Şimdi Ara

En iyi çeken, internet hızı en iyi operatör (Güncel:Turkcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır Avea kullanıyorum. Çoğu kişini bildiği gibi Avea diğer iki operatöre göre bir adım daha geride denebilir. Bu bağlamda Turkcell'e geçmek istiyorum, kendime uygun paket de buldum. Vodafone'a pek bakmadım. Turkcell'in en iyisi olduğunu duymuşumdur hep.

Görüşleriniz için teşekkürler

Güncel: Numaramı Turkcell'e taşıdım. Yarın aktif olacağına dair mesaj geldi. Merak ettiğim nokta şu: Hat hangi tarife ile açılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decvarım -- 2 Eylül 2015; 17:10:42 >

• Telefonunuzu kullandığınız bölge neresi? Bu bölgedeki tanıdıklarınıza tüm operatörlerin performansını sorun, en iyisi hangisi ise ona geçiniz. Turkcell en fazla baz istasyonu olan operatördür, Doğu'da diğer operatörlerin 2G vermediği yerde 3G verdiği istasyonları vardır, sayı bundan dolayı daha fazladır. Ancak kullanacağınız bölgede yeterli istasyonu olmayabilir, çekim sorunu olabilir, bölgesel olarak değişir bu işler.

Hani Hakkari'nin Şemdinli ilçesi, Derecik beldesi, Kırca köyünde Turkcell 3G ful çekmekte ve diğer operatörler çekmemektedir. Orada ful çekiyor diye İstanbul'da merkezi bir yerde ful çekecek demek değildir. Ya da herhangi bir başka yerde...

Özetle kullanacağınız bölgedekilere sorun.
  • Vodafone testlerde Turkcell'i bariz farkla solluyor. Mesela evimde Vodafone ile test yaptığım zaman 19-20 megabitleri rahat görüyorum. Turkcell de ise hız sınırı olduğu için 7 megabitlerde geziniyor. Ancak pratikte arlarında çok bir fark yok.

Bir de ben Vodafone'un çekim kalitesini beğeniyorum. Zira Şile'de ki dağ evimde Turkcell zar zor çekerken Vodafone 3G bile rahat çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Eskişehir'de yaşıyorum. Avea'nın burada iyi olmadığı ortada, zaten ben de bu konuda muzdarip olanlardanım. İllere göre operatörlerin nasıl olduğunu araştırdım ama pek bir şey bulamadım.
  • mstfOkdm17 M kullanıcısına yanıt
    Turkcell'deki hız sınırını anlayamadım tam olarak.
  • Hocam en iyi diye birşey yok bunu unutmayın, ümraniyenin en işlek yerinde yüksek katlı binada bile turkcell,vodafone 3g zar zor çekerken hatta çekmezken avea 3g 15mbps+ çekiyordu, yani bölgedn bölgeye değişiyor bu durum her operatörün iyi olduğu yerler var ama avea'nın kötü yanı açık havada çok iyi çekerken kapalı ortamda çok kötü çekiyor
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    İllere göre değil, bulunduğun binaya göre bile değişir.
    Hakkari ve Tekirdağ'da Turkcell'den memnunum.
    Avea Eskişehir'de eskiden de aynı idi. Çekse de ulaşılmıyor falan.

Turkcell ucuz İnternet paketlerinin hızını 7 Mbit'e kısıyor. Turbo paket alırsan hız sınırı yok, 25 - 30 gördüm çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde Turkcell'de asla 7 Mbit'in üstüne çıkmamıştı hızım ama şuan bir test yaptim ve 16 Mbit'i gördüm ilginçtir ki.

• Ankara Keçiören'de Bence Tartışmasız Turkcell En İyisi Her Yerde Full Çekiyor. Odamda Diğer Operatörlerle İnterneti Bırakın Konuşmayı Bile Zor Yapıyorken Turkcell 3g Çekiyor Ve Hızıda 3-4 Megabit Arası Değişiyor.
  • Yarın Turkcell'e geçiş için başvuruda bulunacağım çok büyük ihtimalle.
  • Durum yaşadığınız bölgeye göre değişir.diğer arkadaşların da bahsettiği gibi en çok kullanacağınız bölgede yaşayan tanıdıklarınızdan yorum alın.örneğin ben evimdeki kalitesizliğinden ötürü turkcelli bırakıp aveaya geçtim ve çok memnunum.

• Güncel: Numaramı Turkcell'e taşıdım. Yarın aktif olacağına dair mesaj geldi. Merak ettiğim nokta şu: Hat hangi tarife ile açılacak?
  • arkadaşlar ben yeni hat almak istiyorum hemde 2 tane... yeni hat ücretleri ne kadar ve 2 gb net-300/400 dak. ve 1000 sms'lik orta yollu bir paketin fiyatı turkcellde ne kadar?

ben hep avea yada vodafone kullandım.. şimdi evimizi taşıdık ve giriş katta birtek turkcell çekiyor.. mecburi yeni hat alacağım 2 tane... (evet numaramı taşımayacağım yeni alacağım)

bana yardım edermisiniz rica etsem.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: decvarım

Güncel: Numaramı Turkcell'e taşıdım. Yarın aktif olacağına dair mesaj geldi. Merak ettiğim nokta şu: Hat hangi tarife ile açılacak?

Hangi tarife istediysen ona gore acilir.
    benim sana onerim kacmaz tarifelerinden al. Turkcell hiz siniri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Hocam Kaçmaz 39'a niyetim var benimde...Ama bazı yerlerde 7.2 ile internet hızını kısıtlaması var diyorlar..var mı öyle birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Hocam Kaçmaz 39'a niyetim var benimde...Ama bazı yerlerde 7.2 ile internet hızını kısıtlaması var diyorlar..var mı öyle birşey?

Duyduguma gore yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.