-
Sizin adınıza sevindim ama o işler pek öyle olmuyor yani bahsettiğiniz firma adamına göre muamele yapan adam seçen firma
YouTuber yayıncı vb birisi değilseniz bekleme alt yapı için eğer YouTuber falan iseniz 3 günde bilemedin 7 günde yaparlar alt yapıyı
Bnları kafamdan uydurmuyorum şahit oldum mesela örmek örnek veriyim J harfi ile başlayan bi YouTuber var bilenler bilir evini taşıdı anında alt yapı yaptılar ve asıl en çok kızdığım nokta ise bu YouTuber bir kişi sayesinde alt yapıdan diğer başka 30-50 kişi faydalanacak gibi bi durum yok bilemedin en fazla 5 kişi oysa bi mahalleye sokağa yapsalar kafadan 5 yeni müşteri kazanırlar
yayıncılara sponsor olarak yayıncılar üstünden senin benim gibi vatandaşları kullanıcıları kazanmak gibi görünüyor ama öyle değil söylediğim gibi
Bu konuyu her fırsatta yer yerde dile getireceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Kasım 2022; 18:13:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu durumların en aza indiğini düşünüyorum. Sosyal medyadaki kişilerin gücüne de değindim. Özellikle Bekir Bey ile bu durumu konuştuk. Sosyal medyada bir kişi çok yüksek kişilere hitap edebiliyor. Bu doğal olarak firmaları, kurulumları zor duruma sokabiliyor.
Ben kendi adıma konuşmam gerekirse ben sosyal medyada içerik çok nadir üreten biriyim. Çok az kişi beni takip eder. Ben yaşadığım sorunları çok doğru dile getirdiğimi (kanıtlarıyla) düşünüyorum. Bu sayede sonlara doğru süreçler daha doğru ve hızlı ilerledi diye de düşünüyorum.
İkincil olarak altyapının geç gelmesinde taşeron ekiplerin hatalarının olduğunu söyledim. Bunu da dile getirdim. Bunla ilgili de denetim mekanizmalarını konuştuk. Çok yerinde hareketlerin alındığını gördüm. Ben inanın sizin kadar belki sizden daha fazla ön yargı ile buluşmaya gittim. Telefon notlarımda çok fazla sorum vardı.
Bundan sonraki süreçlerin çok daha iyiye gideceğine dair çok büyük bir inancım var. Çünkü bu buluşma bana aslında en önemlisi bunu kattı.
-
Aylar önce başvuru yapmıştım bu firmayı beklerken hiç beklemediğim bi anda başka firma geldi son 1 ay içerisinde alt yapıyı yaptılar hemen geçtim son 2 haftadır aktif kullanıyorum şimdilik bir sorun yok
Bahsettiğiniz firma sosyal medyadaki kişilerin gücünü kullanırken farkında değiller engel oluyorlar yani kötü izlenim veriyorlar söylenmeyecek şeyleri söylüyorlar başvuru yaptıktan bi süre sonra üzüldüm açıkçası şok oldum bi önceki mesajımdaki olaya şahit olduğumda
Zamanla sizde beni çok iyi anlarsınız ama Umarım istediğiniz gibi olur her şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 3 Kasım 2022; 18:25:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru iletişim ile süreci hızlandırmış senin gibi bir vatandaşım. Bir önceki gönderimdeki cümlelerimi tekrarlamama gerek yok. Senin yerinde olsam tekrar başvuru yaparım. Sorun yaşadığım yerde açık, net, imla kurallarına uygun bir şekilde kendimi ifade eder ve çözüm sürecine girerim.
-
PR konusunda yine paraya acımamışlar diye yorumladım. İSS olacağınıza PR şirketi olun madem ne kasıyorsunuz bu kadar???
Normalde bir İSS'den olabildiğince çok şehrin, olabildiğince çok bölgesine fiber çekmesi beklenir. Falanca, filanca sosyal medya kişiliğine özel TEK HANELİK fiber çekip bunun üzerinden PR peşinde koşmayı öncelikli tercihi haline getirmiş, patronu youtube teknoloji kanallarının rutin konuğu haline gelip (reklam değil aman ha "sohbet" ) ülkenin %99,9'unda OLMAYAN altyapıyı tanıtan bir şirkete ne desen boş.
Yıl sonuna kadar bazı videolara göre 11, bazı videolara göre 15 şehre Gigafiber gelecek şimdi, nefesler tutuldu heyecan dorukta
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- türknet tv paketi var mı
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- turknet modem iade
- pon ışığı yanmıyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- türknet fiyat listesi
- türk telekom upload hızı
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X