Şimdi Ara

Vodafone 100Mbit Kullanıcı yorumu ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicomun bağlantı yapmaması ardından yine Superonline altaypısı ile bir servis sağlayıcı ararken Vodafone'u keşfettim ve yaklaşık 1 haftalık kullanımım sonucundaki yaşadıklarımı anlatayım.

Bağlantı talebimi yaptığım saatin ardından tam 19 saat sonra sabah 9;30'da bağlantım gerçekleşti ve hemen kullanım sağladım özellikle bu çok hoşuma giden bir detay oldu...

Onun dışında en yoğum saatlerde yaptığım speed testlerde bile 90'ın altına hiç düşmedi kablolu bağlantıda kablosuzda ise binada yoğun wifi kullanımı olduğu için 80-85lere kadar düştüğü oldu yoğun saatlerde...

Eksi olarak ise gönderdikleri modem Allahın belası hg255s Superonline ve Vodafone bi vazgeçemedi şu modemden iyi bir router alırsanız çok daha iyi performans alırsınız mi router 4'ü şiddetle tavsiye ederim.

Onun dışında ilk bağlandığında ping problemi yaşıyordum 90ları gören bir ping vardı oyunlarda sabah 10da sağladığım aramanın ardından aynı gün 6 saat sonra 4'te ekip yönlendirilip modemim değiştirildi yine hg255s ile şu an aldığım ping mükemmel.

cappadocia turkey

Müşteri hizmetleri fazlasıyla ilgili bir çok konuda hoşuma giden bir detay oldu.

Şu ana kadarki deneyimlerim bu kadar 99 lira iken 100mbs internet geçmenizi tavsiye ederim

Millenicomla ilgili bağlantı problemimi anlattığım konuyuda aşşağıya bırakıyorum merak eden okuyabilirhttps://forum.donanimhaber.com/millenicom-baglanti-yapmiyor--142008979#142035135Vodafone 100Mbit Kullanıcı yorumu ve tavsiyecappadocia turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStana -- 2 Eylül 2024; 4:27:17 >

• Kayseri'de mi ikamet ediyorsunuz? İstanbul'a olan ping gayet güzel.
    Sağlayıcı kısmında ilk defa "Vodafone Turkey" ibaresini görüyorum. Hayırlı olsun, umarım sorunsuz kullanım sağlarsınız.
  • Evet Kayserideyim ilginç bir şekilde İstanbula olan değerler Kayseri sunucusundan bi tık daha iyi çıkıyor genelde
  • buda daha yakın bir sunucudaki değerler gece 00:51 saatlerinde Vodafone 100Mbit Kullanıcı yorumu ve tavsiye
  • suan evde 99mbit olanı kullanıyorum oyun ındırıyom 30 dk da 20 gb verı ındırdı yanı gayet hızlı pıng surelerı ıse superonlıne ıle aynı nerdeydse 4-6 ms arasında fark var modem olarak da kendı modemını kullanabılıyon
  • Böyle yorumları okudukça çalıştığım firmadan gurur duyuyorum 🙏🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozcan.babacan -- 22 Şubat 2020; 14:45:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tavsiye edilir kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone'dan memnun mu herkes. Yoksa superonline devam mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 24 ay mı sözleşme yaptınız bunu merak ettim de cevaplarsanız sevinirim
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    VDF ile SoL FTTH üzerinden 100 Mbps neredeyse 2 yıl olacak ve bir sorun yaşamadım.
    Geçen hafta 2 yıl daha taahhüt verip uzattım sözleşmemi.
    Yer Bursa, ara sıra İzmir üzerinden IP alıp yurtdışına çıkmaya çalışıyor o zaman pingler yükseliyor haliyle.(İzmir çıkışlarında bir sorun var herhalde tam da bilmiyorum neler olduğunu.)
    Gpon yada modemi kapatıp açınca farklı IP alıp İstanbul üzerinden devam ediyorum.
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Gençlik kampanyalarımız harici tüm paketlerimiz (99 mbps dahil) 24 ay şeklinde taahütlüdür.

• Binamda sol var Vodafone aldığım zaman daireyea kadar olan kabloyu kim çekiyor acaba kutu aşağıda ama dairelere sol abone oldukça hat çekiyor sizde süreç nasıl işledi acaba .

• Bende bugun 6 ay max hiz (superonline altyapisi oldugundan 100 mbit) sonrasi 35 mbit hizli baglattim. Kurulum hizli sekilde oldu. Zte modem getirmisler. Sonra hemen speedtest actim. 65 mbit cikti. Kuruluma gelenlere neden boyle dedim. Aksama kadar duzelir dedi. Ise gittim geldim. Hiz dahada kotu olmus 40 kusurlere dusmus. Iyi ki 100 mbit almamisim dedim. Sonra modem ayarlarini kurcalayayim dedim. Baktimki 5ghz lik baska wifi var bana kuruluma gelenler hic soylemedi bile. Hemen onun konfigurasyonu yaptim. Onla baglanti kurdum ve hizim bir anda 104 mbite cikti. Kuruluma gelenlerin bunu bilmemesi buyuk bir eksi. Ama sonunda 100 mbit gordum o acidan mutluyum

• juhadante J kullanıcısına yanıt
    Superonline ekibini yönlendiriyordur büyük ihtimalle Vodafone ekibi. Altyapı Superonline ise.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yani geLen kişilerde vodafone ceketleri vardı. Kuruluma giderken değiştiriyorlarsa bilemeyeceğim

• Hiç bilmiyorum hocam ama kendi altyapıları da var zaten. Superonline fiber üzerinden hizmet alanlar için de altyapıya müdahale etme yetkileri varsa, belki de ortaklaşa çalışıyorlardır ekipler.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Olabilir çünkü kurulum randevusu için arayan numarada 0530 ile başlıyordu

• Doğrudur ortak ekip yapmışlardır hocam.

• vodafone'un hizmeti tam anlamı ile rezalet 4 aydır sık kopmalar yaşıyorum ve defalarca arıza kaydı bıraktım. taahütüm bitiyor bu ay değiştiriyorum firmayı. daha da işim olmaz. destek rezalet.

bu da benim tecrübem. 4 senedir kullanıyorum özellikle bu sene batırdılar.
  • 1 hafta oldu, henüz bir kopma yaşamadım. ethernet üzerinden de 94MBPS görebiliyorum. vereceklerini söyledikleri Vodafone TV aboneliğini henüz vermediler ve dünkü Liverpool maçını izleyemedim. Twitter'dan yazdım cevap da veremiyorlar.

Verdikleri H267A modemi çok sevmedim. Modemin yanında 5GHz ağda 60MBPS'i geçemiyorum. Ek modem almak da istemiyorum, ayda 7 TL kira parasını boşuna mı vereceğim ben?

Göreceğiz bakalım neler olacak.. Umarım çözerler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.